Starity

flowerwsviri profilja

flowerwsviri yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2010. szeptember 15.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • 1998. október 22.
  • Lakhely
  • Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenehalgatás, filmezés, barátokkal lógás,vásárlás stb.
  • Twitterem
  • - nem publikus -

I just wanna hear that, you say: "Hey, you're mine and I never let you go."

flowerwsviri
Utoljára aktív: 2017.01.12. 21:09Státusz módosítva: 2014.07.21. 14:02

Bemutatkozás


Hello!:) Szeretnék egy kicsit bemutatkozni neked. 15 évess vagyok és Miskolcon lakom. A példaképem Miley Cyrus, amióta ismerem őt, rajongok érte. Egyszer szeretnék majd egy koncertjén is részt venni.(remélem összejön) Röplabdázom, és imádom ezt a sportot. Röviden ennyi lenne, és csak hogy tudd, sorozatfüggő vagyok. 

Kedvenceim:

Miley Cyrus
Egyszerűen imádom. Nagyon bejön a stílusa és úgy minden egybevéve. Én nem ítélem el azért, mert más lett a haja, vagy éppen azért mert olyan ruhákat vesz fel, ami nem tetszik valakinek. Szerintem nagyon sok mindent átélt már az életben, ami lehet most épp jó vagy rossz. Miley egy nagyon vagány, talpraesett nő, aki tudja azt, hogy mit lehet és mit nem. Lehet hogy néha nem úgy viselkedik, de mindenki csinál olyan dolgokat amik épp nem a leghelyesebbek. De én ezért még mindig nagyon szeretem. Ő a PéldaKépem:) Nem tudok róla rosszat mondani. Már a Hannah Montanában rajongtam érte és most már még jobban. Nagyon gyönyörű. Örülök annak, hogy Liammel szakítottak, mert nem nagyon szerettem őket együtt, szerintem nem illettek annyira össze, de mégiscsak sok időt voltak együtt, és ezt nem lehet csak úgy elfelejteni.Remélem sokan szeretik őt, és nagyra tartják azt amit ő csinál vagy éppen képvisel. 



Justin Bieber

Nagyon szeretem őt. Imádom a dalait és elképesztőn helyes. Rajongok érte. Nagyon jó a hangja és nagyon romantikus. Justin számomra egy olyan ember, aki a puszta mosolyával embereket tesz boldoggá, és imádja a rajongóit. Tudja, hogy mindent megadnának egy közös képért, és azért, hogy találkozhassaak vele, ezért minden tőle telhetőt megtesz. Boldoggá teszi a rajongóit. Akik nem tisztelik annyira, hogy meglássák benne a jót, azok nem is törődőek, és biztos vagyok benne, hogy csak a rosszat látják. Nos Justin egy nagyszerű ember, akinek vannak olyan pillanatai, amikor nincs a toppon, de nagyon is érez, mint mindenki más, és ha valami sérelem éri az életben, megpróbál megbírkózni vele, mert imádja, és tiszteli a rajongóit, és mindent értük tesz.
You smile - I smile 
I close my eyes and I can see a better day, I close my eyes and Pray 

Selena Gomez
Selena sokmindenben megmutatta már a tehetségét, és tényleg mindenben nagyon jó. Szinészkedésben csodálattal nézem, mert nagyon jó abban, amit csinál. Imádom a képernyőröl nézni, mert egyszerűen csodálatos. A hangja is lenyűgöző. Nagyon sok erő van benne, amit meg is mutat, és képes felnőtt fejjel gondolkodni, úgy is cselekedni, hiszen már nagykorú, és sok sztár ilyenkor szokott botrányokba keveredni, de ő más. Erőt ad nekem, nagyon tisztelem. Mellesleg gyönyörű! 





Nina Dobrev
Ninát a Vámpírnaplókban láttam meg először, és már akkor nagy kedvencemmé vált. Nagyon jól alakítja a szerepét, Elenát és Katherinát is, és elképesztően tehetséges. Nagyszerű embernek tartom, aki nagyon szereti és nagyra tartja a családját. Rajongóit nem hagyja cserben, és ez nagyon szimpatikus. Mellesleg gyönyörű .

Shay Mitchell and Lucy Hale
Mindkettejüket a PLL-ben láttam először, és mindkettejüket ugyanúgy szeretem. Elképesztően tehetségesek, és nagyszerűen alakítják szerepüket. Mint szinésznők, nagyon is megállják a helyüket.  Mindkettőjük nagy kedvencem, és remélem még sokszor fogok róluk hallani, és még sokszor fogom őket látni a TV-ben.  Mellesleg mindketten gyönyörűek. 



 

Kedvenc sorozataim:


TVD / The Vampire Diares / Vámpírnaplók
Egyszerűen nagyon szeretem. Legjobb sorozat az egész világon. A történet egy részben más világot mutat be, mint a miénk, és ez nagyon jó. Hihetetlenül eseménydús, és élvezetes minden pillanata, melyek magával ragadnak. Ez a sorozat hol vidám, hol pedig szomorú, ezért csaltak már könnyet az arcomra.  Nagyon jó szinészekkel van tele az egész stáb, ezért nagyon örülök, hogy megismerhettem őket. Kedvenceim: Elena, Stefan, Katherina, Jeremy,  Klaus, Caroline, Rebekah, Bonnie és hát kb. a fél brigád :) A The originals-t is nagyon szeretem, ami ennek a sorozatnak a társsorozata. 




PLL / Pretty Little Liars / Csinos kis hazudozók
Ez a sorozat egy nagyon jó alaptörténetre van építve, ami egy nagyon jó kezdőlöket egy jól kitalált sorozatnak. Vannak benne boldog pillanatok, és szomorú események is, melyek egy nagyon jó összhangot adnak az egésznek. Ez a sorozat nem lenne izgalmas, ha más szereplőgárdával büszkélkedhetne, és örülök hogy megismerhettem őket. Kedvenceim: Aria, Emily, Spencer, Hanna, Ezra, Toby ... igazából mindenkit nagyon szeretek belőle. 

Shameless / Szégyentelenek
Nagyon jó ez a sorozat. Megfogott néhány karakter jelentősége, és hát az egész történet.Ez a család tényleg megtesz mindent azért, hogy jól kijöjjenek anyagilag, de Frank, az apa alkoholistasága miatt, mindent tönkretesz. Elképesztő, hogy néhány szereplő milyen fiatal és hogy így tudják alakítani a szerepüket. Nagyon tehetségesek és csodálara méltók. Tudom, hogy a való életben nem így élnek, de jobb azt hinni, hogy igen.  
Kedvenceim:  Lip, Fiona, Ian, Frank és hát mindenki aki ebbe a sorozatban szerepel.  :) 

 

TF / The fosters
Nemrég kezdtem el ezt a sorozatot nézni, de nagyon megszerettem. Ez a sorozat az 1 évad szinte minden egyes részénél megsiratott, hiszen annyira élethűen, csodálatosan játszottak benne a színészek, és persze a történet is olyan volt, hogy az nagyon megható volt. Imádom ezt a sorozatot, a karaktereket is nagyon szeretem, és ajánlom mindenkinek, mert nagyon szívmelengető. Nagyon sok tanulsága van és sok fontos dolgot tanulhatsz belőle. Kedvencem Callie és az ikrek, de mindenkit nagyon szeretek benne. 

 

UTD / Under the dome / A búra alatt
Ezt a sorozatot is nemrég kezdtem el nézni és nagyon megszerettem. Imádom a könyvökön alapuló filmeket, sorozatokat, mert akkor a könyveket is el tudom olvasni, és ezt a könyvet nem akárki írta. Nagyon jó színészek alakítják a csapatot és a sorozatnak pedig van valóságalapja, de azért nem olyan sok. Imádom a történetet és azt is, hogy nem csak egy dolog körül forog minden. Remélem lesz sok-sok évada, mert én nézni fogom. A kedvenc szereplőm talán Norrie, de nagyon szeretem még Joe-t, Angie-t(bár halott, de imádtam őt) és Barbie-t. Az egész szereplőgárda nagyon jó, és imádom a csavarokat is. 



GG / Gossip Girl / Pletykafészek
Hát ez is egy nagyon jó sorozat. Itt a divat van a központban, ami közel áll hozzám. Másik fő alappillére a szerelemi bonyodalmak, és az, hogy hogyan alakulnak a kapcsolatok. Én nagy rajongója vagyok ennek a sorozatnak, mert nagyon sok tehetséges szinésszel van tele, és nagyon érzelmes is. Örülök, hogy ezt a sorozatot is megismerhettem. Nagyon jó 6 évad volt. 
Kedvenceim: Serena, Blair, Nate, Chuck, Jenny, Dan, Vanessa ..... és hát ebből a sorozatból is mindenkit szeretek.

 

Kedvenc filmem:

The hunger games/Éhezők viadala
Ez egy olyan film, mely azonnal belopta magát a szívembe. A színészek remekek, és egyből kedvencemmé váltak. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és a többi remek színész és színésznő, remekül oldotta meg azt a feladatot, hogy keltsék életre a könyv alapján a filmet, és legyen sikeres. Ahogy rájöttem, hogy ez a film csodáltos, meg kellett szereznem könyvben is, Meg is szereztem, és életem legjobb könyvét olvashattam ki. Ajánlom mindenkinek, mert egyszerűen fantasztikus, Az írónő részletesen leír benne minden tudnivalót, mely nagyon részletessé és nagyon jó történetté teszi az egészet. Kedvenc könyvem és kedvenc filmem az éhezők viadala. :) 

 


Még nagyon sok kedvencem van, sorozatom, énekesnőm stb. Ha valamilyen kérdésed lenne hozzám nyugodtam írj és én válaszolok. Ha valamelyik sorozathoz lenne pár kérdésed, szívesen válaszolok rá és ha te is egy fan vagy nyugodtan írj, vagy jelölj barátnak, mert nagyon szeretek másokkal is a kedvenc sorozataimról, énekesnőimről stb. beszélni. Ha szavazol visszamegy. :)  Nos hát ennyi lenne. Örülök hogy az én adatlapomra tévedtél, várlak vissza.