Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 06. 13:27 #281
- törölt felhasználó -    
Reggel bekapcsoltam a TV-t, de semmi normális mese nem ment benne dry.gif
Olyan volt, mintha egy akciófilmet néztem volna, az emberek olyan élethűek voltak, a beszédük, minden mellow.gif
Ennyi erővel filmet is adhatnának blink.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 06. 13:27 #282
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.06. 13:00)
Az szép lehetett biggrin.gif Megnéztem volna biggrin.gif
Egyébként van vkinek valamilyen Disney-s dolga... póló, plüssállat, bögre, vagy akármi? Valaki írta, h van egy Simba-plüsse biggrin.gif blush.gif

Igen, érdekes csapat voltunk _nevet.gif Nekem egyébként sok ilyen cuccom volt, de mind odaadtam a hugimnak. Poló, bögre, kártya, kirakó... de a plüsseimtől nem váltam meg laugh.gif A kedvenc plüssöm ma is a Csipet Csapatos mókusom wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 06. 13:31 #283
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2011.08.06. 13:27)
Olyan volt, mintha egy akciófilmet néztem volna, az emberek olyan élethűek voltak, a beszédük, minden mellow.gif 

Én a SpongyaBobot néztem wub.gif xD
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, kriszti03
2011. augusztus 06. 13:31 #284
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Nekem HSM-es bögrém van de az megmaradt mert reggel pont annyi tej kell nekem és bögréből sosem elég wink.gif
2011. augusztus 06. 13:41 #285
- törölt felhasználó -    
TÉNYLEG w00t.gif
Oroszlánkirályos kártyám nekem is van. Illettve ami van, egy új pakli, mert a régi eltűnt sad.gif Emlékszem, sokat játszottam vele, mert imádtam biggrin.gif
Meg sok-sok Disney-mesekönyvem is van biggrin.gif De mind rövidített verzió sad.gif Asszem a Hamupipőke van meg nagyban.
3 felhasználónak tetszik: kriszti03, anna21, hana001
2011. augusztus 06. 13:43 #286
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.06. 13:41)
TÉNYLEG  w00t.gif 
Oroszlánkirályos kártyám nekem is van. Illettve ami van, egy új pakli, mert a régi eltűnt sad.gif Emlékszem, sokat játszottam vele, mert imádtam biggrin.gif
Meg sok-sok Disney-mesekönyvem is van biggrin.gif De mind rövidített verzió sad.gif Asszem a Hamupipőke van meg nagyban.

Ja igen könyveim is vannak meg tartó papucsok és kazetták meg kirakó de azzal most is játszok _nevet.gif
Na a jókat pont nem írtam le... blush.gif sad.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals
2011. augusztus 06. 15:13 #287
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Sajnálom, hogy csak most tudok írni – sűrű elnézések közepette három és félórát szenvedtem egy teremben angolt írva teli olyan baromságokkal, amin én csak néztem. Szóval hullának érzem magam - akin kb kétszer keresztül ment egy úthenger biggrin.gif

Idézet (Toxic @ 2011.08.06. 00:27)
Én szeretem a Disney-s rajzfilmeket, de ugyanúgy szeretem a sorozatokat is! Itt nem az eredetiség, hanem a minőség számít. A sorozatok is Disney-k igaz, de éppen ugyanannyit érnek, mint a rajzfilmek. A munkásság szó alatt nem azt értettem, hogy most akkor ők többet tettek le az asztalra, mint mit tudom én Sandra Bullock, de azért teljesen semmibe nem vegyük már őket. Ti írjátok, hogy mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét és akkor még ti oltogatjátok itt a másikat, hogy "ide Disney Channel rajongók ne jöjjenek!" Mitől vagytok ti többek, hogy megtiltsátok ezt, ha úgymond "mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét"!

Az, hogy megkértük, hogy ne jöjjenek Disney rajongók, mert KÉRTÜK, nem TILTOTTUK, az azért volt, mert épp egy ilyen vitát szerettünk volna elkerülni. Bárhonnan is nézed ezt az egészet, ebből csak VITA van, ha folyton idejönnek pattogni a Disney rajongók, hogy mi miket merészelünk megtenni, és milyen csúnya rossz dolgokat mondunk az éppen adott kedvencéről. A topic címe is ezt hirdeti, hogy ide több mint valószínű, hogy negatív kritikák futnak be – a Disney Channel ellen irányul és az általuk felkarolt kis 'tehetségtelen' színésztársadalom ellen. Számunkra még mindig, a mai napig az eredeti alaphangot a Walt Disney adja: felőlem lehet akármennyire is pöpec vagy éppen jó, az nem Disney, az csak egy utánzat, egy hamisítvány. A Disney csak egy megvásárolt kis név, ami valakinek hatalmas mennyiségű pénzösszeget biztosít, semmi többet. Nem visz semmilyen hozományt Walt Disney részéről, akinek kiemelkedő tehetsége és tudása volt mind az üzlet, mind a rajzolás terén. Szomorú, hogy a mai gyerekek azt sem tudják, hogy ki volt Walt Disney, csak nézik azt a sok agyat zsugorító szemetet, mint amiket adnak a tv-ben nap, mint nap.
Egy valamit elmondok, a topic nem gyűlölködés helye, nem az alpári, trágár és sértő szavak helye. Akik itt vannak – mert jó pár embert ismerek a topicból -, egyszer nem hallottam még őket vulgárisan beszélni, és a véleményem szerint nem is fognak, hisz a fórumon nem lehet, ezzel mindenki tisztában van, tehát a fórum NEM egymás ellen irányult beszólások miatt lett teremtve, és a témák sem! De ahogy szokás mondani, ahogy kívánod, hogy bánjanak veled te is úgy bánj mással! Ha valakit elkezdesz sértegetni, és mutogatni a másikra, egy ez óvodás dolog, és nem helyénvaló, a másik meg, hogy full nem is vesznek komolyan, maximum a képedbe röhögnek és elkönyvelnek valaminek, amely számodra sértő. Ahogyan még régebben egy tag mondta, ha zavar az, amit írnak ide, akkor csukd be a szemed, és lapozz el gyorsan máshová. Nem kötelező nézni a topicot, nem kötelező kommentálni, semmit nem kötelező tenni. Van egy topic itt is a fórumon, hogy melyik a jobb? Selena, vagy Miley? Egyiket sem szeretem, akkor minek kezdjek el beleírni a topicba? Minek csináljak egyáltalán ilyet? Azonnal megyek is tovább, hisz nem az én stílusomnak és szájízemnek megfelelő topic, nem kezdek el ócsárló véleményt írni, hogy egyik sem jobb – mert minek? Időt és értelmet pazarló. Ez rád is kb ugyanúgy vonatkozik. A topic NEM a TE ízlésednek van kitalálva, és nem is a te menüdet szolgálják fel, tehát elég sokszor lehet az, hogy olyan véleménnyel találkozol össze, amely számodra NEM megfelelő, és talán sértőnek is találod. A Topic nem olyan célból keletkezett, hogy egymást ugassuk le, leereszkedő, bunkó stílusban, hanem, hogy kulturált keretek között, megvitassuk a nézeteinket. Szerinted ehhez nincs jogunk? Drága, az életben rengeteg olyan dologgal fogsz találkozni, amire azt mondod, hogy nem fair, vagy hogy nem is éri meg. A véleményedet ebben a topicban, ahogyan láthatod, csakis ellenszenv váltja ki – mert az elején tényleg ki van írva, hogy fanok ne jöjjenek. Tudod miért? Mert ez lesz belőle, egymás oltogatása, szidása, és ez nem megengedett itt. Az, hogy úgy beszélsz a másikkal, mintha a kutyád lenne, vagy még rondábban is – szabályszegés – és tiltás jár érte. Ha van véleményed, jó neked kívánom, hogy legyen, de ne ebben a témában lengesd meg, mert itt csak olyanok vannak, akik NEM szeretik a Disney-t. Disney Channel és a Walt Disney munkássága nem ugyanaz, tehát aki nézi és szereti a Channelt, az maga a műsort szereti, aminek fullra semmi köze nincsen a Walt Disney által megteremtett világhoz, ez által ott teljes más rendszer uralkodik.

Tehát ha lehetséges, tartsd meg azt magadnak, amelyet szeretnél – és remélem, hogy többször nem fogsz megint ez ellen fellázadni, mert még ha most nem is fogtad fel, de a topic oszlopos tagjai között ellenszenvet vált ki az, ami némelyik ellenvéleményt formál mások ellen. Rengeteg olyan hely van, amely a Disney csillagokról szól, ahová én legtöbbször nem is teszem be a lábamat, mert nem vagyok rá kíváncsi. Igazság szerint, elé önérzetes vagyok ahhoz, hogy legyen tartásom, és ne ugorjak olyan embereknek, akik egyébként imádják a kedvenceiket. Szerintem nem fair, hogy van egy topic és akkor beállít pár x egyén, és akkor azt hiszi – hogy belekezdhet abba, hogy osztja az észt. Ez full nem így működik, és jobb lenne, ha te is figyelembe vennéd ezt. Szerintem te simán el tudsz vegyülni másutt, jobb helyeket találva, megtalálva egy másik taggal a közös hangot és még vitáznod sem kellene, mert nekem ez az egész már kezd az agyamra menni, hogy valaki folyton beállít ide, és elkezd értelmetlen vitát, aminek mindig ugyanaz a vége. Ebből semmi, de semmi jó nem fog származni, ezt már előre tudom neked és a többi tagnak is borítékolni. Mi igazság szerint, nem túlzottan a Channel ellen irányult megjegyzéseinkkel bombázzuk a másikat, hanem azzal, hogy sokkal jobb volt az oroszlánkirály, mint Selena legújabb agybutító műsora már elnézést. Nem tudom, hány éves vagy, vagy hogy milyen beállítottságú fiú, de én a Disney meséken nőttem fel, a Hamupipőkén, amely a legrégibb Disney mesék közé tartozik, amely tényleg eredeti kézzel volt megrajzolva. Azt az emléket gyalázza le az a sok agysorvasztó műsor, amely azon a csatornán megy sajnos, és ez nem ámítás, ez sajnos a kőkemény igazság.

Ezt pedig úgy mindenkinek címezném: Hogy NE vitázzunk, mert ez egyre csak több és több gondot fog szülni és másoknak egyre növekvő késztetést. Én tényleg nem ezért járok a témába, hogy osszam az észt, mert ehhez kb semmi erőm sincsen és kb már véleményem sincsen az emberiség butaságára, ahogyan egyesek a véleményüket képesek kifejteni, ahogyan ócsárolják a másikat, miközben önmagukba nem néznek. Szóval ha lehetséges, ne kezdjetek el vitázni, mert kb. én is kezdem már megunni, hogy minden nap olvasok valami otromba dolgokat, egyes kedves felhasználók által – amely nem tudja ugyan elkerülni a figyelmemet, mert néha csak ordítanak azok a furcsa, kedves megjegyzések, de nem kéne hagynunk ezt, hogy így elharapódzón ez az egész dolog – mert egy, akkor nem hiszem, hogy járni fogok ide, mert értelmetlen, hogy hajtépés megy 24 órán keresztül, és szerintem akkor értelme sem lenne sok.

Visszatérve pedig az eredeti témához: Tegnap mentem Tescoba, és láttam egy oroszlánkirályos és egy ilyen hercegnős szív alakú párnákat. Úgy vettem volna egyet blush.gif De sajnos nem volt nálam annyi pénz, hogy az is kijöjjön belőle, szerintem majd olyan oroszlánkirályosat kérek karácsonyra, hátha addig még lesznek a boltokban smileeee.gif Egyébként én sokszor tévedek be - a játékok közé ott, és annyi jó holmi van a Walt disney által teremtett világban, mint a fene wink.gif
9 felhasználónak tetszik: SmileyZ, kriszti03, Thora_90, LittleVampire, An_d_a, anna21, UnhappyMeals, amy92, Szancsu
2011. augusztus 06. 17:04 #288
- törölt felhasználó -    
Ezt jól megmondtad biggrin.gif
Én ma több boltban is jártam, de dizniscuccok nem voltak.
De a Tescoban kesz Disneys vmi, de nem emlékszem, mi. Asszem párna biggrin.gif
Ja, a Disney-diznit a gyengébbek kedvéért elmagyarázom, hátha elolvassák:
Disney: Walt bácsi, és a csodálatos meséi, amiket nem lehet felülmúlni
Dizni: az a szutyok, amit a Disney Channelen adnak. wink.gif
Tescoban láttad? Lehet nálunk is lehet kapni biggrin.gif Oroszlánkirályosat tutira vettem volna biggrin.gif
Egyébként ma kaptam egy elefántot, tiszta édes biggrin.gif Elnevezem Dumbónak rohog.gif
És h sikerült a vizsga? biggrin.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.08.06. 15:13)
Visszatérve pedig az eredeti témához: Tegnap mentem Tescoba, és láttam egy oroszlánkirályos és egy ilyen hercegnős szív alakú párnákat. Úgy vettem volna egyet blush.gif De sajnos nem volt nálam annyi pénz, hogy az is kijöjjön belőle, szerintem majd olyan oroszlánkirályosat kérek karácsonyra, hátha addig még lesznek a boltokban smileeee.gif Egyébként én sokszor tévedek be - a játékok közé ott, és annyi jó holmi van a Walt disney által teremtett világban, mint a fene wink.gif
2011. augusztus 06. 17:11 #289
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
én pont most voltam a deichmannban,mert éppen kellett egy új magassarkú.aztán amikor nézegettem a cípőket,egyszercsak mit látok?háná montánás táskát,mellette pedig varázslók a vévörli helyből cipőt..sleep.gif a táska még oké,mert az még elmegy,elviselem,de a cipő?! LOL _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals, AmyVie, SmileyZ, hana001, Szancsu
2011. augusztus 06. 17:33 #290
An_d_a
An_d_a
inebriant

szeretnék feltenni egy kérdést,és jó lenne,ha valaki értelmes választ adna rá.
nemrég írt(ma délelőtt)írt nekem valami selena-fan privátba valami megjegyzésem után,hogy csak azért utálja mindenki szelenítát,mivel bíbörrel jár,és nem akarja feladni a karrierjét,csa a sok piszkálódó megjegyzés miatt.kiváncsiságból,nem mintha elhittem volna neki,megkérdeztem,hogy honnan veszi.erre ő:tudom,biztos vagyok benne,hogy ez van.rákattintom a profiljára,12-13 éves...
hát,gratulálok komolyan annak a csatornának,mert már millió kislányt szédítettek el ezzel a csajjal,hogy ő milyen szent.valamint annak is gratulálok,aki kitalálta ezt az érdekkapcsolatot,ugyanis így mégjobban fogják piszkálni egymást a fanok.és az a legrosszabb,hogy az ennyi idős kislányok(mert még ők is azok) ilyenekkel foglalkoznak,ilyeneket imádnak ahelyett,hogy normális és szép rajzfilmeket néznének. amikor látok az utcán egy kislányt,aki sír valami buta diznis vacak miatt,hogy ˝anyu vedd meg nekem˝,akkor majd elszorul a szívem.legutóbb olyat láttam,hogy egy körülbelül 10 éves lánykának az édesanyja mutatott egy mickey mouse-os és oroszlánykirályos hátitáskát,mire a kislány flegmán ellökte magától,és követelte a hánás meg szeleníta arcképével ellátott kistáskát és egyéb hülyeségeket... sad.gif
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals, AmyVie, SmileyZ, amy92, Szancsu
2011. augusztus 06. 17:40 #291
- törölt felhasználó -    
Húha.. hát...a mondandód vége elég... nem tudok rá mit mondani, annyira szörnyű.
De amíg a szülők engedik, h a gyerekeik a diznicsenelt nézzék, addig bajban lesznek. Simba sokkal értékesebb, mint Alex Russo wink.gif De ezt a kisebbek nem így látják sad.gif
Bár nemtom, mi olyan baromi érdekes azokon a sztorikon.. lehet mondani, h azért gondolom így, mert idősebb vagyok, de ha lenne értelme bármelyik diznicseneles sorozatnak, akkor valszeg nézném is wink.gif

Kis ajándékként hoztam képeket... elsőként Walt bácsiról töltök fel párat biggrin.gif Az egyiken ráadásul autogramm is van szeretett bácsinktól biggrin.gif
Utána jön Mickey-egér, amiből azonnal kiderül, h kedvenc egerünk bizony sokat változott.

Idézet (An_d_a @ 2011.08.06. 17:33)
nemrég írt(ma délelőtt)írt nekem valami selena-fan privátba valami megjegyzésem után,hogy csak azért utálja mindenki szelenítát,mivel bíbörrel jár,és nem akarja feladni a karrierjét,csa a sok piszkálódó megjegyzés miatt.kiváncsiságból,nem mintha elhittem volna neki,megkérdeztem,hogy honnan veszi.erre ő:tudom,biztos vagyok benne,hogy ez van.rákattintom a profiljára,12-13 éves...
hát,gratulálok komolyan annak a csatornának,mert már millió kislányt szédítettek el ezzel a csajjal,hogy ő milyen szent.valamint annak is gratulálok,aki kitalálta ezt az érdekkapcsolatot,ugyanis így mégjobban fogják piszkálni egymást a fanok.és az a legrosszabb,hogy az ennyi idős kislányok(mert még ők is azok) ilyenekkel foglalkoznak,ilyeneket imádnak ahelyett,hogy normális és szép rajzfilmeket néznének. amikor látok az utcán egy kislányt,aki sír valami buta diznis vacak miatt,hogy ˝anyu vedd meg nekem˝,akkor majd elszorul a szívem.legutóbb olyat láttam,hogy egy körülbelül 10 éves lánykának az édesanyja mutatott egy mickey mouse-os és oroszlánykirályos hátitáskát,mire a kislány flegmán ellökte magától,és követelte a hánás meg szeleníta arcképével ellátott kistáskát és egyéb hülyeségeket... sad.gif
7 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, AmyVie, An_d_a, hana001, amy92, Szancsu, Daniela3
2011. augusztus 06. 17:41 #292
- törölt felhasználó -    
Íme a régi és új Mickey-egér biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: An_d_a, UnhappyMeals, AmyVie, Adri98, hana001, amy92, Szancsu, Selena22, Daniela3
2011. augusztus 06. 17:42 #293
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Idézet (Candies @ 2011.08.06. 13:27)

Disney Adults? rohog.gif _nevet.gif
2011. augusztus 06. 17:44 #294
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319

Privátban? Na, az már nem semmi. Tényleg azthiszik, hogy ettől bárkinek is megváltozik a véleménye? Nem . Röhejes. De legalább nem használt trágár szavakat. De tényleg, hogy elvakítják már őket.. Senki nem szent, pláne nem Selena. Mindannyiunk legnagyobb kedvencének is van valami hibája, de a sok Dizni-fan ezt nem képes felfogni és beismerni. Várom már, hogy mikor fognak Selena templomot építeni. bolond.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, An_d_a, Szancsu
2011. augusztus 06. 17:44 #295
- törölt felhasználó -    
Ollyan édes Dumbós képet találtam *-*
Kitettem a profilom végére biggrin.gif
Itt sokféle Disney-kép van... meg sajnos dizni is -.-"
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, An_d_a, AmyVie, amy92
2011. augusztus 06. 17:50 #296
An_d_a
An_d_a
inebriant

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.06. 17:44)
Privátban? Na, az már nem semmi. Tényleg azthiszik, hogy ettől bárkinek is megváltozik a véleménye? Nem . Röhejes. De legalább nem használt trágár szavakat. De tényleg, hogy elvakítják már őket.. Senki nem szent, pláne nem Selena. Mindannyiunk legnagyobb kedvencének is van valami hibája, de a sok Dizni-fan ezt nem képes felfogni és beismerni. Várom már, hogy mikor fognak Selena templomot építeni. bolond.gif

szerintem hamarosan már templom is lesz,de ez már nekem is sok.már említettem,hogy tavaly ilyenkor szelenítát normálisnak tartottam,ha soha nem is kedveltem.de ez a folyamatos jópofizás,álszentkedés már az idegeimre megy...és az,hogy 19 évesen még mindig a diznin marad valami új sorozattal? a színészi teljesítményét nem tartom sokra,nemegy olyan barátom/barátnőm van,aki ugyanígy viselkedik.ha valaki esetleg nem is ilyen,az is könnyen eljátsza egy flegma tizenéves szerepét.nem volt elég a varázslók,jön a következő ilyen ˝jó˝ műsor.talán mondanám tűrhetőnek,ha nem nyomnának be fél percenként az az idegesítő nevetést a háttérbe,ráadásul olyan mondatokra,ami nem is poénos..
2011. augusztus 06. 17:52 #297
An_d_a
An_d_a
inebriant

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.06. 17:44)
Ollyan édes Dumbós képet találtam *-*
Kitettem a profilom végére biggrin.gif
Itt sokféle Disney-kép van... meg sajnos dizni is -.-"

jaj,dumbó de aranyos smileeee.gif mindigis tetszettek azok a cuki nagy fülei smileeee.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals
2011. augusztus 06. 18:01 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.06. 17:44)
Várom már, hogy mikor fognak Selena templomot építeni. bolond.gif

Jaj, ne adjunk ötleteket. fear.gif
Unatkoztam, így gondoltam, lefotózom ezt a három dolgot. rohog.gif Sajnos a többi kazettám fent van a szekrény tetején, így nem értem el, de ezeket meg tudtam kaparintani. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, Thora_90, UnhappyMeals, amy92
2011. augusztus 06. 18:08 #299
- törölt felhasználó -    
A templom az már a legek legje lenne.
Nekem sem volt bajom Selenával, aranyos csajnak tartottam, de manapság 180°os fordulatot vett. Kit érdekel, h mit csinál Jussyval? Senkit. Ezek után ne sírjon, h őt bántják a Belieberek -.-"

Idézet (An_d_a @ 2011.08.06. 17:50)
szerintem hamarosan már templom is lesz,de ez már nekem is sok.már említettem,hogy tavaly ilyenkor szelenítát normálisnak tartottam,ha soha nem is kedveltem.de ez a folyamatos jópofizás,álszentkedés már az idegeimre megy...és az,hogy 19 évesen még mindig a diznin marad valami új sorozattal? a színészi teljesítményét nem tartom sokra,nemegy olyan barátom/barátnőm van,aki ugyanígy viselkedik.ha valaki esetleg nem is ilyen,az is könnyen eljátsza egy flegma tizenéves szerepét.nem volt elég a varázslók,jön a következő ilyen ˝jó˝ műsor.talán mondanám tűrhetőnek,ha nem nyomnának be fél percenként az az idegesítő nevetést a háttérbe,ráadásul olyan mondatokra,ami nem is poénos..

Igeeen, Dumbó nagyon nagyon aranyos biggrin.gif A fülei nélkül nem lenne az igazi biggrin.gif

Idézet (An_d_a @ 2011.08.06. 17:52)
jaj,dumbó de aranyos smileeee.gif mindigis tetszettek azok a cuki nagy fülei smileeee.gif wub.gif

Jaj, Simba de ééédeees smileeee.gif

Idézet (nOmiee @ 2011.08.06. 18:01)
Jaj, ne adjunk ötleteket. fear.gif
Unatkoztam, így gondoltam, lefotózom ezt a három dolgot. rohog.gif Sajnos a többi kazettám fent van a szekrény tetején, így nem értem el, de ezeket meg tudtam kaparintani. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, UnhappyMeals
2011. augusztus 06. 18:25 #300
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.06. 17:04)
Ezt jól megmondtad biggrin.gif Én ma több boltban is jártam, de dizniscuccok nem voltak. De a Tescoban kesz Disneys vmi, de nem emlékszem, mi. Asszem párna biggrin.gif Ja, a Disney-diznit a gyengébbek kedvéért elmagyarázom, hátha elolvassák:
Disney: Walt bácsi, és a csodálatos meséi, amiket nem lehet felülmúlni 
Dizni: az a szutyok, amit a Disney Channelen adnak. wink.gif
Tescoban láttad? Lehet nálunk is lehet kapni biggrin.gif Oroszlánkirályosat tutira vettem volna biggrin.gif Egyébként ma kaptam egy elefántot, tiszta édes biggrin.gif Elnevezem Dumbónak rohog.gif És h sikerült a vizsga? biggrin.gif

Na, igen a legtöbb helyen már csak Selena és Hannah Montanas párnák vannak,de néha lehet kapni másmilyet is egyéb iránt. Tudod mi a fura? Hogy kezdenek az ilyen igazi Disneys cuccok eltűnni sad.gif sad.gif Mondjuk év tavaly karácsonyra Fülest kaptam meg plüssállatban, hallod, azóta minden éjjel magamhoz ölelve alszom vele blush.gif Olyan jó blush.gif
Hallod, olyan rossz feladatokat kaptam, mint a fene. Az angolról magyarra szöveg arról szlt, hogy egy vega nőci csak olyan húst akart enni, amelyről tudta, hogy életében boldog volt, mielőtt leölték. Én meg ültem és ott, és WTF? blink.gif
Remélem senki nem bánja az előző hosszú hozzászólásomat, jól esett wub.gif blush.gif

Tudod mi a baj? Hogy kalapot lehetne emelni ezeknek az okos embereknek, akik ezt csináljhák, nézd meg, gazdagok és tényleg szédítikk az embereket ezzel a hülyeséggel, és tudod mi a gáz? Sokan be is dőlnek neki, akármit tesznek. Engem szerencsére elkerülnek az ilyen emberek, szerintem jobb is, mert eléggé éllel a hangomban írok utána vissza, ha próbálnak valamilyen olcsó mesét beadni nekem a Selena fanok. Egyébként már nem ez volt az első, hogy hallom, hogy azért szóljátok le Selenát, mert féltékenyek vagytok rá. Mi ez? blink.gif Soha nem lennék féltékeny egy ilyen emberre, mint ő, mert az érdekkapcoslatából tartja fent a hírnevét, hogy kb full nem is szerelmesek, ezt még egy vak is simán észreveszi - a másik pedig, hogy egyszeren képtelen vagyok felfogni, még most is, hogy mi a jó abban, hogy Selena őrült fan vvagyok. Ez számomra örök rejtély, nem csak amiatt, hogy nem vagyok hajlandó időt és energiát szánni arra, hogy mindent alaposan végig gondolják, mert pont nem Justin és Selena kapcsolata lesz, amely elalvás előtt eszembe jut, és gondolkodok rajta rengeteg. Egyébként okos volt, aki rájött erre, hogy miből lehetne pénzt csinálni - például párnákból, üdítőkből, chipsből, füzetből, minden, ami egy normális élethez elengedhetetlen, és meg fogják venni a kislányok, akiknek példaképük Selena. Számomra az is rejtély, hogy Selena miért is példakép sok kislány számára. Én akit példaképnek tudnék javasolni, Angelina Jolie... Ha azt mondja valaki, hogy olyan szeretne lenni, mint ő, megértem - bár jónéhány furcsa nézéssel, mert minden ember úgy egyedi, ahogy van, nem pedigúgy, hogy kihez szeretne haosnlítani. De Selena mit tett szért, hogy dícséretreméltó és példaképp lehessen? Még azt sem mondanám, hogy szép és, hogy mindenki rá akarna hasonlítani külsőre, az pedig hogy emberileg, amelyet láttam képekből, nem túl nagy szám.
6 felhasználónak tetszik: An_d_a, UnhappyMeals, LittleVampire, Thora_90, amy92, Evi99
74 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!