Ashley Greene nem ért egyet Roberttel
2011. szeptember 03. 16:16
Öcsém az azért már túlzás. Hogy lehetnek ilyen kényesek ha ennyire nem tetszik nekik akkor minek vállalták el a szerepet........................JA TUDOM H MIÉRT A PÉNZÉRT HÁT MI MÁSÉRT.
2011. szeptember 13. 17:41
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
a film remélem nagyon jó lesz:)
2011. szeptember 23. 15:22
Bár a nyávogásuk már nagyon idegesítő, senkinek nem tetszik semmi. akkor minek vállalták el, hiszen nem ők az első színészek akik hirtelen robbantak be a köztudatba. tudták mit vállalnak. már a könyv előzetes nagy sikeréből is gondolhatták volna. de mindegy, csak a film legyen jó
2012. november 27. 16:18
|
renilivelovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 190306 offline
|
Nem baj, hogyha panaszkodnak, mert megtehetik. És én inkább megköszönöm nekik, hogy megcsinálták ezt a fantasztikus filmt, amikor kényelmetlen volt nekik a ruha, vagy éppen valami másik dolog! Amugy szerintem nagyon szép lesz azz esküvői jelenet, bár én még nem láttam!
De hamarosan megnézzük a barátnőmmel, én biztos hogy az első az lesz hogy sírok! Nagyo szépek együtt, és szerintem ezt a filmbéli esküvőt lehet vallani egy igazi esküvőnek, hiszen Rob azt nyilatkozta, hogy direkt igazi papot rendeltek a jelenethez! <3
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.

0 felhasználónak tetszik: