Wolf Kati az Eurovíziós Dalverseny óta tömegszámra kapja a külföldi fellépéseket, ha minden jól alakul, híres dalát nemsokára francia nyelven is hallhatjuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Wolf Kati: „Nem leszek külföldi sztár”
2011. augusztus 04. 18:01
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
2011. augusztus 04. 18:04
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline |
Nekem nagyon szimpatikus ez a nő. Az is tetszett, amikor a dalfeszt előtt mutatták, hogy alig várja, hogy lássa a gyerekeit, nem csak a hirnévre gondolt, mint mások sokan a helyében...
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 04. 18:09
Dorina6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 757 Csatolások: 16 Azonosító: 126336 offline |
Bevallom én a műsor idején nem szeretem Katit. De azóta nagyon rendesnek tűnik . TEtszik a száma és nagyon örülök ,hogy franciául is lesz szövege nekem nagyon tetszik ez a nyelv és én is ezt akarok tanulni.
2011. augusztus 04. 18:14
A What about my dreams? valahogy nem a szerelem miért múlsz pontos fordítása, szerintem legalábbis.
2011. augusztus 04. 18:15
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline |
Végre egy magyar énekes, aki nem próbálja "megváltani a világot" és nem hangoztatja azt nap, mint nap, hogy alig várja, hogy külföldre mehessen.
..Amúgy meg pont Kati az, akinek sikerülhetne, ellentétben a "tinisztárjainkkal".
..Amúgy meg pont Kati az, akinek sikerülhetne, ellentétben a "tinisztárjainkkal".
2011. augusztus 04. 18:16
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Nem kellene elhagynia az országot, de szerintem neki beindulhatna a külföldi karrierje még jobban!
Én kíváncsi vagyok, a francia változatra.
Én kíváncsi vagyok, a francia változatra.
2011. augusztus 04. 18:22
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline |
Meg is értem, hogy neki már nem az a célja az életben, hogy külföldi világsztár legyen, hisz arról általában a 20 éves karrierkezdők álmodoznak, akiknek nincs családjuk, és lényegében teljesen mindegy, hogy meddig vannak távol. Egy gyermekes anyukának már háttérbe kerül a karrier, és a család sokkal fontosabbá válik.
Személy szerint én már kicsit meguntam ezt a dalt, bőven elég volt belőle magyarul. Szívesen hallgatnám más számait is a rádióban...
Személy szerint én már kicsit meguntam ezt a dalt, bőven elég volt belőle magyarul. Szívesen hallgatnám más számait is a rádióban...
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. augusztus 04. 18:23
jól megy neki az x-faktor óta
de érthető,hogy a gyerekei és a férje fontosabb,mint a hírnév
de érthető,hogy a gyerekei és a férje fontosabb,mint a hírnév
2011. augusztus 04. 18:37
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
coke.
Meg is értem, hogy neki már nem az a célja az életben, hogy külföldi világsztár legyen, hisz arról általában a 20 éves karrierkezdők álmodoznak, akiknek nincs családjuk, és lényegében teljesen mindegy, hogy meddig vannak távol. Egy gyermekes anyukának már háttérbe kerül a karrier, és a család sokkal fontosabbá válik.
Teljesen igazad van abban nem értek egyet hogy én még nem untam meg ezt a számot
Teljesen igazad van abban nem értek egyet hogy én még nem untam meg ezt a számot
2011. augusztus 04. 18:39
Idézet (coke. @ 2011.08.04. 18:22)
egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.