Szereplők:
Ewan McGregor (Lincoln 6-Echo/Tom Lincoln)
Scarlett Johansson (Jordan 2-Delta/Sarah Jordan)
Sean Bean (Merrick)
Djimon Hounsou (Albert Laurent)
Steve Buscemi (McCord)
Michael Clarke Duncan (Starkweather)
Ethan Phillips (Jones 3-Echo)
Licoln 6-Echo (Ewan McGregor) és Jordan-2 Delta (Scarlett Johansson) több száz társukhoz hasonlóan szigorú ellenőrzés alatt élnek, mindegyikük abban reménykedik, hogy kiválasztják a Szigetre, amely az egyetlen lakható hely maradt a Földön. Lincoln azonban hamarosan rájön, minden hazugság, amit eddig saját magáról és a világról tudott, a Sziget meséje pedig a legkegyetlenebb átverés. Miután kiderül számukra, hogy holtan értékesebbek, mint élve, Lincoln és Jordan megszöknek a zárt létesítményből.
The Island - A sziget (2005)
2011. augusztus 06. 09:57
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Köszi a képeket szavy!
Szerintem ez egy hihetetlenül alulértékelt film. Van benne rengeteg látványos akciójelenet, ahogy egy Bay-filmben mindig, de itt van mondanivaló is.
Szerintem ez egy hihetetlenül alulértékelt film. Van benne rengeteg látványos akciójelenet, ahogy egy Bay-filmben mindig, de itt van mondanivaló is.
2011. szeptember 20. 09:38
|
|
Growupúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 139893 offline
|
Idézet (Horgi @ 2011.08.06. 09:57)
Köszi a képeket szavy!
Teljes mértékben egyetértek veled
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

3 felhasználónak tetszik: