Starity

Összeesküvés-elmélet: a Bionic bomba

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 07. 16:04 #41
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cannibal3 @ 2011.08.07. 15:57)
Biztos a Bionic volt a tökéletes csak hát mindenki a bukását akarta szegénynek ..nem lett nagy szám az album, unalmas sok töltelék számmal ..jó kritikát nem nagyon találni róla..Christina egész Bionic imidzse se volt túl eredeti vagy újító.. .. a NMT meg BR klip közötti hasonlóságot fölösleges tagadni ..ez olyan mint gagánál az alejandro klip ..de szerintem nem gagát másolta egyszerűen nem úgy sikerült a nagy visszatérése .. nem volt nagy szám az első kislemez hiába próbálják, úgy beállítani, a többi kislemezt se jól választották szerintem ..próbálta Christina felvenni a versenyt de nem tudta ..a következő albuma biztos jobb lesz majd ..nem értem miért nem lehet azóta elfogadi, hogy megbukott az album mert nem lett túl jó és Christina se volt eredeti .. Gaga akkor nagyot újított.. Bad Romance Telephone klip .. a megjelenései ..most már ő se olyan népszerű ..de pont akkor volt a legnépszerűbb ..

és vajon ez minek köszönhető? gondolkozz. wink.gif
EZT mindenkinek ajánlom, aki Gagát eredetinek tartja. DE Van ilyen Madonnából is ne aggódjatok.
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Holly Keller, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 07. 16:04 #42
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Na tessék. Én nem is értettem, hogy miért húzták le annyira a Bionic-ot. Jó album a maga nemében, az elektroban igenis igényes és van benne munka. Ha ez a hír igaz, akkor itt az ékes példája annak hová jutottunk: ma már a zeneipar sem szól másról, mint hogy egyik tucat hogy nyomja le a másikat. Undorító, amit műveltek. Persze nem vehetjük biztosra hogy igaz, de én belőlük bármit kinézek. Gaga egy pillanatnyilag felkapott sztárocska, akit csak az elvakult rajongói tartanak életben, pedig tudna, b.szki tudna jó zenét csinálni. Ez szinte már gázabb, mintha nem is lenne tehetsége és úgy lenne tucat. Perez meg csak egy b.zi disznó, már bocsánat. Nem ítélem el amúgy a melegeket, de ahogy ez az ember előadja magát az valami horror. Kb abból él, hogy pletykákat gerjeszt és baromságokat dumál. Akonnak meg egyáltalán mi köze van hozzá, azt nem tudom. Ha Gaga így folytatja, akkor remélem, hogy el fog tűnni. Már nagyon unalmas részéről és a rajongók részéről is, főleg az, hogy mindenkit hozzá hasonlítanak, mintha valami kisisten lenne. Remélem Christina valami olyannal fog kijönni, ami odab.sz az orruk alá rohog.gif
Amúgy köszi a cikket, nagyon jó lett meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: LULUPeas, janet7, Holly Keller, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 07. 16:07 #43
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
És annyit még hozzátennék, hogy Christina sokkal jobb ennél, és a Bionicban is csak kipróbált egy új stílust, ahogy mindig is tette. Én jobban szeretem azokat a számait, amikben kiereszti a hangját, de ezek is jók. Amúgy meg Christina nem pár éve kezdte a szakmát, szóval a hasonlítgatás max fordítva lenne jó, de Gaga nem érhet fel Christinához. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Holly Keller, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 07. 16:09 #44
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
Goldfrapp akart lenni, csak elgépeltem, szorri.
Azt viszont mindenképpen szeretném hozzátenni, hogy: nem a viszály keltés a célom, csupán kialakult egy elég érdekes helyzet, amit bennfentes emberek szórványos megjegyzésekkel megszellőztettek... Remélem nem támad ellenségeskedés sem a tagok, sem mások között. A cikk a megemlített forrás alapján íródott, szóval azt olvassátok magyarul, amit ott leírtak angolul.

Kérlek, peace. Aki akarja elhiszi, vagy gondolkodik rajta, vagy kételkedik, vagy tartsa abszurdnak.

De hadd ismételjem meg:
Azt hogy az eset légből kapott vagy megalapozott, azt jelenleg senki kívülálló nem tudja helyesen megítélni, hiszen nem ismerünk minden adatot, információt, hogy le tudjuk vonni a konklúziót. Csak azok tudhatják, akik akarva, akaratlanul is, közvetlen résztvevőivé váltak ennek a történetnek.

Azért ezek érdekesek...
Lady vs Xtina
Lady vs Jana Sterbak (1987)
Lady vs Roisin Murphy (aki állítólag egyik példaképe)
5 felhasználónak tetszik: LULUPeas, Bogszics, janet7, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 07. 16:11 #45
- törölt felhasználó -    
rachella egyetértek biggrin.gif
2011. augusztus 07. 16:17 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (LULUPeas @ 2011.08.07. 16:04)
és vajon ez minek köszönhető? gondolkozz. wink.gif 
EZT mindenkinek ajánlom, aki Gagát eredetinek tartja. DE Van ilyen Madonnából is ne aggódjatok.

Olyan feltűnőek a koppintások hogy az már hihetetlen. Nem értem hogy ezekután miért mondják sokan hogy mennyire egyedi. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: LULUPeas, janet7, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 07. 16:17 #47
- törölt felhasználó -    
voltatok GaGa koncerten? én ott tomboltam,ez a nő egy tündér,iszonyatosan közvetlen,aranyos,jó szándékú és a hangja messze jobb,mint amit hallunk a cd-n,talán még Christinát is megszégyeníti,az ő koncertje nem travi show,mint a legtöbb énekesnőcskéé,én megemelem a kalapom a Lady előtt és ugyan úgy rajongok érte,mint eddig,a cikk pedig nem tartalmazza a valóságot
2011. augusztus 07. 16:19 #48
- törölt felhasználó -    
http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE&ob=av2e ilyen hanggal és kisugárzással ninsc szüksége GaGának arra,hogy szabotáljon másokat,ez a dal élőben olyan szinten gyönyörű volt,hogy a legtöbben megkönnyezték,kb egy méteres lánggal égett a zongora ahol énekelt,és a hangjától kirázott a hideg
2011. augusztus 07. 16:21 #49
- törölt felhasználó -    
vagy hogy ne csak lassú dallal érveljek http://www.youtube.com/watch?v=3q_gp3QfLWo ez olyan minőségi előadás,hogy Madonnánál és a nagy ikonoknál láthattam ilyet,és mondandója is van a fellépésnek
2011. augusztus 07. 16:24 #50
sunnystic
sunnystic
visszatérő vendég

Státuszkiss me baby i must be stay here day by day
Hozzászólás: 242
Csatolások: 413
Azonosító: 145151
Ezt a koppintgatós dolgot pedig rohadtul be lehet ám fejezni, mert nincs olyan sztár, aki végtelenül egyedi lenne, igen, Gaga szokott koppintgatni, de Madonna is tette ezt anno, úgyhogy nem értem, minek jön még rengeteg ember ezzel...
2011. augusztus 07. 16:24 #51
katara
katara
visszatérő vendég

jelen esetben nem a művészi stílusról van szó, hanem KERESKEDELEMről és a PIAC FELETTI BEFOLYÁSRÓL.
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 07. 16:26 #52
- törölt felhasználó -    
Látom megindult egy újabb lejárató kampány. Jelen esetben nem állok senki oldalára, mert nem tudhatjuk mi az igazság. Ezt csakis Lady Gaga tudja. De az viszont már nevetséges amit Jared Stelling "állít".
2011. augusztus 07. 16:26 #53
- törölt felhasználó -    
http://www.youtube.com/watch?v=p6hOF8ryAJU
ez a nő újra felpumpálta a popzenét,ő hozta vissza,hogy igényes klipeket csináljanak,ezt nem gyakorolta be,kérték,hogy énekelje franciául a dalt
2011. augusztus 07. 16:31 #54
- törölt felhasználó -    
rachella igazad van!
2011. augusztus 07. 16:32 #55
katara
katara
visszatérő vendég

a koppintás és inspiráció között az a különbség (szerintem), hogy
- míg az inspiráció legalább 30-40-50 vagy több évvel (v évtizeddel) ezelőtti személyektől, alkotásokból merít,
- a koppintás a közelmúltban megvalósult ötletekből (1-20 éves intervallum, amire még igenis emlékeznek, mert az illető/alkotás nagyon is él, köztudott)...
és ez a nem mindegy! tisztelni mások alkotását, v nyereségvágyból meglovagolni egy befutott ötletet... te melyiket választanád?
2011. augusztus 07. 16:34 #56
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

StátuszKoleszba! ://
Hozzászólás: 465
Csatolások: 237
Azonosító: 133634
http://www.youtube.com/watch?v=aqPDagAJR5A&feature=related
Nem vagyok annyira Gaga párti, de Xtina sem panaszkodhat.
2011. augusztus 07. 16:36 #57
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
"Igaz, közvetlen bizonyíték nincs a vádakra, de határozottan hiszem, hogy ez nem a véletlen műve..." a legjobb ez benne ..nem is a véletlen műve ..jobb albumot kellett volna összerakni egész más stílussal visszatérni és a promóciója se volt jó És a bukás Christinához mérten volt csak bukás ..nem szerepelt olyan rosszul a lemez és van rajta pár jó szám ..ha más kislemezzel kezdenek pl lehet h sikeresebb lett volna .. de még nem tudja ezt senki elfogadni ezért gagára fogják és próbálják úgy beállítani mintha épp ő is bukna .. kíváncsi leszek azért Xtin következő lemezére ..azért lehet ez az egész, hogy az már ne bukjon meg és h jól lejárassák gagát ..Gaga is megtehetné, hogy ráfogja Xtináékra valamelyik kisebb bukását ..és elismerem h gaga is sokat koppintgat, főleg Madonnától ..azért nem kell foylton ezeket előhozni mert Madonna is másolt azért és Christina is .. lehet ezeket tisztelgésnek hívni de akkor is .. és így h kb semmi bizonyíték nem fog kiderülni mi történt de Xtina új lemezének ez jót tesz
2011. augusztus 07. 16:40 #58
egon96
egon96
új tag

StátuszMár átlátok átlátszóan álcazod, tudd meg. . .
Hozzászólás: 45
Azonosító: 157460
Prézli írta :"Gaga karrierje is elindult lefelé a lejtőn. Ezt jól alátámasztja az is, hogy legutóbbi albumát gyakrolatilag ingyen megkaphatta bárki" ÁMEN! Amúgy a Judas csúfosan megbukott Amerikában (azt hiszem mindössze három hétig volt rajta), a Born This Way album pedig már sehol sincs a slágerlistákon! pardon.gif Hát ez nme igaz,mert ha látnád a Billboard Hot 200-on jelen pillanatban a 12. helyen tanyázik az albuma, és a 13. helye volt a legrosszabb, máskülönban a The Edge of Glory még most is a top 10ben van,körülbelül 13 hete,a Judas lehet,hogy megbukott,de a Hot Dance Club Listán első lett, és a Just Dance óta minden száma ami megjelent első lett a Dance club listán, az egy dolog,hogy a tavaly a THe Fame Monster- rel magasra rakta a mércét, igen elismerem jobbak voltak a számai,de most is jók és az,hogy nem lett no.1 a mindenhol a kislemezei ,de a top5 ill. top10es a világ nagyrészén, és nem is indult semmielyen lejtőn el... Az volt a célja,hogy ez az album az ő érzéseit tükrözze,ez az Ő albuma,amit csakis,de csakis a rajongóinak írt..S az,hogy a Video Music Awards-on ," csak " három jelölést kapott az sem bizonyít semmit,mert elvileg ez VIDEO díjátadó,s az idei videói nem lettek csúcsszuperek,a tavaly érdemelten nyert 8at,mert mind a Bad Romance, mind a Telephone első osztályú volt. Lehet,hogy ezzel az albumával,meg számaival nem fog olyan sok-sok díjat kapni,de fog,mert nagyon jók. Ha jön egy olyan díjátadó ahol a ZENÉT díjazzák lehet,hogy több jelölést kap.. Erről ennyit. punktum. smileeee.gif
2011. augusztus 07. 16:41 #59
nore<P
nore<P

StátuszFleur Delacour-Weasley ϟ
Hozzászólás: 643
Azonosító: 97587
katara,szerintem inspiráció származhat közelmúltbeli alkotásból is,és a különbség egyáltalán nem ez,hanem az,hogy míg a koppintás ugyanannak az alapötletnek a felhasználása,addig az inspiráció a másik alkotás alapötletéről eszünkbejutott új,de talán hasonló dolog. szerintem kicsit félreértelmezted a dolgot...
amúgy érdekes,én erről eddig nem is hallottam,de eskü,kinézem Gagából.
4 felhasználónak tetszik: LULUPeas, Bogszics, janet7, Black Hearth2
2011. augusztus 07. 16:46 #60
sunnystic
sunnystic
visszatérő vendég

Státuszkiss me baby i must be stay here day by day
Hozzászólás: 242
Csatolások: 413
Azonosító: 145151
Idézet (egon96 @ 2011.08.07. 16:40)
Hát ez nem igaz,mert ha látnád a Billboard Hot 200-on jelen pillanatban a 12. helyen tanyázik az albuma, és a 13. helye volt a legrosszabb, máskülönban a The Edge of Glory még most is a top 10ben van,körülbelül 13 hete,a Judas lehet,hogy megbukott,de a Hot Dance Club Listán első lett, és a Just Dance óta minden száma ami megjelent első lett a Dance club listán, az egy dolog,hogy a tavaly a THe Fame Monster- rel magasra rakta a mércét, igen elismerem jobbak voltak a számai,de most is jók és az,hogy nem lett no.1 a mindenhol a kislemezei ,de a top5 ill. top10es a világ nagyrészén, és nem is indult semmielyen lejtőn el... Az volt a célja,hogy ez az album az ő érzéseit tükrözze,ez az Ő albuma,amit csakis,de csakis a rajongóinak írt..S az,hogy a Video Music Awards-on ," csak " három jelölést kapott az sem bizonyít semmit,mert elvileg ez VIDEO díjátadó,s az idei videói nem lettek csúcsszuperek,a tavaly érdemelten nyert 8at,mert mind a Bad Romance, mind a Telephone első osztályú volt. Lehet,hogy ezzel az albumával,meg számaival nem fog olyan sok-sok díjat kapni,de fog,mert nagyon jók. Ha jön egy olyan díjátadó ahol a ZENÉT díjazzák lehet,hogy több jelölést kap.. Erről ennyit. punktum. smileeee.gif

Ezt nagyon jól leírtad biggrin.gif. meghajolo.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Akon Akon 719.
Sia Sia 782.