Idézet (Cannibal3 @ 2011.08.07. 15:57)
Biztos a Bionic volt a tökéletes csak hát mindenki a bukását akarta szegénynek ..nem lett nagy szám az album, unalmas sok töltelék számmal ..jó kritikát nem nagyon találni róla..Christina egész Bionic imidzse se volt túl eredeti vagy újító.. .. a NMT meg BR klip közötti hasonlóságot fölösleges tagadni ..ez olyan mint gagánál az alejandro klip ..de szerintem nem gagát másolta egyszerűen nem úgy sikerült a nagy visszatérése .. nem volt nagy szám az első kislemez hiába próbálják, úgy beállítani, a többi kislemezt se jól választották szerintem ..próbálta Christina felvenni a versenyt de nem tudta ..a következő albuma biztos jobb lesz majd ..nem értem miért nem lehet azóta elfogadi, hogy megbukott az album mert nem lett túl jó és Christina se volt eredeti .. Gaga akkor nagyot újított.. Bad Romance Telephone klip .. a megjelenései ..most már ő se olyan népszerű ..de pont akkor volt a legnépszerűbb ..
és vajon ez minek köszönhető? gondolkozz.
EZT mindenkinek ajánlom, aki Gagát eredetinek tartja. DE Van ilyen Madonnából is ne aggódjatok.