Starity

Összeesküvés-elmélet: a Bionic bomba

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 07. 22:05 #101
miley-stars.gp
miley-stars.gp
új tag
 
Státuszfriends forever (L)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.05.
Hozzászólás: 39
Csatolások: 1
Azonosító: 148741
Offline offline
Én mindkettőt szeretem, de ez mindig felidegesít mikor valaki azt mondja, hogy Christina utánozza Gagát. Ilyet a max 15 évesek mondanak, akiknek lövésük nincs az elmúlt évtizedek zenetörténelméről...Szegény Christina elmegy szülni és mire visszatér, már ő az utánzat? Na nehogy már...Amúgy ebben a lejárató kampányban lehet valami, mert Christina kétségtelenül konkurencia Gagának, de Christina is elcseszte, sztem a NMT klipp borzalmas lett, több kislemezzel ki kellett volna jönnie, mert rengeteg jó szám van az albumán...az turnét se kellett volna lemondani, de hát ahogy érzi. A következő albuma remélem több elismerést kap.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. augusztus 07. 22:29 #102
egon96
egon96
új tag
 
StátuszMár átlátok átlátszóan álcazod, tudd meg. . .
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.04.
Hozzászólás: 45
Csatolások: 0
Azonosító: 157460
Offline offline
s tavaly amikor Xtina adta ki a Bionic-ot, GaGa nagyban már a Telephone-nal tarolt..
Amúgy én első hallásra nagyon bírtam a NMT-ot,de aztán másodikra..már egyre kevésbé kedveltem..
Nade.. ízlések és pofonok.
Szerintem ebből még nagy háború lesz.De én GaGa párti vagyok:D ^^
2011. augusztus 07. 22:32 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (LULUPeas @ 2011.08.07. 16:04)
és vajon ez minek köszönhető? gondolkozz. wink.gif 
EZT mindenkinek ajánlom, aki Gagát eredetinek tartja. DE Van ilyen Madonnából is ne aggódjatok.


Jézusom, annyira nyilvánvalóak a másolások! De ezt egy litölmánsztör se ismerné be.. Mert ő az anyjuk meg minden cool.gif pff.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. augusztus 07. 22:55 #104
szabinaa98c
szabinaa98c
 
StátuszBTR <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.10.
Hozzászólás: 636
Csatolások: 34
Azonosító: 143007
Offline offline
kinek van ezt kedve végig olvasni???xtina jobb mit gaga
2011. augusztus 08. 03:13 #105
- törölt felhasználó -    
Valóban én is kalapomat emelem a cikk író előtt, mert tényleg egy marha jó cikket hozott össze, ráadásul brutálisan igényes verzióban. Minden elismerésem az övé. Én is nagyon szeretem írásra szentelni az időmet, de, ha akarnék sem tudnék ilyen igényes cikket összehozni. Ezer köszönet érte, hiszen ez is csak viszi felfelé a Starity színvonalát. smileeee.gif

Nos, a cikket elolvasván, én is tudtam, hogy jönnek a Gaga fanok és kígyót-békát fognak kiabálni a cikkre és a kommentelőkre is. Speckó még nem olvastam el az összes hozzászólást, de szúrópróbaszerűen párat végig futottam és meg kell jegyeznem, megint csak jöttek az ifúfájter hozzászólások. (mint általában mindig)

Idézet (LULUPeas @ 2011.08.07. 16:04)
és vajon ez minek köszönhető? gondolkozz. wink.gif 
EZT mindenkinek ajánlom, aki Gagát eredetinek tartja. DE Van ilyen Madonnából is ne aggódjatok.

Na, pont ezek azok a videók, amiket egy litlömonszter úgysem fog megnézni. Miért? Mert azonnali rágalmazásnak és spekulációnak fogja tekinteni. Úgysem látja át az igazságot, mert szentül meg van győződve arról, hogy az ő mádörmonszterük (hidalok ettől még mindig) eredeti, utánozhatatlan és stílusos. Eredetinek nem mondanám. Valóban egy Madonna klón, az apám egy évvel ezelőtt megmondta, amikor koncertezni látta az HBO-n. Pedig ő aztán eléggé visszamaradott zeneileg, ám amikor ránézett Gagára, azonnal közölte, hogy tiszta Madonna kopi az egész. Miről beszélünk? Ha X-tina nem lett volna, akkor Gaga sokkal nehezebben futott be. Hát 2008-ban nem arról kezdett cikkezni a sajtó, hogy X-tina másol egy olyan nevezetű nőt, akit eddig nem is ismertünk? blink.gif Nekem mádörmonszter neve konkrétan nem csak, hogy kínai, de orosz is volt. Gyerekek, azt sem tudtam, hogy honnan szalajtották ezt a nőt akkoriban, és akkor még Christinát vádolták meg azzal, hogy másolja. A stílusa kb. 2 éve megvolt, mielőtt olyannal találkoztunk volna a bulvárban, hogy lédigaga. Még mielőtt jönnének a támadások, én speckó nem vagyok X-tina rajongó. Sosem rajongtam érte, de elismerem és bevallom, hogy ennek a nőnek bizony nem kevés hangja van és azért vannak hallgatható számai is. Úgyhogy ezt tök pártatlanul mondom. X-tina stílusa 2005-2006 környékén is ilyen volt (bár lehet, hogy rosszul tájékozódom, mert nem biztos), és akkor előjön egy olyan, hogy lédigaga? unsure.gif Amin meg kiakadtam, mádörmonszter egy csokor virágot is küldött neki, mondván, hogy köszöni a hírnevet, amit ezzel okozott neki. Anyaszörny nálam már itt kapásból nem volt szimpatikus, de aztán csinált pár számot, amik tetszettek és beleszerettem az első két albumába. Addig nagyjából okénak is tartottam a csajt, de amit művel számomra a "nem normális" fogalmát meríti ki. Nem kezdek én itt el most pötyögni egy sort a stílusáról, de aki cicit mutogat mindenhol, hát ne haragudjatok, de ez abszurd. És akkor egy topikban még anno valahol megkaptam, hogy Madonna igen is egy könnyűvérű nő, mert, hogy összefeküdt mindenkivel. Gaga nem ilyen? Most komolyan. Honnan tudják a litlömánsztörök, hogy Gaga kivel csinálja, hol és mikor? Nem éppen prűd nőszemély, úgyhogy a legmocskosabb és a legperverzebb dolgokat is el tudom róla képzelni. Lehet, hogy a legnagyobb kedvencetek úgy cseréli az ágyban a partnereit, mint a fehérneműit. Lady Gaga lehet, hogy ugyanolyan könnyűvérű kis hölgyemény, mint amikor (a ti állításotok szerint) Madonna volt, de szerintem még rosszabb is. Lady Gaga igenis egy összerakott Madonna imitátor, aki még persze különböző nagy sikerű énekesnő stílusaiból is lopott innen-onnan. X-tina, Britney stb. Ez nektek eredetiség és egyediség? Összegyúrták a 21.-dik század legnagyobb énekesnőit egy személybe. Bocsesz, ez nekem minden, de nem éppen egyediség.

Idézet (Fan-ily6889 @ 2011.08.07. 19:45)
Mondjuk én pont nem vettem észre, hogy Gaga elkezdett volna lefelé csúszni azon a bizonyos lejtőn... Vagy netán manapság így fest az, aki csúszik lefele? Jó vicc, Móric... Meg ez is, hogy "gyorsabban fog elsüllyedni, mint a Titanic..." Igen? Ezt így tudják előre?

Élő példa vagyok erre én magam. Én anno nagyon megszerettem Gagát. Kb. akkor, amikor kezdte az egész karrierjét. Tetszett a zenéje. Egyszerű volt és fülbemászó, valamint kellemes volt hallgatni őket. Tetszett a nő stílusa, egyedinek és igazán vagánynak tartottam. Még a Bad Romance-nél is hihetetlenül odavoltam érte. Hát megcsinálta az Alejandrót nem csak, hogy hánynom kellett a klipjétől, de azóta meg is utáltatta velem azt a dalt, amit még a klipjének megjelenése előtt rongyosra hallgattam. Egykoron imádtam Gagát, most meg már a lehető legrosszabb véleménnyel vagyok róla. Tegyük fel, hogy csak engem vesztett el. Egy rajongó is rajongó, és az is veszteség. Gagát egyre többen nem bírják. A Judas valóban csúnyán megbukott az USA-ban, nekem meg már egy hét után herótom lett tőle. Gaga a régi önmagához képest csúszik és csúszik lefelé a lejtőn. Ha nem lenne polgárpukkasztó imindzse, totál lerágott csont lenne és az emberek nem is foglalkoznának vele. Mindössze azért foglalkoznak vele, mert vagy olyat ajnároz, aki nemrég hunyt el (pl. Amy Winehouse), s egy betűt nem böffentett róla addig amíg élt. Mi ez, ha nem Amy halálával való önmaga promotálása?! Ez gusztustalan és undorító. Egy elhunyt ember emlékével akar hasznot húzni. Ez szerintem szánalmas, gusztustalan, undorító és kifejezhetetlen. Nem találok olyan szót, amivel ki tudnám fejezni azt, hogy ennél mocskosabb dolog nincs is a világon. Viszont a topikra térve X-tina Bionic-ját én kíváncsiságból meghallgattam, és nekem tetszett úgy a stílus. Gaga új albuma számomra kapásból a kukában landolt. Semmit mondó unalmas elektrótechnó, mint a többi mai tucatzene, de a Bionic-ban éreztem valami mást is. Nem a legkedvencebb számok vannak rajta, de azért milliószor többet ér, mint Gaga "évtized albuma", a Born this way. Ez valóban nem más, mint X-tina nyilvános lejáratása azért, hogy Gagának ne legyen konkurenciája. Sajnálom Christinát, mert sohasem volt nagy kedvencem, de sokkal több tehetség szorult belé, mint mádörmonszterbe. Igazi, karakteres, egyedi hangja van, Gaga meg szerintem egy 21.-dik századi sallang. Úgyhogy igen is elképzelhető, hogy a pénzért cserébe tudatosan, valamint igen csak nyilvánosan járatják le korunk egyik legtehetségesebb és legnagyobb énekesnőjét.
7 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, AmyVie, katara, LULUPeas, Bogszics, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 08. 07:11 #106
eszter0002
eszter0002
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.26.
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 128164
Offline offline
tök mind1 amúgy h ki másol kit a lényeg h ki a sikeresebb talán arról is gaga tehet h elveszik christinától a gyerekeit vagy nem foglalkozik vele a kutya sem. gaga tehetségesebb mint ő ne csak ilyen videókat keress a youtubon csak saját magának köszönheti és senki és semmi nem szabotálta az albumát csak már nem hallgatják annyian és ezt nem tudja felfogni és mindig hibáztat valakit perez hilton meg ha gaga barátja akkor jól cselekedett neked ha egy barátodat bántanák akkor nem kellsz a vádelmére???
2011. augusztus 08. 08:07 #107
Lilly98
Lilly98
Unicorn♥
 
StátuszWake me up, when September ends
  Csoport: Megerősítés alatt
Csatlakozott: 10.11.22.
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 643
Azonosító: 139329
Offline offline
An_d_a : szerintem is
2011. augusztus 08. 08:49 #108
orion.anna
orion.anna
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.05.05.
Hozzászólás: 148
Csatolások: 0
Azonosító: 60019
Offline offline
Igényes cikk, tény és való! De én nem hiszek az összeesküvés elméletekben. Xtina hangja vmi frenetikus, ez is tény és való. De nem vagyok fan, 1-2 számát szeretem, a Not Myself Tonight abszolút nem jött be. Lady Gaga nagyon a látványra és a sokkolásra megy és ez lesz a veszte.
2011. augusztus 08. 09:24 #109
Cannibal3
Cannibal3
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.20.
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Offline offline
Idézet (LULUPeas @ 2011.08.07. 16:04)
és vajon ez minek köszönhető? gondolkozz. wink.gif 
EZT mindenkinek ajánlom, aki Gagát eredetinek tartja. DE Van ilyen Madonnából is ne aggódjatok.


Mert ha akarnál Xtináról nem találnál ilyen videót ? Mindenkiről van attól még, hogy te gagát lejáratót linkelsz be .. http://mosaictv.hu/upload/files/XTINAGAGA.jpg ezt láttad már ? Madonnáról is találni lehet nagyon sok másolós dolgot ezért fölösleges ebbe belemenni, hogy ki kit másol mert sose lesz vége ..Christinával se ez volt a baj a Bionicnál .. ..én nagyon is elismerem, hogy Gaga szokott koppintani, főleg Madonnától, nem kell azt hinni, hogy Gaga összes rajongója teljesen elfogult, sok ilyen videót láttam már amiket belinkeltél.. De Christina is másolt most .. le is írtam, hogy nem gagát másolta, csak a klip volt valamiért szinte teljesen olyan mint a Bad Romance.. a cikknek így minden bizonyíték nélkül meg sok értelme van.. annyi, hogy az Xtina fanok megnyugodjanak, hogy nem is volt rossz az az album és valakit lehessen hibáztatni a bukásért .. ha gagával lenne ez persze az ő rajongói is örülnének egy ilyen cikknek smileeee.gif a bukás meg nem is akkora max Xtinához mérve ..a helyezéseit az albumnak azért meg lehet nézni..és aztán abbahagyta a klipgyártást meg mindent ..lehet h lett volna 1-2 nagyon sikeres kislemez ..akkora szám meg nem volt, hogy furcsa legyen, hogy nem lett akkora hatalmas a siker mellow.gif
2011. augusztus 08. 09:56 #110
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.03.
Hozzászólás: 130
Csatolások: 0
Azonosító: 146545
Offline offline
Holly Keller ennél jobban egyet sem érthetnék Veled smileeee.gif
Christina minden egyes albumán kísérletezett a zenei stílusokkal, eddig mindig valami mást csinált minden egyes alkalommal. A Stripped albumon soul, R&B, pop, rock stb, a Back to Basicksen a 20-as, 30-as, 40-es évek stílusában írt soul, blues, dzsessz dalokat hallhatunk. A Bioniccal viszont egy fururisztikusabb irányba mozdult el: elektropop, szintipop, R&B, hip-hop stílusban. És ha Xtina stílusára bárki is hatással volt, az egy Madonna, egy Etta James, vagy egy Aretha Franklin lesz, és biztosan nem Lady Gaga. Christina elmondta, hogy a legutolsó albumán kikkel dolgozott együtt: Goldfrapp, Ladytron stb., és nyilván ez is hatással volt az új album stílusára. De ismétlem: semmiképpen sem Lady Gaga, és eleve a kettejük stílusa össze sem hasonlítható. Xtina már vagy egy évtizede a pályán van, és a stílusa mindig is merész, és túlfűtött volt, és külsejét is szinte évente változtatta. Azonban sajnos Christina Aguilera napjaink talán legalulértékeltebb énekesnője. A Stipped című albumát én már majdnem egy évtizede hallgatom, a Back to Basics már hat éve rendszeresen vissza kerül a cd-lejátszómba. Fog valaki 10 év múlva The Fame-t, vagy Born this way-t hallgatni? Kíváncsi leszek. És igenis van egy rajongótábora, akik nagyon szeretik a zenéjét és ki is állnak mellette. Mi talán nem vagyunk olyan agresszívek mint a Little Monsterek, tisztelet a kivételnek, de ott vagyunk. Mondjuk én már eleve azt ki kérném magamnak, hogy valaki kicsi szörnyecskének hívogasson, de mindegy. Ma Rihanna, Kesha, Lady Gaga, Katy Perry tucatzenéje szól még a csapból is. Hiányzik az igazi zene. Ezek az előadók szinte havonta jelentkeznek valami új számmal, amelyek rendszerint csupán az egyszer használatos slágerek közé tartoznak. Sokat halljuk őket egy-két hónapig, aztán már a kutya is elfelejti hogy volt egy Judas, egy Tik-tok, vagy egy Rude boy, egy Hot&Cold. Számomra ez az egész érthetetlen. Mi történt? Mikor ment ki az igazi zene a divatból?
7 felhasználónak tetszik: kriszti145, UnhappyMeals, Holly Keller, LULUPeas, katara, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 08. 10:03 #111
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.03.
Hozzászólás: 130
Csatolások: 0
Azonosító: 146545
Offline offline
Aki pedig kételkedik Chris tehetségében csak hallgassa meg a következő számokat: Walk away, Cruz; Get mine, get yours; The Voice Within, I'm OK, Welcome, Mercy on me, The right man, Desnudate, Lift me up, You lost me, Birds of prey, Stronger than ever
Na ezeknek a számoknak még mondanivalója is van, ami mellesleg szintén nem divat manapság.
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 08. 10:59 #112
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12492
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet (cheatondestiny @ 2011.08.07. 15:18)
album nem is szokott slágerlistákon lenni  cool.gif


_nevet.gif omg.gif 110.gif

Nem csak a dalok kerülnek listára, hanem az albumok is. És az tükrözi jobban a valóságot, a heti/havi slágerlisták mindenféle szavazásokon alapulnak meg azon, hogy a rádiók milyen gyakran játszák míg az album lista a valójában eladott albumok alapján áll össze.

copy-copy-copy
6 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, LULUPeas, Bogszics, Holly Keller, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 08. 11:21 #113
Czuppon Mónika
Czuppon Mónika
visszatérő vendég
 
StátuszMindig azt csinálom amit nem kéne!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.03.21.
Hozzászólás: 396
Csatolások: 562
Azonosító: 90871
Offline offline
Ez egy újabb verzió!Eddig úgy tudtam,a net tette tönkre Christina karrierjét!De ez az összeesküvés elmélet nem sámli!!
2011. augusztus 08. 11:36 #114
- törölt felhasználó -    
Christina nem utánozta Gagát? ez azért nem teljesen igaz, egyetlen 1 dolgot utánzot csak, csak azt a fufrut biggrin.gif ennyi
most lehet mondani hogy ez nem igaz, de mikor megláttam Keeps Getting Better klippjét, azthittem egészvégig hogy Gaga.. nem a szám miatt, hanem a haj miatt..megis lepődtem mikor Christina nevét irták ki..
de ENNYI volt, Gaga ezen kiakadt, vagy nemtudom mit csinált.. bár ennyi erővel Nicki Minajra is kiborulhatna biggrin.gif
amugy én régen szerettem Gagát, már akkor, mikor még normális(abb _nevet.gif ) volt !
de én ezért nem utáltam Christinát, a Not My Self az szerintem nem rossz szám.. csak a klippnek nem kellet volna TÚL szexire sikerednie smileeee.gif és akkor lehet jobb lett volna.. végülis a szexi klippeket beakarják mindig tiltani biggrin.gif szerintem a következő kislemeze sem volt rossz wink.gif
viszont ha a WooHoo-t kiadja, LEHET hogy sikert ért volna el biggrin.gif én legalábis imádom (mostis azt hallgatom xD) azt a számot biggrin.gif és nemcsak Minaj miatt, mind2 nagyon jó a dalban wink.gif remélem hogy sikerül visszatérnie, és hogy senki nem akadályozza meg


amugy Gaga nálam már rég nem téma biggrin.gif valahogy nemis akarom tudni milyen az albuma, láttam elég kommentet ahhoz, hogy inkább ne legyek kiváncsi rá biggrin.gif amugyis nekem már hányingerem van tőle, és egyretöbben megutálják biggrin.gif persze ez idők kérdése, de egy idő után a szörnyei is ráunnak, hisz csak divatból rajong érte a LEGTÖBB, ugyanugy mint a többiért biggrin.gif ha jön 1 újabb, Gagánál is jobb, akkor azt fogják szeretni wink.gif viszont Gagának van esélye, ha végre VISSZAFOGJA magát, nemcsinál olyan klippeket, amitől mindenkinek hányingere lesz, és végre megint jó számokat csinál, akkor van esélye hogy maradjon wink.gif
én amugy kinézem belőle, hogy élvezte a helyzetet, hogy Christina albuma megbukott biggrin.gif dehogy tett volna bármit is? azt nemhinném, a piszkos munkát rábizhatta másra is wink.gif
2011. augusztus 08. 12:00 #115
mollywood
mollywood
 
Státusz"When a good thing goes bad it's not the end of the world."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.11.
Hozzászólás: 563
Csatolások: 0
Azonosító: 149109
Offline offline
sztem a cd-n vannak jó számok és kár hogy lecsúszott...nekün most fura ez a dolog de christina elöbb volt mint gaga!
sztem nem másolta gagát!csak neki is bejön a szexi elektro pop műfaj!
2011. augusztus 08. 12:18 #116
Kiim
Kiim
 
StátuszThe toxicity of our city..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.30.
Hozzászólás: 1079
Csatolások: 0
Azonosító: 135455
Offline offline
Az igazság az, hogy senki sem fog pontot tenni ennek az ügynek a végére. Mindenki a saját igazát fogja bizonygatni, és nem lesz az az isten hogy bárki is beismerje hogy esetleg tévedett, vagy netalán tényleg köze lenne ehhez a dologhoz. Én sajnálom Christinát, ha igaz a hír, ha nem. Aki nem ismeri el a tehetségét, azt is nagyon tudom sajnálni, mert ebben a nőben akkora hang van, hogy simán leénekeli Lady Gagát a színpadról jelen esetben, de mást is. Aki nem volt még a koncertjén, az nem is fogja megérteni. Aláírom, Gaga olyan show műsort tesz le a színpadra, hogy azt sem vennénk észre ha épp valami más számra kezdene el tátogni. Tőle ezt várják el az emberek, ezáltal lett híres. Gondoljatok csak bele.. ha Lady Gaga egy olyan egyszerű kinézetű nő lenne mint mondjuk Taylor Swift, hol tartana? Hol lenne az extravagáns klipjei nélkül? A PR-osai nélkül? Erre mondják a Gaga fanok hogy eredetiség, meg egyéniség. Nem, ne haragudjatok de ez nem az. Tudod ki volt egyedi? Amy Winehouse, ő valóvan az volt. De ha egy picit visszaemlékeznétek, hogy Gaga honnan kezdte, akkor rájönnétek hogy ő nem volt ilyen. Ami ma egyenlő a Lady Gaga névvel, az nem más mint az előregyártott, erőltetett feltűnési viszketegség. Elismerem, hogy teljesen felbolygatta a zenei világot, és szükség is volt rá, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is fog tűnni. Egy idő után már nem fog tudni újat kitalálni és egy 4-5 éven belül nem nagyon fog tündökölni már. Amit még hozzáfűznék, hogy a képek amik bizonyítják az utánzást, hogy is mondjam, bármelyik sztárról lehetne ilyet cssinálni, higgyétek el. Ettől függetlenül nekem is szúrja a szemem a nagy hasonlóság, és mégis Chrisitina megy a süllyesztőbe. :/

Egy valamit kérek a Gaga fanoktól, felőlem támadhatják amit írtam, de ha akkora tehetség, akkor képzeljétek el, ahogy ül egy padon, szimpla, egyszerű ruhában, smink nélkül, kócos hajjal és mondjuk egy gitárral a kezében a Heartbeats-t énekli... szerintem te sem tudod elképzelni.
5 felhasználónak tetszik: Holly Keller, LULUPeas, Bogszics, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 08. 12:51 #117
anduska14
anduska14
új tag
 
Státuszmeg vagyok zakkanva :D
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.14.
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 120228
Offline offline
Csak egy szó: Dirty : )
2011. augusztus 08. 13:13 #118
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---
 
Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.02.18.
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Offline offline
@Fan-ily6889: De, pontosan úgy néz ki, mint aki süllyed lefelé a leejtőn. Ha nem így lenne, nem árulta volna az utolsó igen csak szar albumát kemény egy dollárért az iTunes-on, és mondta volna, hogy "Igen, kábé annyit is ér".
2011. augusztus 08. 13:36 #119
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cannibal3 @ 2011.08.08. 09:24)
Mert ha akarnál Xtináról nem találnál ilyen videót ? Mindenkiről van attól még, hogy te gagát lejáratót linkelsz be ..  http://mosaictv.hu/upload/files/XTINAGAGA.jpg  ezt láttad már ?  Madonnáról is találni lehet nagyon sok másolós dolgot ezért fölösleges ebbe belemenni, hogy ki kit másol mert sose lesz vége ..Christinával se ez volt a baj a Bionicnál ..  ..én nagyon is elismerem, hogy Gaga szokott koppintani, főleg Madonnától, nem kell azt hinni, hogy Gaga összes rajongója teljesen elfogult, sok ilyen videót láttam már amiket belinkeltél..  De Christina is másolt most  .. le is írtam, hogy nem gagát másolta, csak a klip volt valamiért szinte teljesen olyan mint a Bad Romance..  a cikknek így minden bizonyíték nélkül meg sok értelme van.. annyi, hogy az Xtina fanok megnyugodjanak, hogy nem is volt rossz az az album és valakit lehessen hibáztatni a bukásért .. ha gagával lenne ez persze az ő rajongói is örülnének egy ilyen cikknek  smileeee.gif a bukás meg nem is akkora max Xtinához mérve ..a helyezéseit az albumnak azért meg lehet nézni..és aztán abbahagyta a klipgyártást meg mindent ..lehet h lett volna 1-2 nagyon sikeres kislemez ..akkora szám meg nem volt, hogy furcsa legyen, hogy nem lett akkora hatalmas a siker  mellow.gif

Én egy szóval sem állítottam hogy Christina nem koppintott néha innen-onnan. Ti, litölmánsztörök, jöttök lépten-nyomon folyton azzal, hogy a ti gagátok egyedi - mondjuk te még jó vagy mert beismered hogy azért ő is koppintgat... A Bionic meg igenis igényes, jó album lett. Például a barátnőm ez miatt az albuma miatt szerette meg őt.
amileroable-nek igaza van, sajnos, Christina a legalulértékeltebb énekesnő, és ez minek köszönhető? Mert ilyen Gagák Britney-k meg Katy-k Keshák, meg a többi semmitmondó zenéjű énekesnő uralja az egésze pop szakmát. Christina tehetségét, még az is elismeri aki nem szereti, se őt, se a zenéjét - pl.:Holly Keller.
Ui.:Nem kötözködök, de ha már így előhoztad a Bad Romance-et, ennyi erővel az pedig egyben, Come On Over, és What a girl Wants, koppintás, majd nézd meg őket. wink.gif
4 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Bogszics, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 08. 15:15 #120
- törölt felhasználó -    
Roxxy egyetértek
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Akon Akon 721.
Sia Sia 782.