Starity

Összeesküvés-elmélet: a Bionic bomba

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 08. 15:25 #121
dreloaded
dreloaded
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 157763
érdekes:
music.hu/news.php?cikk=9182 -dicsérő kritika 2010.06.22 megjelenés után pár héttel (még nem volt biztos a bukás)
music.hu/news.php?cikk=9368 -sárba tiporó kritika 2010.09.12 pár hónappal a megjelenés után, ugyanazon az oldalon (soha nem tesznek fel 2 kritikát ugyanahhoz az albumhoz)
2010.09.12 - itt már biztos volt a bukás, ennyit a magyar "független" kritikusokról...
2 felhasználónak tetszik: LULUPeas, Glamster
2011. augusztus 08. 15:27 #122
- törölt felhasználó -    
Kiim itt nem a tehetség nem elismeréséről van szó,mert embertelen jó hangja van a csajnak,a Bionic nem egy kimagasló album,főleg,hogy visszatérés volt,ha egy Stripped szerű albumot kaptunk volna,megint tündökölne
2011. augusztus 08. 16:13 #123
- törölt felhasználó -    
mikor xtina elment szülni, egy jó két évre el is tünt a médiából. pont akkor jött gaga., gaga akkor rövid idő alatt olyan sikerre tett szert amijenre, amilyenre valamelyik énekesnek/énekesnőnek egész pályafutása alatt nem sikerült. persze mikor xtina vissza akart térni, gondolnia kellett h egy átlagos számmal senki nem fog rá figyelni gaga mellett. szerintem azt gondolta, ha gagának sikerült nekem mért ne. ő is vadabb videót csinált, mint gaga, és egy csöpnyit tett bele madonnábólés gagából is. szerintem a szám jó, és a klipp se olyan borzalmas. de aki gaga párti, pl: akon, perez hilton, az észrevette ezt a "koppintást" és rögtön rohantak az atyauristenhez h lejarássák xtinát, és megvédjék z ő gagájukat.
persze ez most csak az én véleményem, mindnki gondoljon amit akar.
de szerintem igenis vannak jó számok az albumról, pl: NMT, all i need, i am, stronger than ever, prima donna, woohoo, stb...
és végül csak annyit, hogy xtinának ezerszer jobb hanga van gagánál, és gaga még sehol nem volt mikor xtina már öt grammy dijat beszebelt, és én is szeretem/szerettem gagát, sokat hallgattam a számait, de az alejandro után mér nagyon elszállt vele a ló. a számait kezdem unni, és inkább a botrányokat hallom tőle, minthogy a sikereit. Hajrá xtina!
Ja, és a hejesírási hibákért bocsi, tom h soka van, de azért remélem értelmezhető a szöveg!
és a gagapártiak csak nyugottan itélkezzenek fölöüttem, állok elébe!
Csak ennyit akartam.
2011. augusztus 08. 17:40 #124
Buby-Boofle
Buby-Boofle
új tag

StátuszNem merem elmondani neki!!!! :(
Hozzászólás: 34
Azonosító: 141520
* -.-" *
2011. augusztus 08. 18:15 #125
belieber11
belieber11
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Csatolások: 19
Azonosító: 151974
Roxxy egyetértek smileeee.gif
2011. augusztus 08. 18:37 #126
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Most ebben őszintén mi másolat? Xtina és Gaga tűz és víz, de mindig mindenben a rosszat kell látni, igaz?
2011. augusztus 08. 20:56 #127
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
@Holly Keller: a véleményed, ahogy megfogalmaztad és levezetted az nekem nagyon tetszett! tele van gondolatokkal(!), szavakkal(!), érvekkel(!), látszik, hogy pontosan tudatába vagy annak amit mondasz/írsz, nyitott vagy és befogadó szellemű.
@amileroable: tőled az érveléseid tetszettek Chris stílusai mellett. és szerencsére te sem szokványos szófordulatokkal élsz.
részemről örülök, h nemcsak szélsőséges emberek ilyen-olyan hozzászólásait olvashatom smileeee.gif

annyi most már belőlem is kikívánkozik, akik nem tartják hitelesnek Chris egyik-másik dalát, hogy a nagy dolgok nem 1-2 hónap alatt keletkeznek. és lehet elfogultságnak v naivságnak betudni amit írok, de amit eddig a (magán)életéről megtudhatott az ember, akkor pontosan megérti, h egy Stripped (2002) albumot mi inspirált:
- h végre a saját lemeze zenei producere lehetett és szabad kezet kapott,
- hogy mindenki beskatulyázta tünci-kislánynak, de ehhez igazodni többé nem volt gyomra,
- h hogyan került ki a tini-pop imidzsből,
- h a "jófej" menedzsere, a "haszonállat", állandóan koncerteket szervezett neki, szart arra, h kicsinálja idegileg, fizikailag (csak a gebeségeire visszagondolva),
- azt h biztatást, önbizalmat akart adni, h mind megélünk tré időszakokat, de talpra kell állni.
- aztán h megírhatta szerelmét majd a szakítását Jorgeval,
- h egy barátság átalakult szerelemmé, és ez visszahozta a harmóniát az életébe.

2006-ban pedig vissza az alapokhoz: az album egy része a Jordannal való szerelméről szól szerintem, a boldogságuk elég egyértelmű. magabiztossága arra biztat, h merj nő lenni! emellett a múlt (családi)sérelmei újra feltörnek. és nemcsak ezeket a sebeket, de a showbiz valódi arcát is megmutatja... (Enter The Circus, Welcome) véleményem szerint az album csúcspontja a The Right Man. nem igen emléxem olyanra, h akkortájt hallottam volna bmely, a popszakmában dolgozó énekesnőtől ilyen szimfonikus zenekarral előadott dalt.

a soul, jazz, blues érát követte a Keeps Gettin Better (2008), a popart világa (1950s, 1960s évek), legalábbis a bookletet elnézve. Ekkortájt volt az első ember a Holdon: az űr, az univerzum világa sokakat megihletett akkor (filmek, sorozatok, képregények, stb.) szerintem egyértelmű, h haladunk a jövő felé. és nekem a Bionic is inkább erre a stílusra mutat, a hangzás, a sok elektro, "űrzaj", szüttyögés, vibrálás, a dalszövegek felépítése. a korábbi lemezeit talán könnyebben lehet értelmezni, de ez már más: a gondolatok olyan hangulatokba vannak ágyazva a zenei alappal, amit nem lehet csak úgy elszakítani a szövegtől.

nekem ez periódikus fejlődést mutat a csaj zenéjéről. nemcsak kipróbál új dolgokat, de minden alkalommal más aspektusba helyezi azokat, amik foglalkoztatják.

nagyjából ennyi lenne. sikerült megint összefirkálnom egy szövegdobozt. hát szorri a sok betűért. megint.
5 felhasználónak tetszik: LULUPeas, Bogszics, Holly Keller, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 09. 11:46 #128
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Idézet (LULUPeas @ 2011.08.08. 13:36)
Én egy szóval sem állítottam hogy Christina nem koppintott néha innen-onnan. Ti, litölmánsztörök, jöttök lépten-nyomon folyton azzal, hogy a ti gagátok egyedi - mondjuk te még jó vagy mert beismered hogy azért ő is koppintgat... A Bionic meg igenis igényes, jó album lett. Például a barátnőm ez miatt az albuma miatt szerette meg őt.
amileroable-nek igaza van, sajnos, Christina a legalulértékeltebb énekesnő, és ez minek köszönhető? Mert ilyen Gagák Britney-k meg Katy-k Keshák, meg a többi semmitmondó zenéjű énekesnő uralja az egésze pop szakmát. Christina tehetségét, még az is elismeri aki nem szereti, se őt, se a zenéjét - pl.:Holly Keller. 
Ui.:Nem kötözködök, de ha már így előhoztad a Bad Romance-et, ennyi erővel az pedig egyben, Come On Over, és What a girl Wants, koppintás, majd nézd meg őket. wink.gif

Persze, Xtina hatalmas tehetség, nem lehet összehasonlítani ebből a szempontból Britney-vel, Ke$ha-val ... de Gaga is nagyon tehetséges, ha valaki néz róla pár élő fellépést ..elképesztő hangja van, és a dalszövegeit is mind ő írja ..elég komoly témákkal sokszor .. de ő se emiatt híres és nem ezért figyelnek rá sajnos, hanem főleg a botrányok miatt .. pedig tényleg nem olyan amilyennek sokan hiszik, ha valaki jobban utánanéz akkor rájöhet .. Christinát szerettem régebben (főleg a Stripped, Back To Basics albumot, meg Hurt,Fighter,Candyman számokat), de most ő se épp a tehetséggel próbált sikeres lenni a Bionicnál, pedig nem olyan rossz album( I Hate Boys,Bionic,I Am, Vanity ..ezek nagyon jók róla, ezek kellett volna jó klipekkel kiadni szerintem) a helyezései sem rosszak ..csak Xtina Bionicos stílusa, a promóció meg a kislemezválasztás se volt túl jó..és be is fejezte hamar ..és le is kéne ezt zárni ..jöhetne új album és azzal sikeres lesz újra..csak ilyen minden bizonyíték nélküli vádak azért gagát elég rosszul tüntetik fel ..pedig nemrég nyilatkoztak, hogy nincs köztük semmi harag .. Gaga tényleg másol azért mint mindenki más is, ebbe fölösleges belemenni mert sose lesz vége és mostanra már nehéz teljesen olyat alkotni, amit még soha senki más .. (van pár nagyon szembetűnő koppintása gagának ami azért sok .. pl.alejandro klip) szerintem attól, hogy nem lett most a Bionic akkora visszatérés azért még nem kell rögtön mást hibáztatni, de ezt az elméletet nem Christina indította gondolom .. szerintem annyira nincs alulértékelve Xtina, de az igaz, hogy már nem a tehetség számít vagy a hang .. Gaga is ezért a botrányokkal tűnik ki meg ruhákkal ..és Christina is ilyesmivel próbálkozott a Bionicnál .. de a következő album remélem sikeres lesz és tetszeni fog rolleyes.gif
2011. augusztus 09. 12:04 #129
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
katara inkább mi örülünk az ilyen igényes cikkeknek smileeee.gif
2011. augusztus 09. 12:11 #130
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
Egyébként Christina 2012 tavaszára/nyarára ígéri az új albumot, mely inkább a Stripped lemezt fogja idézni stílusában. Remélem ez az album már nagyot fog robbani, és leszállnak majd végre Xtináról.
2011. augusztus 09. 16:12 #131
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cannibal3 @ 2011.08.09. 11:46)
Persze, Xtina hatalmas tehetség, nem lehet összehasonlítani ebből a szempontból Britney-vel, Ke$ha-val ... de Gaga is nagyon tehetséges, ha valaki néz róla pár élő fellépést ..elképesztő hangja van, és a dalszövegeit is mind ő írja ..elég komoly témákkal sokszor ..  de ő se emiatt híres és nem ezért figyelnek rá sajnos, hanem főleg a botrányok miatt .. pedig tényleg nem olyan amilyennek sokan hiszik, ha valaki jobban utánanéz akkor rájöhet .. Christinát szerettem régebben (főleg a Stripped, Back To Basics albumot, meg Hurt,Fighter,Candyman számokat), de most ő se épp a tehetséggel próbált sikeres lenni a Bionicnál, pedig nem olyan rossz album( I Hate Boys,Bionic,I Am, Vanity ..ezek nagyon jók róla, ezek kellett volna jó klipekkel kiadni szerintem) a helyezései sem rosszak ..csak Xtina Bionicos stílusa, a promóció meg a kislemezválasztás se volt túl jó..és be is fejezte hamar ..és le is kéne ezt zárni ..jöhetne új album és azzal sikeres lesz újra..csak ilyen minden bizonyíték nélküli vádak azért gagát elég rosszul tüntetik fel ..pedig nemrég nyilatkoztak, hogy nincs köztük semmi harag .. Gaga tényleg másol azért mint mindenki más is, ebbe fölösleges belemenni mert sose lesz vége és mostanra már nehéz teljesen olyat alkotni, amit még soha senki más .. (van pár nagyon szembetűnő koppintása gagának ami azért sok .. pl.alejandro klip) szerintem attól, hogy nem lett most a Bionic akkora visszatérés azért még nem kell rögtön mást hibáztatni, de ezt az elméletet nem Christina indította gondolom .. szerintem annyira nincs alulértékelve Xtina, de az igaz, hogy már nem a tehetség számít vagy a hang .. Gaga is ezért a botrányokkal tűnik ki meg ruhákkal ..és Christina is ilyesmivel próbálkozott a Bionicnál .. de a következő album remélem sikeres lesz és tetszeni fog  rolleyes.gif

utolsó reagálásom és ennyi. meghajolo.gif
Gagának JÓ HANGJA VAN. sosem állítottam hogy nem mert amikor élőben énekel zongorakísérettel, tényleg hallani hogy TUD, DE! kár hogy elpazarolja ilyen elektromos vacak zenére, ami nem hogy teljesen elnyomja a hangját, de még csak nem is illik hozzá, és a zenei aláfestés minősége egyenlő a 0-val. Tudna Ő ha nem a menedzserek irányítanák minden mozdulatát. mit gondolsz kik aggatják rá, ezeket a ruhákat? hát nem önszántából veszi fel, meg válogatja ki... a stylist-oknak meglett mondva hogy hogy nézzen ki gaga, hogy, felborzolja a kedélyeket, és ezzel érdeklődjenek utána az emberek. ráadásul én, még egyetlen egy lassú stúdiószámot nem hallottam tőle, ami akusztikus lenne.
na mindet félretéve, én is remélem, hogy most visszafog térni, mert nem érdemelte meg, hogy ekkorát bukjon az albuma.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. augusztus 21. 15:43 #132
dori08
dori08

Státusz#kisskisss
Hozzászólás: 971
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Basszus, ez nem semmi. Igen, valóban negatív kommentekkel volt tele a sajtó a lemezzel kapcsolatban, de hogy ez egy konkrét összeesküvésnek köszönhető....Hát ezt nehezen hiszem el! Viszont, ha valóban így van, Xtina helyében perelnék! Egyébként meglehet, h egy bizonyos csoportot mégis zavart a dolog, éspedig az akkor még nem világsztár státuszban lévő Lady gaga sajtósait, menedzsmentjeit, ill őt magát. Hiszen Christina "beleköphetett" volna a felfelé ívelő karrierbe, hiszen mégiscsak egy világsztár jött ki új albummal, aki elmondhatalanul tehetséges, tehát nagy "ellenfél"...Érdekes...És ha igaz, akk undorító. Fuck you popbiznisz!
2011. szeptember 01. 17:46 #133
Esztija
Esztija
Csokimaci.™

StátuszOne big room full of bad bitches...
Hozzászólás: 1037
Csatolások: 689
Azonosító: 159207
ez annyira undorító..
2011. szeptember 03. 14:55 #134
Hardy
Hardy
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 159970
A cikk rendkívül tetszetős, a tartalma viszont bődületes nagy baromság. A magam részéről legalábbis logikát nem látok benne. Én kérek elnézést de egy Christina Aguilerat nem lehet csak úgy eltüntetni, kisöpörni a zene világából. Egyszerű a tényállás ez a konkrét albuma, NEM JÖTT ÖSSZE. Ami egyáltalán nem lehetetlenség, olyan sztároknál akik már hosszú évek óta munkálkodnak. Legjobb példa erre Britney akinek a Blackout lett sikertelenebb, mostanra pedig kijött egy Femme Fatale amivel tarol. C.A. is készít egy következőt ami visz majd mindent! A valótlanságot támasztja még alá, hogy Mariaht hozzák fel példának, holott egy Madonna még mindig nagyobb húzónév mint Carey (az más kérdés hogy a két énektudást nem lehet még csak összehasonlítani sem)!!! Eszerint a lefizetősdi nagyon "jól" sikerült!!smileeee.gif Christina eltűnt egy időre, ami egy nő esetében nem meglepő hiszen gyermeket várt, de itt is versenyhelyzet van mint mindenhol és ha nem egy Lady Gaga akkor egy más nevű illető jött volna! Szerintem bőven megférnek egymás mellett, elvégre nem tartanak senkinek sem pisztolyt a fejéhez, hogy márpedig csak és kizárólag Born This Way album vásárlása lehetséges. Összegezve csak annyit szerettem volna, hogy mindent ne varrjunk már Gaga nyakába, a következő elmélet már arról fog szólni, hogy neki köszönhetjük a gazdasági világválság kirobbanását, sőt ő lőtte le JFK amerikai elnököt is 1963. idején. Gondolkozzunk már emberek!!!
2012. február 03. 22:25 #135
DiamondGirl
DiamondGirl
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 168497
http://www.youtube.com/watch?v=CqXmI7ovQNk

nekem ne mondja egy litlömánsztör se, hogy ezt a hangot is "koppintotta" Gagától...
2013. augusztus 19. 21:00 #136
Becky017
Becky017
új tag
Hozzászólás: 60
Csatolások: 866
Azonosító: 167412
Nem tudom, fogja-e még ezt valaki olvasni, de most, hogy Gaga és Perez összevesztek, úgy néz ki, Perez ki fog tálalni. http://31.media.tumblr.com/a651bf892201624607eeaeae006c0920/tumblr_mrrdc2FHfg1s48ovfo1_500.png
1 felhasználónak tetszik: katara
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Akon Akon 719.
Sia Sia 782.