150 világsztár segít Kelet-Afrikán
2011. augusztus 10. 10:22
Ennek nagyon örülök, ez nagyon jó hír, több ilyen hasonló összefogás kéne!
2011. augusztus 10. 10:35
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.10. 09:56)
Ezen Én is csodálkoztam. De hát fényezni kell a sok tömegsztárt.
Ilyenkor amúgy ajánlom megnézni ezt a videót. -Persze van aki nem szereti az ilyesfajta 'szembesítést', de az ne nézze-. Csak hogy más hírességek is csinálnak ilyet, csak ők le vannak tojva
Ilyenkor amúgy ajánlom megnézni ezt a videót. -Persze van aki nem szereti az ilyesfajta 'szembesítést', de az ne nézze-. Csak hogy más hírességek is csinálnak ilyet, csak ők le vannak tojva
Nem feltétlenül le vannak tojva, hanem vannak hírességek akik segítenek, de nem állnak ki feszíteni a nép elé, hogy igen, nézzétek én adakoztam - hanem adakozik és pont. Nem csinál belőle önreklámot, de a mostani 'tucat celebek' meg az ilyenektől maradnak csak a felszinen.
Angelina Jolie sem állt ki fényezni magát amikor itt forgatott, hogy ennyit meg annyit adományozott az iszapkárosultaknak - gyertek Magyarok szeressetek érte. Kiszivárgott, hogy adakozott, de ha jól tudom a pontos összeg sem került a nyilvánosság elé és pont.
2011. augusztus 10. 10:47
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
A videó nagyon szívszorító!
Rendes a sztároktól, hogy segítenek. Lehet, hogy páran csak magukat fényezik, de legalább jó cél érdekében.
De az a legszebb, mikor valaki úgy segít, hogy nem dicsekszik vele.
Rendes a sztároktól, hogy segítenek. Lehet, hogy páran csak magukat fényezik, de legalább jó cél érdekében.
De az a legszebb, mikor valaki úgy segít, hogy nem dicsekszik vele.
2011. augusztus 10. 11:10
Nagyon rendes dolog tőlük hogy próbálnak segíteni.
2011. augusztus 10. 11:18
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
ez nagyon rendes tőlük
2011. augusztus 10. 11:25
Jó látni hogy a nagy világsztárok más dolgokkal is foglalkoznak,mikor megtehetnék hogy csak magukkal törődnek.
2011. augusztus 10. 11:37
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline |
szép dolog
2011. augusztus 10. 11:40
Avril,David+Eminem!!YEEE!!Sok sikert nektek,jaah és persze a többieknek is!!!...
2011. augusztus 10. 11:41
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Igazából a nevüket adják a projekthez és népszerűsítik. Mást nem csinálnak, ami nem gond, csak értsük már, hogy miről is van szó. Az ilyesmi nem cukiság vagy rendesség kérdése. Legalább is nem annak kellene lennie. Rengeteg ember van, aki évek óta azon dolgozik, méghozzá keményen, fáradságot nem ismerve, hogy segítsen az Afrikában élő szerencsétlen sorsú embereken. A múltkor láttam a NatGeon egy nőt, vagy 10 éve kint dolgozik, folyton veszélynek teszi ki magát és mégis csinálja. De nem ő az egyetlen. Igazából őket kellene egy kicsit jobban fényezni. Bemutatni, hogy mit csinálnak, hogyan élnek, mivel kell nap mint nap szembesülniük, mert igazából ők azok, akik valóban tesznek is valamit, nem a sztárok, akik megnyomnak a Facebookon egy gombot. Ezzel nem ledegradálni akarom a sztárokat, hiszen mindenki úgy segít, ahogyan lehetősége van rá és ha megteszi, ami tőle telik, az már dicséretre méltó. Csak mondom, hogy lássátok, értsétek, hogy is megy ez. Az összefogással semmi bajom, mi több. Azt viszont nem szeretem, amikor olyanokat tömjéneznek, akik tényleg csak annyit tesznek, hogy megnyomnak egy gombot és azt is csak azért, hogy tömjénezzék érte. Én nem szeretem Angelina Jolie-t sem, nekem az ő jótékonykodása is túl hangos, na de ő azért tesz is valamit, nem csak ész nélkül szórja a pénzét. Hányszor járt már a hátrányos helyzetű országokban? Sokszor Hányszor látta már a saját szemével, mi megy ott? Sokszor. Valószínűleg pontosan ezért segít, mert lát és bántja a szemét, amit lát. Könnyű a luxusvilládból, koktélt szürcsölgetve megnyomni egy gombot vagy átutalni bizonyos összeget. Sokan csak azért teszik, mert úgymond kötelező és mert a rajongói akkor azt fogják rá mondani, hogy jajj de cuki. Nagyon kevés sztár van, aki valóban azért segít, mert szívén viseli mások sorsát, meghatja a nyomor és törődik a kevésbé szerencsésekkel. Persze, ha a pénz jó helyre kerül, lényegtelen, ki milyen okból adakozott, de azért azt hiszem mind úgy vagyunk vele, hogy másként ítéljük meg a népszerűségért adakozót és másként azt, aki önzetlenül teszi.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.