Jake T. Austin beszólt Miley Cyrusnak
2011. augusztus 10. 21:22
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline |
Azok a paparazzik mennek akkor is, ha nem hívják őket. Lehet, hogy Jake-hez nem, de Miley elég híres hozzá. De amúgy nem annyira gáz, hogy ezt írta, hisz még gyerek, és egyébként se nevezte meg.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 10. 21:24
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Ez tetszik! Hajrá Jake!
2011. augusztus 10. 21:26
Eddig játszotta a csendes fiúcskát, és így próbál kitörni a "WWOP"-ből?
2011. augusztus 10. 21:29
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline |
Nem tudom kinek adjak igazat.de ez egy kicsit fura:O O.o
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Idézet (mikeyla @ 2011.08.10. 21:18)
Véleményem(!): Szerintem Jake azért neten "üzent" Mileynak, mert az nem igazán úgy megy, hogy na most kedvem támad találkozni Miley Cyrusszal és akkor beülök a kocsiba aztán go. Jake csak elmondta a véleményét amihez joga van. Szerintem egyátalán nem volt gerinctelenség, mivel nem nevezte meg Miley-t, nem írta bele az üzenetbe a konkrét személyt. Hogyha a vélemény nyilvánítás gerinctelenség akkor mindannyian gerinctelenek vagyunk itt, ezen a fórumon.
Persze, csak ezen a fórumon nincs senkinek több százezer rajongója. Ennyi a különbség. Hidd el, ha híres lennék, akkor biztosan nem szólnék be egy másik sztárnak, főleg akkor, ha nem is tettem még le semmit az asztalra. A másik, persze, hogy joga van véleményt nyilvánítani. Én is, te is kinyilvánítod. De amint mondtam, nekünk nincsenek követőink.. Valamilyen szinten mutasson már példát. Csak tudod, így fogják rajongói is intézni a dolgokat. Twitter, facebook kiírom, hogy képmutató vagy, azt csá. Én ezen akadok ki, de ez csak egyéni vélemény. Nem kell velem egyetérteni. És nem mondtam, hogy a véleménynyilvánítás gerinctelenség. Csak egy sztár, tudjon már férni a bugyijába, főleg, ha még csak pár éve van a pályán..Nem tett le semmit az asztalra. Miley sem jobb, de nyugodjon már le.
Cassie3
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Oké,ez mind szép és jó meg valamilyen szinten igaz is.Persze az interneten mindenkinek nagyobb a szája,de kíváncsi vagyok mikor fogja ezt Miley szemébe mondani
De miért pont ő beszél? Mert ő utána nem rohannak a paparazzók, és így akar a figyelem központjába kerülni?
De miért pont ő beszél? Mert ő utána nem rohannak a paparazzók, és így akar a figyelem központjába kerülni?
2 felhasználónak tetszik:
LittleVampire,
Cassie3
2011. augusztus 10. 21:31
Hajrá Jake, veled vagyok, végre valaki beszóolt Miley-nak mert már elég uncsi hogy folyton vele vannak tele a "jó kislány" rovatok...
2011. augusztus 10. 21:31
Basszus-.-" A papparazik anélkül is jönnek ha nem hívják őket mivel Miley elég nagy sztár ahhoz hogy elég sok helyzetben lefotózzák.A papparaziknak fizetnek a képekért nem is keveset szóval szerintem nem arra várnak hogy valaki hívja őket.
Alexis_0504 egyetértek.
Alexis_0504 egyetértek.
Cassie3
2011. augusztus 10. 21:38
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline |
Idézet (Alexis_0504 @ 2011.08.10. 21:29)
Oké,ez mind szép és jó meg valamilyen szinten igaz is.Persze az interneten mindenkinek nagyobb a szája,de kíváncsi vagyok mikor fogja ezt Miley szemébe mondani
Végre, valaki! Ő is egy taknyos kis kölyök, aki nem tett le semmi az asztalra. Nem alkotott semmi maradandót, játszik egy varázslós, 6-8 éveseknek való sorozatban, és jujj már ő az Isten. Interneten nagymenő, de a szemébe biztosan nem mondaná meg. Ha igen, kalapot emelek előtte, de nem hinném, hogy erre sor kerülne.
Cassie3
2011. augusztus 10. 21:41
orsollyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 156603 offline |
Most nem értem hogy mért gerinctelenség az hogy most épp ezt írta. Saját véleménye. Kiírta és kész.. szerintem nem kell emiatt egyből pattogni.. szerintem..
Miley nagyon híres ember. A paparazzik vele járnak! Ő akart híres lenni, most már neki ezt el kell viselnie. El hiszem hogy néha tényleg túlzásba viszik de valamiből nekik is meg kell élniük. szerintem....
Miley nagyon híres ember. A paparazzik vele járnak! Ő akart híres lenni, most már neki ezt el kell viselnie. El hiszem hogy néha tényleg túlzásba viszik de valamiből nekik is meg kell élniük. szerintem....
2011. augusztus 10. 21:42
Minek hívná őket? Mennek azok maguktól!!! Ráadásul Miley egy csomószor mondta már, hogy utálja a paparazzókat, minek hívná őket??? Ja és ennek a kölöknek nem kellene ilyeneket mondania attól függetlenül, hogy neki hívnia kéne őket, hogy menjenek.... Mileyt meg alapból követik, mert olyan híres!
Cassie3
2011. augusztus 10. 21:42
The World Of Dreamsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 86 Csatolások: 1 Azonosító: 138865 offline |
Nah, ez a gyerek is nagyon unatkozhat ám.Mivan Jake, nem hívnak sehova játszani, és már akarsz egy kis cirkuszt?Mondja csak el a véleményét, de nem a legérettebb dolog gép előtt nyomulva beszólogatni másoknak.Persze, így nagy a szája.Mileynak a paparazzokal kapcsolatban igaza van.Jake meg gondolom akart egy kis vitát, hogy figyeljenek rá.No meg, a paparazzo-k jönnek ám akkor is ha nem hívod oda őket.Ez hülyeség volt most.Gondolom, Miley nem akarja feltárni azt hogy éppen kivel sétálgat, kivel akar párkapcsolatot.Ha akarja, kinyilatkozza úgyis.A sajtó ebből kapja a pénz.A sok lesifotós elindul, kattintgat jobbra-balra, hátha lát egy hírességet.Aztán, ha kínos a kép, ha intim, ha magánügy, vagy személyes dolog, rohan, csirá-bú, és rajta is van a pletykarovatok címlapján, és a világhálón.Ennyi, nem kell sok tudás hozzá.És ha Jake-t kapják le egyszer úgy, hogy nem hívta őket, akkor mi lesz?Remélem, megváltozik a véleménye erről.
2 felhasználónak tetszik:
LittleVampire,
Cassie3
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.