Jake T. Austin beszólt Miley Cyrusnak
2011. augusztus 10. 23:11
Hát én is vissza szólnék neki. Ezt azért jól megkapta Miley
2011. augusztus 10. 23:21
"Azt hiszed, a paparazzók csak úgy felbukkannak, anélkül, hogy hívnák őket?"
Ez annyira, de annyira igaz! Hisz honnan is tudnák maguktól a paparazzók, hogy hol van épp májli? (hacsak nem gondolatolvasók...o.O)
Annyira nyilvánvaló, hogy Miley és a menedzserei hívogatják őket mindenhova. Aztán itt játssza a fejét.
Régen volt a bravo-ban egy cikk amiben Miley mesélt arról, hogy nem tud aludni mert álmában vaku-villanásokat lát, és azt látja hogy elnyeli a tömeg meg mit tudom én... Már akkor se értettem mit nyavalyog, hisz a sztársággal együtt ezt is el kell fogadnia. Én aztán nem tudom sajnálni. Ha nem szereti a figyelmet ne legyen sztár a kicsike és kész -.-"
Jake legalább ki merte nyitni a száját és nem érdekelte a sok fanatikus májlika rajongó...
Rettenet hogy mikért nem képesek hisztizni a sztárok.. Mindenük megvan! Mileynak is van egy párja akit állítólag szeret, van családja, barátai, karrierje. Akkor mit szórakozik itt?
Ez annyira, de annyira igaz! Hisz honnan is tudnák maguktól a paparazzók, hogy hol van épp májli? (hacsak nem gondolatolvasók...o.O)
Annyira nyilvánvaló, hogy Miley és a menedzserei hívogatják őket mindenhova. Aztán itt játssza a fejét.
Régen volt a bravo-ban egy cikk amiben Miley mesélt arról, hogy nem tud aludni mert álmában vaku-villanásokat lát, és azt látja hogy elnyeli a tömeg meg mit tudom én... Már akkor se értettem mit nyavalyog, hisz a sztársággal együtt ezt is el kell fogadnia. Én aztán nem tudom sajnálni. Ha nem szereti a figyelmet ne legyen sztár a kicsike és kész -.-"
Jake legalább ki merte nyitni a száját és nem érdekelte a sok fanatikus májlika rajongó...
Rettenet hogy mikért nem képesek hisztizni a sztárok.. Mindenük megvan! Mileynak is van egy párja akit állítólag szeret, van családja, barátai, karrierje. Akkor mit szórakozik itt?
2011. augusztus 10. 23:26
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Én simán el tudom képzelni néhány hírességről, hogy a feltűnési viszketegségük miatt, tényleg magukra kihívják a paparazzókat. (most ezt nem feltétlen Mileyra értem, hanem úgy általánosságban, de mondjuk róla is el tudom hinni)
Elég undorító, hogy mindenképp az a céljuk, hogy minden újság címlapján ott legyenek, és ezért sok mindenre hajlandóak. Aztán meg teszik fejüket, hogy milyen aranyosak.
Jake szépen beoltotta Mileyt, de az is igaz, hogy jönnek a fotósok maguktól is, és ha ők nem, akkor letámadnak helyette a rajongók.
Amúgy meg Jake honnan tudja, hogy Miley hívta ki őket?
Elég undorító, hogy mindenképp az a céljuk, hogy minden újság címlapján ott legyenek, és ezért sok mindenre hajlandóak. Aztán meg teszik fejüket, hogy milyen aranyosak.
Jake szépen beoltotta Mileyt, de az is igaz, hogy jönnek a fotósok maguktól is, és ha ők nem, akkor letámadnak helyette a rajongók.
Amúgy meg Jake honnan tudja, hogy Miley hívta ki őket?
2011. augusztus 10. 23:30
olívia005 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 1390 Csatolások: 215 Azonosító: 155353 offline |
Miley biztos nem olyan!!!! Én szeretem Miley-t és Jake-et is...De most Miley-nak adok igazat, mert Jake-nek am sincs semmi köze az egész dologhoz........
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 10. 23:46
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Kedvelem Miley-t, de most Jakenek adok igazat. Tényleg, mit tudhatnák a paparazzik, hogy hol vannak épp a sztárok? Senki sem tudhatja, hogy mi folyik a háttérben.
2011. augusztus 10. 23:47
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Nekem aztán olyan mindegy, hogy miket írogatnak unalmukban. Hogy valójában mikor mi és miért történik, csak ők tudják. Hogy Jake tényleg Miley-nak írt, vagy nem, azt sem tudhatjuk biztosan. Innen látatlanban egyiknek sem lehet igazat adni. Ugyanis az is lehet, hogy Miley hantázik jobbra-balra, de az is lehet csak Jake vágyott egy kis felhajtásra maga körül. Annyira nem kéne ez érdekelnie senkit sem...!!
2011. augusztus 10. 23:49
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
van ám rejtélye a sztárvilágnak is...mármint erre értve: "Azt hiszed, a paparazzók csak úgy felbukkannak, anélkül, hogy hívnák őket? Ha.”
2011. augusztus 10. 23:57
Fruzsmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 111 Csatolások: 14 Azonosító: 133900 offline |
Milyen igaza van Jake T. Austin-nak.
Nem hiszem hogy maguktól mennének a paparazzók.
Hát most istenitem Jake-t.
Miley Cyrus egy sztár akinek ezzel kell élni-e mint a többinek is...
Pl: Selena és Justin amikor nyilványosan megfogták egymás kezüket akkor is ott voltak a paparazzók, és szerintem nem csak maguktól mentek hanem hívták őket...
dehát ilyen a sztár világ...meg kell szokni nekik
Nem hiszem hogy maguktól mennének a paparazzók.
Hát most istenitem Jake-t.
Miley Cyrus egy sztár akinek ezzel kell élni-e mint a többinek is...
Pl: Selena és Justin amikor nyilványosan megfogták egymás kezüket akkor is ott voltak a paparazzók, és szerintem nem csak maguktól mentek hanem hívták őket...
dehát ilyen a sztár világ...meg kell szokni nekik
2011. augusztus 11. 00:16
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Hát ja, mert végülis ha nem szólnának a paparazziknak, akkor az egész utca tele vvelük, mert várják hogy mikor bukkan föl egy sztár.
amúgy is, Jake biztosan tudja. szóval Miley, ezt megszívtad
amúgy is, Jake biztosan tudja. szóval Miley, ezt megszívtad
2011. augusztus 11. 00:34
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Amúgy ez nem feltétlenül igaz.. Miért Miley hívná? Ha hívná őket, valószínűleg nem szólna be nekik.. Arra nem gondoltak, hogy más is hívhatja.. egy ember meglátja az utcán, vagy inkább egy paparazzi mindenhol van.. az felhívja a többit és jönnek.. Jake meg fogja be, mert szerintem erről nem tud semmit.. Egyébként lehet, hogy igaz, de én nem hiszem.. nem hinném hogy ő hívja.. Jake meg egyébként is jóban van Selenával és így természetes, hogy nem szereti Miley-t. Ez csak egy gyerekes megnyilvánulás volt részéről..
2011. augusztus 11. 01:04
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Jake így gondolja, mert őt nem szállják meg a paparazzik. Annyira bírom, ha ilyenek pofáznak, közben meg ők pont nem tudják milyen érzés. Pár előttem szólóhoz csatlakozva meg egyébként sincs semmi köze hozzá Jakenek..
Mellesleg most örömködjetek antik!! Jee, lehet Májlit b*szogatni! Végre!
Igen, ahogy írtad, mindenkinek van véleménye.. ahogy a rajongóknak is, akik beszóltak Jake-nek.. ők is csak elmondták erről a véleményüket.. szóval kicsit ellentmondtál magadnak..
Gondolom most nagyon közkedvelt személy leszek. Be lehet szólni..
Mellesleg most örömködjetek antik!! Jee, lehet Májlit b*szogatni! Végre!
Idézet (DjDanger @ 2011.08.10. 22:29)
mindenkinek van véleménye, és általában igen eltérőek, és ha ezek után valaki csak ezért megutálja vagy fenyegetőző leveket ír Jake-nek, na annak lehet ám bő a képén, nem is túl vékony
Igen, ahogy írtad, mindenkinek van véleménye.. ahogy a rajongóknak is, akik beszóltak Jake-nek.. ők is csak elmondták erről a véleményüket.. szóval kicsit ellentmondtál magadnak..
Gondolom most nagyon közkedvelt személy leszek. Be lehet szólni..
2011. augusztus 11. 01:45
Miley hires és johogy sokan mennek rá !!!! Jake-rol meg nemis gondoltam volna
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.