Jake T. Austin beszólt Miley Cyrusnak
2011. augusztus 11. 09:19
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline |
hát ez tényleg olyan hülye, mint a wowp-ban -.-" Szerintem Miley azokhoz a sztárokhoz tartozik akiknek nem kell hívnia a paparazzókat. Ezek a paparazzók már üldözik Miley-t.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 11. 09:26
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Kedves Miley! Az még nem jutott eszedbe, hogy a sztárság ezzel jár? -.-" Mielőtt bekerült a köztudatba nem igaz, hogy nem tudta, hogy megy ez hiszen az apja révén csak látta, hogy mi a helyzet. na de mind1
Amúgy meg Jake csak el mondta a véleményét,de azt azért nem hiszem, hogy a paparazzókat hívni kell...
Amúgy meg Jake csak el mondta a véleményét,de azt azért nem hiszem, hogy a paparazzókat hívni kell...
2011. augusztus 11. 09:33
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline |
senki nem ismeri Mileyt még lehet igaz is -.- de nekem mindegy. mindkettőjüket szeretem.
2011. augusztus 11. 09:33
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Úristnen, Mileynak igaza van szerintem. Szar érzés lehet folyton hogy fotóznak téged bárhol is vagy. De a sztárság ezzel jár.
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2011. augusztus 11. 09:44
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline |
Miley kb 1-2 éve arról beszélt,hogy ő nem olyan sztár mint a többi,mert ő szereti a paparazzokat...most meg már nem?! Jake-nak van igaza szerintem.
2011. augusztus 11. 09:47
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
elvégre én is hallottam már olyat,hogy a sztárok hívják,de példát nem mondanék most.miley fejébe nem lát bele senki sem,ki tudja,lehet,hogy tényleg hívta őket,lehet nem.a lesifotósokat nem kell mindig hívni,de már volt alkalom,hogy egy híres és felkapott tinisztár(vagy idősebb) külön kérésre hívta őket.
a dolog valódiságát mindenesetre elég nehéz megállapítani,ez teljességgel lehetetlen.mindenesetre nekem inkább a srác gyanús,mivel jóban van szelenítával,akivel köztudottan nincs jóban miley márcsak a média miatt sem,szóval elképzelhető,hogy jake ezért tette,ami azért gyerekes megnyilvánulás lenne.
viszont mindenképpen elég butaságnak tartom,hogy már miley is elkezd nyafizni amitt,hogy kamera..már ő is kezdi?!a sztárság ezzel jár,ne kövesse a diznis kolléganői példáját,hogy ő is elkezd nyafizni.a sztárság ezzel jár,nem kötelező híresnek lenni.
a dolog valódiságát mindenesetre elég nehéz megállapítani,ez teljességgel lehetetlen.mindenesetre nekem inkább a srác gyanús,mivel jóban van szelenítával,akivel köztudottan nincs jóban miley márcsak a média miatt sem,szóval elképzelhető,hogy jake ezért tette,ami azért gyerekes megnyilvánulás lenne.
viszont mindenképpen elég butaságnak tartom,hogy már miley is elkezd nyafizni amitt,hogy kamera..már ő is kezdi?!a sztárság ezzel jár,ne kövesse a diznis kolléganői példáját,hogy ő is elkezd nyafizni.a sztárság ezzel jár,nem kötelező híresnek lenni.
2 felhasználónak tetszik:
LittleVampire,
coke.
2011. augusztus 11. 09:50
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Egyrészről megértem Miley-t elvégre idegesítő lehet , de ez sajnos ezzel jár. Azt nagyon nem szeretem ha egy sztár nyafog azért meg sok rajongója van és folyton követik a paparazzik Akkor nem idegesítette a hírnév amikor úgy megszedte magát anyagilag , hogy egész életében nem lesz problémája a pénzzel ?
Viszont Jake-et sem értem , minek szól bele Miért kell a sztároknak is beszólogatniuk egymásnak ! Miért nem törődik szépen mindenki a saját dolgával
Viszont Jake-et sem értem , minek szól bele Miért kell a sztároknak is beszólogatniuk egymásnak ! Miért nem törődik szépen mindenki a saját dolgával
2011. augusztus 11. 09:58
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline |
Jake-nek adok igazat teljes mértékben
2011. augusztus 11. 09:58
Idézet (Peace_Devil boy @ 2011.08.10. 22:46)
Woow! ügyes vagy ! de most tényleg beszólni Magyarország 2. kedvenc sztárjának!
Na ez azért így nem igaz.Csak a fórumon a második de ez nem tükrözi az egész ország véleményét,pusztán csak az ittlevő közösségét.
Egyébként van abban valami amit Jake mondott,biztos hogy nem mindig véletlenszerűen jönnek a paparazzók.Nem hiszem hogy ők mindig tudják hogy ki hol van az adott másodpercben.Amúgy meg nem is értem miért panaszkodik Miley. Azzal hogy vállalta a sztáréletet,ezt is vállalnia kellett.Amennyi pénzt kap,szerintem bőven nincs oka panaszra
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.