Nyalj bele Justin Bieberbe!
2011. augusztus 12. 12:24
|
|
StupidGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 56 Csatolások: 1 Azonosító: 154607 offline
|
Egy falat Justin Bieber.xDD Amúgy én utálom Justin Biebert de a fagyit szívesen megkóstolnám.
2011. augusztus 12. 14:17
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Hát nem sok benne a fagyixD
2011. augusztus 12. 15:03
|
|
Biabébyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 151229 offline
|
Ez már nevetséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És 6500 ft egy ilyen kis fagyi aminek a háromnegyede a pohár?Nah akár jótékonysára megy apénz,akár nem,mert valljuk be,mondani mindent tudnak!!!!!én nem venném meg az biztos!!!!!!!!!!!
2011. augusztus 13. 10:20
A hozzáállás nem rossz, de 6500 forintért nem vennék olyan édességet, ami a fél fogamra sem elég. Az persze nem jutott az eszébe, hogy ha kevesebb lenne az ára, "esetleg" többen vennék...
2011. augusztus 13. 10:42
Leállhatna evvel már végleg
Nagyon szeretem a fagyikat/jégkrémeket,de ettől egyenesen hányok.Nem értem a fagyinak mennyi köze van a ruhakollekcióhoz?
Ez is egy újabb reklámfogás és tuti ott kint sok Belieber pocsékolja majd ilyenre a zsebpénzét.
Egy luxusabb cukrászdába nem tudom mennyibe kerül egy ilyen fagyi,de tuti ennek az árának a felénél is kevesebb.
2011. augusztus 13. 13:18
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
Kiyla
énis
de ez mekkora baromság
de ez mekkora baromság
2011. augusztus 13. 14:31
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
remélem nem lesz Magyarországon ilyen fagyi
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: