Több ezer rajongó könnyebbült meg ma, amikor bejelentették a jó hírt, miszerint folytatódik a sorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
True Blood: jön az ötödik évad!
2011. augusztus 11. 23:51
2011. augusztus 11. 23:57
![]() |
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 ![]() |
dejó

2011. augusztus 12. 06:41
Addig megpróbálom behozni a lemaradásomat, még mindig csak a második évadnál tartok...

2011. augusztus 12. 07:18
![]() |
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14672 Csatolások: 120245 Azonosító: 57759 ![]() |
Hát én ettől a hírtől nagyon boldog vagyok
True Blood

True Blood

2011. augusztus 12. 09:00
![]() |
Katherine A. Wolfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 157925 ![]() |
De jó
alig várom!!
)

2011. augusztus 12. 09:45
Ez igazán jó indítás volt így reggel,iszonyatosan örülök.Ez számomra máig a legjobb sorozat,még a vámpíros témájúak között is.A színészi játékok is lenyűgöznek és a történet is évadról évadra lebilincselő.Épp olyan jó mint a könyv.Ráadásul ahogy Alan-t ismerem,legalább annyi izgalmat tartogató évad elé nézhetünk majd mint az első 3 vagy a jelenleg is tartó 4.Egyébként csak ajánlani tudom ezt a sorozatot és remélem hogy előbb-utóbb mindenki megismeri.
2011. augusztus 12. 09:50
Idézet (Toxic @ 2011.08.12. 09:49)
Nem nézem, mert talán nincs olyan adónk, amin adják, de biztos jó lehet! 

Valóban nem adják egyetlen adón sem viszont leszedhető a netről,én is így nézem

Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.

Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Összetalálkozott a két sztár.

Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Megható beszédet mondott a sztár.