Mel C bírálja Rihannát
2011. augusztus 12. 14:25
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Azért az egészen szánalmas, hogy még néhányan Melt szidjátok és ilyen tudatlan és gyerekes kijelentésekkel jöttök, hogy nem tudjátok ki ő és biztos csak "ötperc hírnevet akar". Mel azért kicsit többet tett le az asztalra, mint Rihanna és ez akkor is így van, ha Rihanna évente dobálja a piacra a lemezeket. Nem volt sosem kedvencem a Spice Girls, de azért őt nem ismerni...elég nagy tájékozatlanságra vall. Ő már akkor híres volt, amikor sokan közületek még meg sem születtek. Meg itt r.bancozzátok? Meg hogy őt senki nem ismeri? Atya úristen, hová süllyedünk még, könyörgök? Komolyan mondom kétségbeejtő, hogy a "mai fiatalokban" ennyi tisztelet nincsen olyan emberek iránt, akik már akkor híresek és sikeresek voltak, amikor az ő kedvenceik még csak rajzfilmeket bámultak a TV-ben. Hihetetlen...És ezt bárki mondhatta volna, bármekkora legenda, de a műveletlenek akkor is őt támadnák, r.bancoznák és mondanák rá, hogy senkit nem érdekel. Tisztelet, emberek! Tudjátok mi az? És tájékozódni sem ártana emellé, mert attól, hogy most túl sokan Rihannát istenítik még nem csak ő és társai léteznek. És egyébként meg teljesen igaza van Melnek. Ráadásul teljesen korrekten mondta el, még csak nem is szidta Rihannát, mert mondta, hogy szereti, úgyhogy nem értem mit pattogtok.
2011. augusztus 12. 14:26
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
hát erre nem tok mit mondani.
2011. augusztus 12. 14:29
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline |
pff....
2011. augusztus 12. 14:33
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline |
Idézet (Meree @ 2011.08.12. 14:29)
Chööö Ki az aMelanie Chisholm???-.+
Chö, nézd meg az adatlapját mondjuk, és aztán írjál ehhez fogható okosságokat.
Amúgy szerintem Melnek igaza van,(És ezt úgy mondom, hogy szeretem RiRi-t) csak sajnos az emberek többsége az ilyen viselkedésre figyel fel, pl. az adakozás már senkit sem érdekel
2011. augusztus 12. 14:33
Fannuskahh az egyik legkeresettebb énekesnő volt,és a spice girls még ma is a legsikeresebb lánycsapat;) bár én enm szeretem...
2011. augusztus 12. 14:37
Dorka40
Sajnos egyet értek,erre mindenki felfigyel és az adakozás meg a segítségnyújtás meg már nem érdekel senkit...Kár,hogy ez így van
Sajnos egyet értek,erre mindenki felfigyel és az adakozás meg a segítségnyújtás meg már nem érdekel senkit...Kár,hogy ez így van
2011. augusztus 12. 14:39
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Szerintem teljes mértékben igaza van! Én nem tartom Rihannát semmilyen művésznek megírják a dalait ő meg felénekli! Hol van ebben a művészet?? Szerintem aki tényleg magának írja dalokat az amúgy sem ad ki minden évben egy lemezt, mert egy lemez készítése minimum 2 év, de inkább több.
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
LittleVampire
2011. augusztus 12. 14:41
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Fannuskahh @ 2011.08.12. 14:23)
Mit érdekli az hogy más hogyan adja el a CD-it? Az ő számait meg alig ismeri a világ... Azzal foglalkozzon,hogy ő hogy tudná eldni azokat,ne bíráljon másokat! Ribanc...
Éppenséggel.. A Spice Girls tudtommal a Guiness könyvben is benne van és régebben a dalai nagyon híresek voltak, tehát a világon senki sem ismeri nem teljesen igaz.
aranytorkú Rihanna??? szerintem sosem volt az és nem is lesz
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Alison Lerman
liss123456789visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 156279 offline |
igaza van
akkor is igaza lenne, ha szeretném Rihannát
akkor is igaza lenne, ha szeretném Rihannát
2011. augusztus 12. 14:44
ophely88 egyetértek
Spice Girls régen nagyon híres volt és most is igaza van Melanie-nak.
Spice Girls régen nagyon híres volt és most is igaza van Melanie-nak.
2011. augusztus 12. 14:47
Fannuskah és Fergie97 egy nap pihenőt kaptak a hozzászólásuk miatt! Ha még valaki szeretne hasonlókat írni, rajta, ő is kap egy nap pihit, vagy akár többet. Nem hiszem el, hogy nem lehet normálisan véleményt írni, így csak magatokat járatjátok le! Bár sokan ezt nem fogják fel!
Más. Szerintem jogosan mond ilyet Mel C, Rihannával elszaladt a ló, úgy, ahogy sokszor Lady Gaga-val is. Nincs ebben semmi, ő már anyaként gondolkodik, neki már nem az az álláspontja, hogy minél többen lássák a kibuggyanó mellét...
Más. Szerintem jogosan mond ilyet Mel C, Rihannával elszaladt a ló, úgy, ahogy sokszor Lady Gaga-val is. Nincs ebben semmi, ő már anyaként gondolkodik, neki már nem az az álláspontja, hogy minél többen lássák a kibuggyanó mellét...
2011. augusztus 12. 14:50
CanDee Sweet! Én nem vagyok még anya, mégis úgy látom, h amit Rihanna - vagy épp Gaga - tesz, az nem normális.
És ha annyira tehetséges, akkor nem vetkőzéssel kéne eladnia magát. Meg olyan koncertekkel, amilyenekkel teszi.
És ha annyira tehetséges, akkor nem vetkőzéssel kéne eladnia magát. Meg olyan koncertekkel, amilyenekkel teszi.
2011. augusztus 12. 14:51
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline |
Idézet (Roxxy @ 2011.08.12. 14:40)
ADAKOZÁSRA SENKI SEM FIGYEL?Akkor mondok néhány karitatív sztárt:Madonna,Adam Lambert,Lady GaGa,Miley Cyrus,Shakira...
Én az emberekre gondoltam, nem a sztárokra
2011. augusztus 12. 14:51
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.12. 14:50)
CanDee Sweet! Én nem vagyok még anya, mégis úgy látom, h amit Rihanna - vagy épp Gaga - tesz, az nem normális.
Én se vagyok anya, mégis szánalmasnak tartom pl, hogy sok zenész majdhogynem meztelenre vetkőzik, hogy promótálhassa a zenéjét, mire jó ez, ha van tehetsége?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.