Mel C bírálja Rihannát
2011. augusztus 20. 17:50
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
nem pont Rihannába kellett volna belekötnie
2011. augusztus 20. 17:50
|
|
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline
|
sőt senkibe! ő dolga!
2011. augusztus 25. 00:59
Kövezzetek meg, de teljesen egyetértek MEL C-vel. Rihanna nyilván nem akart példakép lenni, én sem akarnék az lenni, de ez nem akarás kérdése. Persze, ha egy 12 éves Rihannára néz fel, ott eleve probléma van, az nem Rihanna hibája, hanem a szülőké, de a tényt, hogy Rihanna sokak példaképe, el kell fogadni. Ugyanezt el lehet mondani Gagára, Mileyra, stb. stb.
Én már rengetegszer láttam kisgyerekeket a suliudvarunkon az S&M-et énekelni, amikre saját koreográfiájuk szerint (!) táncoltak. Azt sem tudják, miről énekelnek, de a kis angoltudással rendelkező idősebbek egyenesen szívrohamot kapnak tőle.
Bele kellene gondolnia, mit tesz, mielőtt cselekszik. Persze, felnőtt nő, azt csinál, amit akar, ő a maga ura, de azért valamennyire mégis csak kontrollálnia kéne magát..
Én már rengetegszer láttam kisgyerekeket a suliudvarunkon az S&M-et énekelni, amikre saját koreográfiájuk szerint (!) táncoltak. Azt sem tudják, miről énekelnek, de a kis angoltudással rendelkező idősebbek egyenesen szívrohamot kapnak tőle.
Bele kellene gondolnia, mit tesz, mielőtt cselekszik. Persze, felnőtt nő, azt csinál, amit akar, ő a maga ura, de azért valamennyire mégis csak kontrollálnia kéne magát..
2011. augusztus 29. 20:31
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
igaza wan....de mundjuk én nem ezért szeretem RiRit,nem érdekel h nézki.....hanem azért szeretem mert k*rva jó hangja wan
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.

0 felhasználónak tetszik: