SP félt a beszólogatástól
2011. augusztus 14. 20:02
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Istenem, úgy beszél mintha világhírű lenne. Nyugi, ez nem fog bekövetkezni, ezek után is mehetsz bárhova úgy hogy nem ismernek fel!
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
An_d_a
2011. augusztus 15. 10:03
ezek szerint ő sem tartja valami nagyra magát,ha tudja hogy cikizni fogják amúgy meg egy Európa egyik legnagyobb fesztiválján,majd azt fogják várni,hogy mikor jön meg Sp és mikor tudják majd őt leszólni
2011. augusztus 15. 13:00
MsErika100új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 144480 offline |
Rekahhh! Nagyon igazad van!!!!
2011. augusztus 15. 20:05
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Micsoda hisztit csaphatott,hogy nem ismerték fel.Most mit várt,hogy mindenki dobálja meg?Akkor meg azért parádézott volna a riportereknek.Kislány ő még.
2011. augusztus 17. 15:01
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Nem csodálom hogy parázott, mert elég sokan ismerik és lássuk be és ebből legalább 99% utálja, és 1000% szereti.Kevés az a 99% az 1000% képest, de az a 99% százalék durván be szoknak szólni, úgy hogy meg tudom érteni.Én is paráztam volna az ő helyébe.
2011. augusztus 18. 13:00
külföldiek nemismerik, nem is foglalkoznak vele, a többiek akik felismerték, de mondjuk utálják azok meg nem vele foglalkoznak, bár ha pia van valakiben képes verekedni, de most nem SP-re koncentráltak
2011. augusztus 18. 13:08
Ez nem beképzeltség, az utcán nem tud végigmenni, hogy ne szólnának be neki. Buliban is egyszer hallottam a bömbölő zene mellett is, hogy a mellettem álló csávókák még részegen is azzal voltak elfoglalva, hogy "itt van az a buzi köcsög espé". A moziban egy filmet nem tud megnézni, hogy ne basztassák. Van pár közös ismerősünk, meséltek érdekes sztorikat. Persze, hogy a "nagy, beképzelt magyar celebek" taxival járnak, mert akármelyikük felszállna a BKV-re, hülyére fikáznák. Ebből pedig nyilván nem kérnek. Ha lenne bennetek annyi, hogy belegondoltok, mennyi önbizalmatok meg kedvetek lenne egy olyan napon, amikor minden 2. ember lebuziz, lenyomiz, LEKÖP, és egyebek... de nincs bennetek annyi.
És igen, egy normális ember elmegy mellette, nem foglalkozik vele, ha nem szereti. De a legtöbb ember undorító.
És igen, egy normális ember elmegy mellette, nem foglalkozik vele, ha nem szereti. De a legtöbb ember undorító.
2011. augusztus 24. 14:16
szoniboszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 159158 offline |
na ne már,ez nagyon durva...Ki gondolta volna,hogy sp is kimegy az alkoholisták közé.Eddig szerettem,de most,hogy ezt tudom kiábrándultam belőle.
2012. január 15. 15:48
Nixykeeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 153591 offline |
Rek4 ezek szerint neked lenne nála esélyed ha az üresfejü libákra hajt mert abból amit írsz sajnos ezt veszem ki:/ Egyébként is megnézném nektek hogy esne ha valaki beszólogatna minden ok nélkül vagy éppen féltékenységből ugy hogy lehet kusba maradni:D
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.