A Gossip Girl sztárjai nemcsak a forgatásokon jönnek ki egymással nagyszerűen, de a való életben is rendkívül jó barátok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ed Westwick Leightonban bízik a legjobban
2011. augusztus 15. 12:07
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
2011. augusztus 15. 12:10
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline |
imádom őket össze illenek
2011. augusztus 15. 12:12
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Ez aranyos interjú. Szép párt alkotnának együtt. De ha csak barátok... az is jó.
2011. augusztus 15. 12:15
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Annyira szeretem őket és örülök, hogy ennyire jó barátok. Régen azon gondolkodtam, hogy szép pár lennétek, de már az is elég, hogy a GG-ből a két kedvencem ilyen jó barátságban van.
2011. augusztus 15. 12:16
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nem tudom,lehet,hogy tényleg csak barátok,lehet nem.szerintem nem attól függ az ˝összeillünk˝ dolog,hogy hogyan mutatnak egymás mellett.egy jó külső édeskevés egy jó kapcsolathoz.
különösebben egyiket se szeretem,leighton kiadott pár jobb számot,de nem mondanám magam fannak,ha kedvencekben nekem benn is van.mindenesetre jó,ha kijössz a munkatársakkal(ha tényleg így van,nem pedig ez is csak reklámszöveg),mert ha mondjuk a pokolra kívánod azt,akivel mindennap együtt vagy/forgatsz,az elég kellemetlen tud lenni.
különösebben egyiket se szeretem,leighton kiadott pár jobb számot,de nem mondanám magam fannak,ha kedvencekben nekem benn is van.mindenesetre jó,ha kijössz a munkatársakkal(ha tényleg így van,nem pedig ez is csak reklámszöveg),mert ha mondjuk a pokolra kívánod azt,akivel mindennap együtt vagy/forgatsz,az elég kellemetlen tud lenni.
2011. augusztus 15. 12:40
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Imádom őket És tudom, hogy az övék egy tiszta barátság, mert sosem jártak! Ednek ott volt Jessica Szohr (Vanessa a GG-ből), Leightonnak meg ott volt Sebastian Stan (Carter Baizen szintén a GG-ből), szóval sosem volt alkalmuk barátoknál többnek lenni. És ez így jó. Nagyon szépek együtt, és örülök, hogy ilyen jó barátok!
2011. augusztus 15. 12:53
annyira helyesek lennének a való életben is egyótt *-* de annak is nagyon örülök,hogy ilyen jó barátok lettek
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.