Starity

Ed Westwick Leightonban bízik a legjobban

2011. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárjai nemcsak a forgatásokon jönnek ki egymással jól, hanem a való életben is rendkívül jó barátok.

hirdetés
Ed Westwick Leightonban bízik a legjobban

A Dolly magazin szeptemberi címlapjára Leighton és Ed egy régebbi közös képüket tűzték. A magazin hasábjain viszont egy frissebb interjú olvasható a Gossip Girl főszereplőjével, az angol sármőrrel, Ed Westwickkel.

A válaszokban kitért Blake-kel, Chace-szel és Leightonnal való kapcsolatára is. „Leighton számomra az egyik legkedvesebb ember a világon. Nagyon aranyos – megdörzsöli a vállam, amikor fáj, és mindig vidám. A karaktere is elég komikus, ezért úgy érzem, Leightonnak hatalmas ajándék a jókedv. Nagyszerűen dolgozik, és valóban ő az egyik legkedvesebb barátom” – kezdte.

– Mit szeretsz a Blake-kel való munkában?
– Blake fantasztikus. Nagyszerű, figyelemre méltó ember, és megvan köztünk az összhang is, de nem annyira, mint Leighton és köztem.

– Ki a legvicesebb a felvételek során?
– A forgatásokon egyértelműen Chace a legviccesebb. Mindig megnevettet. Ő és Leighton a legőrűltebbek, persze abszolút szeretnivaló emberek, akiknek remek humorérzékük van.

– Kihez fordulsz tanácsért?
– Leighton és én szuper kapcsolatot ápolunk, képesek vagyunk a problémáinkat újra és újra megbeszélni egymással. Mindig is nagyon jó ember volt, akiben bíztam, így talán hozzá, de természetesen Chace is nagyon jó barátom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek