Kid Cudi vámpírrá változik
2011. augusztus 15. 14:00
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Én viszont Aalyah-val értek egyet. Noha nem kifejezett kedvencem Cudi, tetszik ez a szám (a gitár tényleg szuper:D), meg a klip is, egyedi lett. A ti populáris fosokkal teletömött agyacskátoknak ez már gondolom fura. Személy szerint elismerésem a srácnak, hogy áttért az igényes zenére, na őrá azt tudom mondani, hogy egy igazi művész/énekes/rapper/színész (nahát ezt nem is tudtam
), mert maga alkotja a dolgait. Ő legalább törekszik az egyediségre meg a sokoldalúságra a sok tucat között. Nem csoda hogy Vízöntő
2011. augusztus 15. 14:07
Idézet (Bogszics @ 2011.08.15. 14:00)
Én viszont Aalyah-val értek egyet. Noha nem kifejezett kedvencem Cudi, tetszik ez a szám (a gitár tényleg szuper:D), meg a klip is, egyedi lett. A ti populáris fosokkal teletömött agyacskátoknak ez már gondolom fura. Személy szerint elismerésem a srácnak, hogy áttért az igényes zenére, na őrá azt tudom mondani, hogy egy igazi művész/énekes/rapper/színész (nahát ezt nem is tudtam
), mert maga alkotja a dolgait. Ő legalább törekszik az egyediségre meg a sokoldalúságra a sok tucat között. Nem csoda hogy Vízöntő 
éééééés ott a pont. : DD
egyetértek Aalyahval és veled is
2011. augusztus 15. 14:10
|
|
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 995 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline
|
Nagyon jó lett mind a szám, mind a klip. Ez az igényes zene, és nem az, amit ti hallgattok, kedves gyerekek. Ez a művészet. És Bogszicsnak nagyon is igaza van. :laugh:
2011. augusztus 15. 14:49
Szerintem a dal egészen jó de ez vámpíros téma istenem mindenhol azt kell nyomatni :/.
2011. augusztus 15. 14:53
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Hmmmmm. isis
2011. augusztus 15. 17:11
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nekem annyira nem tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: