Tanuljunk svédül!
2011. augusztus 16. 21:18
Nem beszélem a nyelvet, viszont pár dolog érdekelne, illetve olyan tag(ok) levelét várnám - vagy esetleg itt a topikban is meg lehetne vitatni - akik beszélik a svédet, és a nyelvtannal kapcsolatban tudnának némi segítséget nyújtani. Remélem legalább egy tag akad majd
2011. szeptember 26. 10:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2011.09.25. 15:21)
Nos, nem jelentkezett senki aki nekem segítene, viszont én az alapdolgokban most már tudok annak segíteni, akit érdekel. 
Engem érdekel. Semmit nem tudok, és csak egy filmet láttam, amiben ilyen nyelven beszélnek. Érdekes nyelvnek tűnik, véltem benne felfedezni angol szavakhoz hasonlókat
1 felhasználónak tetszik:
DisneyFan
2011. szeptember 26. 11:05
|
|
detty.95| Jeongminné | |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 533 Azonosító: 132737 offline
|
Hozzám is fordulhat akárki. Szívesen elmagyarázom az alapokat. ^^
Mivel én itt élek Svédországban, és svéd iskolába járok szinte anyanyelvi szinten tudom már ezt a nyelvet. Nagyon egyszerû megtanulni, egyáltalán nem olyan nehéz mint a magyar. A nyelvtan is sokkal könnyebb, szóval csak nyugodtan kérdezzetek. ^^
Mivel én itt élek Svédországban, és svéd iskolába járok szinte anyanyelvi szinten tudom már ezt a nyelvet. Nagyon egyszerû megtanulni, egyáltalán nem olyan nehéz mint a magyar. A nyelvtan is sokkal könnyebb, szóval csak nyugodtan kérdezzetek. ^^
2011. szeptember 26. 20:07
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Idézet (detty.95 @ 2011.09.26. 11:05)
Hozzám is fordulhat akárki. Szívesen elmagyarázom az alapokat. ^^
Nos akkor én kérdeznék
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervező ruháját viselte Zendaya
Magyar tervezőzől választott.
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Jim Parsons nyomorultul érezte magát az Agymenők forgatása alatt
Elárulta, miért érzett így.
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Olasz étteremben evett Selena Gomez és Benny Blanco - megszólalt a tulajdonos, milyen emberek valójában
Az étterem tulajdonosa elmondta, hogyan viselkedtek.
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Jennifer Love Hewitt szőke hajjal mutatkozik be a 911 L.A. 10. évadában
Új frizurával jelenik meg az új részekben.
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Vilmos herceggel járt iskolába és folyékonyan beszél ógörögül – 5+1 meglepő tény Tom Hiddlestonról
Hat meglepő érdekesség a Loki sztárjáról.
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears egy klón? A fia reagált az összeesküvés-elméletre
Britney Spears 19 éves fia, Jayden megszólalt a témában.
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Josh Duhamel elmesélte a pillanatot, amikor rájött túl öreg a feleségéhez
Kb. 20 év van kettejük közt.
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Balesetben halt meg a Godzilla Kong ellen 18 éves sztárja
Elhunyt Kaylee Hottle amerikai színésznő.