Starity

Tanuljunk svédül!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 16. 21:18 #1
- törölt felhasználó -    
Nem beszélem a nyelvet, viszont pár dolog érdekelne, illetve olyan tag(ok) levelét várnám - vagy esetleg itt a topikban is meg lehetne vitatni - akik beszélik a svédet, és a nyelvtannal kapcsolatban tudnának némi segítséget nyújtani. Remélem legalább egy tag akad majd unsure.gif rolleyes.gif
4 felhasználónak tetszik: DisneyFans, DisneyFan, Mélodrame, kriszti145
2011. szeptember 25. 15:21 #2
- törölt felhasználó -    
Nos, nem jelentkezett senki aki nekem segítene, viszont én az alapdolgokban most már tudok annak segíteni, akit érdekel. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, DisneyFan
2011. szeptember 26. 10:29 #3
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2011.09.25. 15:21)
Nos, nem jelentkezett senki aki nekem segítene, viszont én az alapdolgokban most már tudok annak segíteni, akit érdekel. beer.gif

Engem érdekel. Semmit nem tudok, és csak egy filmet láttam, amiben ilyen nyelven beszélnek. Érdekes nyelvnek tűnik, véltem benne felfedezni angol szavakhoz hasonlókat biggrin.gif Engem minden érdekel, az alapoktól, számok, betűk minden biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: DisneyFan
2011. szeptember 26. 11:05 #4
detty.95
detty.95
| Jeongminné |

Státusz'you’re cute when you’re mad’ ‘well, I’m about to get adorable'
Hozzászólás: 888
Csatolások: 533
Azonosító: 132737
Hozzám is fordulhat akárki. Szívesen elmagyarázom az alapokat. ^^
Mivel én itt élek Svédországban, és svéd iskolába járok szinte anyanyelvi szinten tudom már ezt a nyelvet. Nagyon egyszerû megtanulni, egyáltalán nem olyan nehéz mint a magyar. A nyelvtan is sokkal könnyebb, szóval csak nyugodtan kérdezzetek. ^^
2011. szeptember 26. 20:07 #5
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (detty.95 @ 2011.09.26. 11:05)
Hozzám is fordulhat akárki. Szívesen elmagyarázom az alapokat. ^^
Mivel én itt élek Svédországban, és svéd iskolába járok szinte anyanyelvi szinten tudom már ezt a nyelvet. Nagyon egyszerû megtanulni, egyáltalán nem olyan nehéz mint a magyar. A nyelvtan  is sokkal könnyebb, szóval csak nyugodtan kérdezzetek. ^^

Nos akkor én kérdeznék laugh.gif A svéd nekem nagyon hasonlít a németre. Ha valaki beszél németül, könnyebb a nyelvet megtanulni?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!