Lady Gaga ma este 8 órakor megosztotta új videoklipjét, a „Yoü and I”-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gaga-klippremier: Yoü and I
2011. augusztus 16. 22:16
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Nem tudom, mit gondoljak erről a klipről. Nem jön át az üzenet, nem értem a klip lényegét, és nem ez a legjobb dal. Olyan átlagosnak mondanám. Nem lesz a kedvencem.
2011. augusztus 16. 22:17
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Kerek 24 másodpercig bírtam. Köszönöm Gaga, elég volt belőled a következő tavaszig.
15 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Glamster,
Bogszics,
janet7,
UnhappyMeals,
dóóra,
An_d_a,
Riri,Avrilfan,
Miley-fan09,
cukorbogyo,
prézli,
Ronetta001,
anna21,
Twilight6,
Lady Suzy
2011. augusztus 16. 22:19
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (LadyRainbow @ 2011.08.16. 22:16)
Nem jön át az üzenet, nem értem a klip lényegét
Mert van neki?
16 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Glamster,
Bogszics,
Alexis_0504,
EszterLondon,
janet7,
Twilight6,
UnhappyMeals,
An_d_a,
Riri,Avrilfan,
Miley-fan09,
cukorbogyo,
Ronetta001,
anna21,
Lady Suzy,
adry1415
2011. augusztus 16. 22:20
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
hát érdekes klip lett .. Az előzőeknél sokkal jobb, de még azért nem egy Bad Romance. Jobb lenne ha a klipjeit újra rendezőkkel csinálná. A számválasztásnak sem örültem annyira, a kislemezborító meg undorító volt .. de sokkal jobb lett mint amire számítottam. Kár, hogy nem egy összefüggő történet van benne.. az tetszik nagyon amikor a zongoránál van Jo-val ..viszont a sellő elég ronda lett meg jobb lett volna ha nem csak egy fürdőkádban szerepel de úgy összességbe nem rossz klip
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 16. 22:21
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Örülök, hogy nem csak nekem nem jött át. Nekem NEM tetszett. Nem értem, hogy jön a Te&Én-hez egy sellő, egy férfi Gaga, egy mutáns Gaga és még sorolhatnám. Újra csak a figyelemfelkeltés, értelem nélkül. Nem. Határozottan nem tetszik. A szám magában eladhatatlan, kell egy klip, amiben szexel és önmagával smacizik. A bad romance enélkül is sikeres volt. Ennyit erről.
És ezt úgy mondom, hogy hatalmas LittleMonster voltam. De ez, egyszerűen gusztustalan lett. Már elnézést, de nem akartam látni Gagát szex közben, meg ahogy önmagán kívül vergődik. Ha már ezt a számot választotta, akkor ehhez illő klipet készítsen, ne így akarja a szart eladni meg felnyomni.
Sokaknak maga a dal sem tetszik, de most itt a szám a legkisebb baj. Ez a klip egy olcsó vicc - már elnézést. De ezzel a véleménnyel úgyis azon kevés emberek köréhez tartozom, akik át tudnak látnak a csillogáson. Ez egy nagy marketingfogás. A szám magában unalmas, rosszul felépített, Gaga hangja sem jó benne - kell a szex, a pia, a cigi, a kínzás, a sellőség, hogy kicsit figyeljenek rá.
Amúgy magával a dallal eddig a pontig nem volt semmi bajom. Unalmas volt, esőnapokra tökéletes.
És ezt úgy mondom, hogy hatalmas LittleMonster voltam. De ez, egyszerűen gusztustalan lett. Már elnézést, de nem akartam látni Gagát szex közben, meg ahogy önmagán kívül vergődik. Ha már ezt a számot választotta, akkor ehhez illő klipet készítsen, ne így akarja a szart eladni meg felnyomni.
Sokaknak maga a dal sem tetszik, de most itt a szám a legkisebb baj. Ez a klip egy olcsó vicc - már elnézést. De ezzel a véleménnyel úgyis azon kevés emberek köréhez tartozom, akik át tudnak látnak a csillogáson. Ez egy nagy marketingfogás. A szám magában unalmas, rosszul felépített, Gaga hangja sem jó benne - kell a szex, a pia, a cigi, a kínzás, a sellőség, hogy kicsit figyeljenek rá.
Amúgy magával a dallal eddig a pontig nem volt semmi bajom. Unalmas volt, esőnapokra tökéletes.
18 felhasználónak tetszik:
Bogszics,
AmyVie,
EszterLondon,
janet7,
Holly Keller,
ophely88,
Grace Benning,
UnhappyMeals,
An_d_a,
Riri,Avrilfan,
cukorbogyo,
rebecca,
anna21,
thunderbird,
Lady Suzy,
tya04,
adry1415,
Cannibal3
2011. augusztus 16. 22:22
mylittletuftúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 157288 offline |
ez a szám annyira jóó...de ez a klippp hát elég furi mit ne mondjak bár nem is Gaga lenne ha valami "normális" klippel jönne ki
2011. augusztus 16. 22:23
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Idézet (prézli @ 2011.08.16. 22:19)
Mert van neki?
Nem valószínű
Háát igen, ez még a megszokottnál is örültebb videó, de hát ő Gaga Amúgy a szám nekem nagyon tetszik, és a klip se rossz szerintem.
Chrisstynahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 156972 offline |
DEJÓÓÓ
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.