Will Smith visszatér a zeneiparba
2011. augusztus 19. 13:18
most boldog vagyok, Will egy nagyon jó rapper, már hiányoltam, biztosan egy nagyon jó számmal fog visszatérni
örök favorit a Wild Wild West
örök favorit a Wild Wild West
2 felhasználónak tetszik:
janet7,
chrisBrown14
2011. augusztus 19. 13:56
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jajj, ennek nagyon örülök, mert szeretem a zenéit. Ő mindig is azok közé tartozott, akik színészet mellett úgymond "hobbiból" zenéltek is, de érdekes, hogy neki mégis ment mind a kettő igényesen és jól. Én nagyon kedvelem, nem mondom, hogy egy Tupac színtű rapper, de ő is számtalanszor elmondta már, hogy neki ez az egész nem is erről szól. Ő sosem akart benne lenni ebben az egészben annyira, hogy oltogasson más rappereket, vagy hogy a kemény életről beszéljen. Ezt mindig meghagyta másoknak és ő inkább amolyan "party rappet" csinált. És ha én ezt így meghallanám és nem tudnám, hogy milyenek a zenéi, akkor csak röhögnék egyet, hogy na ez is egy fiftiszent féle bohóc, pedig egyáltalán nem. Ő nem akart világot megváltani a zenéjével, csak szórakoztatni. Azt pedig szerintem igényesen csinálta. Az abszolút favorit a Men In Black című száma, szerintem zseniális. Csak úgy, mint a film. Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek rá, de remélem nem tér át a mostani divatsz.rokra, mint pl. Snoop Dogg, mert akkor rohadt nagyot fogok csalódni. Snoopra rá sem ismerek komolyan mondom, egyszerűen nevetséges.
Willnek meg sok sikert!
Willnek meg sok sikert!
2 felhasználónak tetszik:
Adri98,
chrisBrown14
2011. augusztus 19. 14:48
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nem is tudtam, hogy tud énekelni is.
2011. augusztus 19. 15:43
Fruzsiii MC.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 158554 offline |
Jaaajj nagyon jóóóó*-*
2011. augusztus 19. 16:05
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1451 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline |
Én úgy vagyok vele, hogy színésznek jobb, mint zenésznek.(lásd Legenda vagyok.) Remélem nem esik áldozatul a mai divatzenének, és marad a jól megszokot laza rappes irányzatnál. Kiváncsian várom!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 19. 16:24
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
nagyszerű
2011. augusztus 19. 22:34
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Kivi vok ráá!!
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.