Gyereksztárok — hol tartanak most?
2011. augusztus 21. 17:39
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
A gyereksztárok mindig tehetségesek, tényleg, nézzük csak meg pl. Macaulay Culkint, Lindsay Lohant, Kieran Culkint, Olsenéket - és persze a többieket. Csupán a többségük annyira fiatalon lett gazdag, hogy kicsit mára züllött, de még mindig vannak rajongóik, és meg is érdemlik, mert dolgoznak és a többi és a többi...
Na persze nem mindegyikőjük tartozik a züllött kategóriába, tisztelet a kivételnek. Én pl. nagyon szeretem a Culkinokat, ide vagy oda drogügyek, balesetek stb, valamint Drew Barrymoret, MK és Ashley Olsent. És a lista többi sztárja is mind ugyanolyan tehetséggel megáldott színészek/színésznők, hiszen tényleg, mikor gyerekek voltak akkor is, és mikor már kicsit érettebbek(vagy felnőttek) akkor is bárkit el tudnak játszani egy filmben, vagy sorozatban.
Na persze nem mindegyikőjük tartozik a züllött kategóriába, tisztelet a kivételnek. Én pl. nagyon szeretem a Culkinokat, ide vagy oda drogügyek, balesetek stb, valamint Drew Barrymoret, MK és Ashley Olsent. És a lista többi sztárja is mind ugyanolyan tehetséggel megáldott színészek/színésznők, hiszen tényleg, mikor gyerekek voltak akkor is, és mikor már kicsit érettebbek(vagy felnőttek) akkor is bárkit el tudnak játszani egy filmben, vagy sorozatban.
2011. augusztus 21. 17:59
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline |
Taylor az még most is a csúcson van de tényleg sokan elszúrtak az életet szóval nem túl jó dolog gyerekként kezdeni a sztárságot mert a sok elvárás elöbb utobb felemészt
2011. augusztus 21. 19:41
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline |
Sajnos sokan eltűntek a süllyesztőbe, sokaknak van baja a drogokkal, alkohollal és a depresszióval. Ezzel jár a hírnév ezek szerint? nem hinném, csupán a szüleik mindig is rájuk hagytak mindent, mert ők voltak, akik pénzt kerestek
2011. augusztus 21. 20:11
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Nagyon jó cikk lett. Utálom a gyereksztárokat, belőlük sokszor nem lesz semmi meg elbízzák magukat, elkényeztetett kis dögök lesznek már bocs...de vannak kivételek:)
2011. augusztus 21. 20:13
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
hát én sajnálom, hogy az Olsen ikrek, meg Lindsay a süllyesztőbe kerültek Drew Barrymore-t nem nagyon ismerem, csak egy filmben láttam, az 50 első randiba, de nagyon jó film volt, szóval őt is sajnálom Azt javaslom, hogy húzzanak bele!
2011. augusztus 21. 21:54
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Nekem egyértelműen Macaulay és Lindsay a kedvencem "gyerek" színészem.Sajnálom,hogy mindkettőjük karrierjének rossz vége lett,de attól még az az előtti filmjeikre büszkék lehetnek.
2011. augusztus 22. 10:22
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline |
... nagyon furi
2011. augusztus 22. 11:12
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
gratulálok annak aki ezeket összegyűjtötte, és ilyen szuperül megszerkesztette... furcsa ezeket olvasni, hiszen tényleg ki gondolná hogy honnan indulnak és hova is érnek el kedvenc gyermekszínészeink... nekem még mindig a Culkin tesók és Elijah a kedvenceim a felsoroltak közül, és szerintem maradnak is most már örökre... ((:
2011. augusztus 22. 12:05
Mary-Kate, Ashley, Lindsay, Culkin tesók, Jerry, Taylor, Drew, Christina...
Úisten fel idéztétek bennem a kedvenc kislánykori meséimet, filmjeimet.. Imádom őket a mai napig
Úisten fel idéztétek bennem a kedvenc kislánykori meséimet, filmjeimet.. Imádom őket a mai napig
2011. augusztus 22. 12:36
SellyLove 26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 158794 offline |
Jó cikk!! <3
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni