Hát Taylor Momsenen nagyon meglepődtem
de egyébként jó cikk
Gyereksztárok — hol tartanak most?
2011. augusztus 19. 13:50
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
2011. augusztus 19. 13:52
Macaulay Culkint a mai napig imádom. A Reszkessetek betörőket vagy a Richie Rich-et 1000X megnézhetném, akkor sem unnám meg. Kár, hogy így elrontotta az életét.
Taylor meg milyen bájos kislány volt a Grincsben, most meg... De nem baj, én így is szeretem.
Lindsay és az Olsen ikrek filmjeit soha nem szerettem...
Taylor meg milyen bájos kislány volt a Grincsben, most meg... De nem baj, én így is szeretem.
Lindsay és az Olsen ikrek filmjeit soha nem szerettem...
2011. augusztus 19. 13:56
Nagyon jó cikk lett
Jó néhány olyan film van, ami tényleg jó ugródeszka volt nekik, viszont sajnálom hogy páran lezüllöttek =/
Jó néhány olyan film van, ami tényleg jó ugródeszka volt nekik, viszont sajnálom hogy páran lezüllöttek =/
2011. augusztus 19. 14:12
az olsen ikreket még ma sem tudom megkülönböztetni, kirsten dunst-ot én a ponponos filmben ismertem meg, taylornak az albuma roh@dtjó lett, és nekem a legszinpatikusabb drew barrymore.
azért kíváncsi leszek pl dakota fanningre és abigail breslinre is!
azért kíváncsi leszek pl dakota fanningre és abigail breslinre is!
2011. augusztus 19. 14:12
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Jó cikk lett és ha Hilary is benne lenne akkor meg lenne a szuper négyesem Ugyanis én az Olsen ikreket, Lindsay-t és Hilary-t nagyon szerettem és szeretem ma is és a filmjeiket, zenéjüket is Lindsay-t borzasztóan sajnálom A kedvenc ikerpáromnak meg örülök, hogy jól megvannak, de belátom azért a szőrméket hanyagolhatták volna vagy jó lett volna mű is.
2011. augusztus 19. 14:33
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Idézet (Perlita @ 2011.08.19. 14:12)
Jó cikk lett és ha Hilary is benne lenne akkor meg lenne a szuper négyesem Ugyanis én az Olsen ikreket, Lindsay-t és Hilary-t nagyon szerettem és szeretem ma is és a filmjeiket, zenéjüket is.
Pontosan ezt akartam írni. Énis gyakorlatilag rajtuk nöttem fel... Mind a négyüket imádom, közel állnak a szívemhez és szívből remélem, hogy Lindsay még egyenesbe jön magánéletileg és karrierileg is.
Drew-et is nagyon bírom, Jennifer-t meg a Rekviem Egy Álom-értban láttam.
Taylort viszont nem mondanám annyira gyerekszínésznek. Még mindig egy 11 évvel ezelötti filmből itélik meg, ahogy olvasni szoktam: "mi lett azzal az aranyos kislánnyal a Grincsből?". Nem várhatják el tőle, hogy úgy viselkedjen, mint egy 7 éves. Elmúlt 18, és a zenére koncentrál, és én sokadszorra is leírom, hogy nem bánom. Mindegyiküknek sok sikert és boldog életet.
2011. augusztus 19. 14:43
Nagyon gyönyörű, tartalmas, szókincsben gazdag cikk, tényleg már szinte hihetetlen, hogy ilyeneket is elfogadnak, nem csak Dzsászín Bíbőrt meg Szeleníta Gomezt. Szóval minden elismerésem Courtneyy-nak.
Én is ezeknek az embereknek a nagyján nőttem fel, a felsoroltak közül pedig Taylor Momsen a kedvencem (duhhh.) <3 Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy Daniel, Emma, Rupert és Hilary nem került bele. De nincs jogom panaszkodni, így is fantasztikus cikk lett!
Én is ezeknek az embereknek a nagyján nőttem fel, a felsoroltak közül pedig Taylor Momsen a kedvencem (duhhh.) <3 Az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy Daniel, Emma, Rupert és Hilary nem került bele. De nincs jogom panaszkodni, így is fantasztikus cikk lett!
2011. augusztus 19. 14:59
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 229 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline |
A reszkessetek betörők volt a kedvenc filmem amikor 6 éves voltam , annyira jó az a film hogy aki még nem látta azt annak bátran ajánlom , a anyád apád ide jöjjön is jó film de azért az sose volt a kedvencem de azt is ajánlom bárkinem mert az is nagyon jó. A többi filmet még nem láttam a felsorotak közül de egyszer még biztos sor kerül majd arra is hogy azokat megnézzem
2011. augusztus 19. 14:59
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 786 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline |
gyááá D elijah wood olyan cukii D
hihetetlen,h milyen sokan megváltoztak D
hihetetlen,h milyen sokan megváltoztak D
2011. augusztus 19. 15:01
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline |
Jó cikk lett
Hm, azért vannak olyan sztárok, akik most is ragyognak, nem szállt el az agyuk( pl.Drew Barrymore), de sajnos a gyerek sztárság legtöbbször azt a szétcsúszást eredményezi, mint Lindsay-nél.
Hm, azért vannak olyan sztárok, akik most is ragyognak, nem szállt el az agyuk( pl.Drew Barrymore), de sajnos a gyerek sztárság legtöbbször azt a szétcsúszást eredményezi, mint Lindsay-nél.
2011. augusztus 19. 15:02
Fruzsiii MC.új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 158554 offline |
Taylor milyen cuki volt:D:D:D *-*
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.