Azt gondolhatnánk, hogy Cher Lloyd boldogsága határtalan, hiszen rövid időn belül több álma is teljesült: ismert lett, betört a zeneiparba, első dala pedig meghódította a toplistát Nagy-Britanniában. Viszont a dolgok nem ennyire tökéletesek – Cher ugyanis nehezen küzd meg a gyorsan jött hírnévvel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cher Lloyd csalódott a sztárságban
2011. augusztus 19. 12:49
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Hát azért nem lehet könnyű de gondolhatta volna h nem csak szeretni fogják...
2011. augusztus 19. 12:51
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
ugye,hogy nem is olyan fényes a sztárélet,ahogy beállítják a diznisek és társaik..nem szeretem az önsajnáltatást,főleg ennek a média előtt történő formáját,de akárhogy is nézem,nem mond hülyeséget a lány.
2011. augusztus 19. 12:52
Még csak most futott be,jóhogy ócsárolják..Minden sztárt ócsárolnak valamiért,majd Cher is megszokja.....gondolom de azért sajnálom ,mert jó énekesnő!
2011. augusztus 19. 12:53
Nem lehet mindenkit szeretni.Ezt tudnia kellett volna,hogy nem fogja mindenki szeretni.:/
2011. augusztus 19. 12:57
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 997 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline |
Azért gondolhatta volna, hogy nem fogja mindenki isteníteni. Amúgy nem is tudtam,hogy Cher roma származású.
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 19. 13:01
Idézet (ophely88 @ 2011.08.19. 12:53)
Annyira bírom, hogy sok sztár úgy mondja ezt, mintha nem tudták volna, mikor aláírták a szerződést. Mostmár mindegy, ez így sült el.
ennyi. mindenkit utál valaki, olyan nincs hogy nem. én sem vagyok oda a csajért, nem tetszik a hangja és az új száma finoman szólva f0s.
2011. augusztus 19. 13:01
Én sajnálom szegényt,kiderült hogy a barátai csak érdekbarátok..
2011. augusztus 19. 13:03
Miért, azt hitte, h az élet habostorta, cseresznyével a tetején, vagy mi?
Mindig vannak hazug barátai az embernek, ezt magam is megtapasztaltam, erre már ő is rájöhetett volna :/
Mindig vannak hazug barátai az embernek, ezt magam is megtapasztaltam, erre már ő is rájöhetett volna :/
2011. augusztus 19. 13:09
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Nem szeretem Chert, viszont nagyon sajnálom, egy 18 éves lánynak elég nehéz lehet mindezt feldolgozni Annak ellenére,h nem nagyon kedvelem viszont remélem nem hagyja abba az éneklést, mert azt viszont muszáj elismernem, hogy tehetséges
2011. augusztus 19. 13:37
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Hátha híres lesz valaki,akkor ne csak a fényűző életre számítson.Nem mindenki fogja szeretni,ez való igaz.Ilyenkor (őt nézve) kockáztat az ember!
Nehezen lesznek barátai,vagy egyáltalán nem lesz.Barátkozzon össze valahogy egy kb vele egyidős hírességgel,mert az talán megérti...Mi csak sajnálni tudjuk és persze elképzelni,de aki át is érzi az jobban tudna neki segíteni.
Csak ezt tudnám neki ajánlani.
Amúgy neki nagyon jó hangja van,remélem túl lesz ezeken a nehézségeken,szépen összeszedi magát,és meglephetne minket megint egy számmal
Nehezen lesznek barátai,vagy egyáltalán nem lesz.Barátkozzon össze valahogy egy kb vele egyidős hírességgel,mert az talán megérti...Mi csak sajnálni tudjuk és persze elképzelni,de aki át is érzi az jobban tudna neki segíteni.
Csak ezt tudnám neki ajánlani.
Amúgy neki nagyon jó hangja van,remélem túl lesz ezeken a nehézségeken,szépen összeszedi magát,és meglephetne minket megint egy számmal
2011. augusztus 19. 13:41
cseh.reni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 1083 Csatolások: 84 Azonosító: 134658 offline |
Erről van itt szó,hogy nem csak csillogás van...És minden barátod utána csak azért marad az,hogy egy jó buliba bejuttasd őket és megismerjenek híres embereket...Sajnos ez a helyzet...Nekem nincs vele semmi bajom,sőt még a dala is nagyon tetszik...Naponta meghallgatom többször is...
2011. augusztus 19. 13:43
Hát ideje volt belátnia hogy nem könnyű ez az élet....az autogram osztogatás meg a koncertek csak a jó része meg kell tapasztalni a rosszat is...
2011. augusztus 19. 13:55
llejjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 106438 offline |
Nem értem, hogy az emberek miért utálják ennyire Chert. Ő egy elképesztően kedves, okos, szép és em utolsó sorban TEHETSÉGES fiatal lány, aki imádja a rajongóit...Először is imádtam a Swagger Jaggert, de amióta meghallgattam a többi számát...egyre jobban szeretem, hihetetlen jó lesz az albuma, alig várom, hogy végre megjelenjen...
Értem én, hogy valakinek nem tetszik a száma, de miért kell megfenyegetni és miért kell őt így utálni?! Nekem is van néhány olyan ember, akit nem szeretek, de nem megyek fel twitterre és nem írogatok neki ilyen dolgokat, nem szidom őt folyamatosan, mert ha valakit nem szeretek, akkor nem hallgatom, próbálom elkerülni...
Ebből is látszik, hogy mennyire okosak az emberek...:') Gratulálok az ilyeneknek...!
És amúgy...a Swagger Jagger az első volt a toplistákon...komolyan nem szereti senki?! Ha-ha.
És ahogy Cher is mondja...Hi hater, kiss kiss, I'll see you later
Majd meglátjátok milyen jó lesz az egész album
Értem én, hogy valakinek nem tetszik a száma, de miért kell megfenyegetni és miért kell őt így utálni?! Nekem is van néhány olyan ember, akit nem szeretek, de nem megyek fel twitterre és nem írogatok neki ilyen dolgokat, nem szidom őt folyamatosan, mert ha valakit nem szeretek, akkor nem hallgatom, próbálom elkerülni...
Ebből is látszik, hogy mennyire okosak az emberek...:') Gratulálok az ilyeneknek...!
És amúgy...a Swagger Jagger az első volt a toplistákon...komolyan nem szereti senki?! Ha-ha.
És ahogy Cher is mondja...Hi hater, kiss kiss, I'll see you later
Majd meglátjátok milyen jó lesz az egész album
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. augusztus 19. 14:06
Hát most rá jött rossz a sztár élet nem egy nagy dolog . Hát amúgy én is rá jöttem hogy kik a hazug barátaim szóval azért valamennyire együtt érzek vele :/.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.