Az Oscar–díj Amerika legrangosabb filmművészeti díja, amit már 1929 óta osztogatnak a sztárok tehetsége miatt. A díjakat minden év februárjában, látványos gálával ünneplik meg és osztják ki az arra érdemes színészeknek és színésznőknek. Akkor vajon miért van az, hogy a lentebb felsorolt tehetségeket még nem jutalmazták meg vele?
A teljes cikkhez kattints ide!
10 színész, aki még nem kapott Oscar–díjat
2011. augusztus 19. 17:19
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
10 felhasználónak tetszik:
tya04,
dóóra,
susurrus,
janet7,
Mary Westmacott,
ophely88,
Grace Benning,
S-tella,
Alison Lerman,
Black Hearth2
2011. augusztus 19. 17:20
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
Hihetetlen, hogy Johnny Depp még nem kapott. Pedig megérdemelné, nagyon jó színész.
2 felhasználónak tetszik:
thunderbird,
Lady Suzy
2011. augusztus 19. 17:21
Ők igazán megérdelnék! Főleg Gary Oldman, Ralph Fiennes, Johnny Depp és Brad Pitt!
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 19. 17:21
hát ez meglepő eddig azt hittem hogy Robert Downey Jr.,Edward Norton,és Depp már bezsebelt egyet legalább
2011. augusztus 19. 17:27
Szerintem Robert Downey Jr. érdemelné meg legjobban az Oscart
2011. augusztus 19. 17:28
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Tényleg nem kaptak még? Én azt hittem, hogy ők legalább már kaptak, igazán megérdemelnék.
2011. augusztus 19. 17:30
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Ez a cikk nagyon jóra sikeredett! Teljesen igaz! Az ilyen eseteknél általában úgy szokott lenni, hogy a legrosszabb kapja meg a legjobb helyett!! Csak egy példát mondok. 2003 Oscar díj átadó! Legjobb animációsfilm. A jelöltek között olyan remekművek szerepeltek, amik között még én sem tudtam volna választani, és az 5 jelölt közül, csak egyet tudtam volna véglegesen kizárni! És nem az a mese lett pont a nyertes?! Az a mese, aminél korhatár nincs, pedig az akkor 8 éves kishúgom frászt kapott tőle, de még engem is, 12 évesen, rémálmok gyötörtek! Ez a mese, a Chirio Szellemországban. Vetélytársai pedig, a fantasztikus Jégkorszak, a CSodaszépen animált, és gyönyörű betétdalokkal ellátott Szilaj, valamint az aranyos történettel rendelkező Lilo és Stich, és a Kincses bolygó.
Egyszóval, szerintem az Oscar gála is egy nagy bunda!
Egyszóval, szerintem az Oscar gála is egy nagy bunda!
2011. augusztus 19. 17:31
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Megint egy jó cikk
Megmondom őszintén szerintem erről a listáról a legtöbb ember megérdemelné az Oscart. Sok olyan film illetve színész kapott Oscart, aki megérdemelte, de sajnos mégtöbben vannak, akik megérdemelték és mégsem kaptak. Nagyon gyakran igazságtalan ez az egész. De legfőképpen az első három helyezet, akiknél szerintem szégyen (és nem nekik), hogy nem kaptak Oscart. Bradnek és és Edwardnak is a Harcosok klubjáért (IS), szerintem simán járna Oscar, számomra ez egyértelmű. Johnnyhoz meg szerintem nem kell semmit hozzáfűznöm. Ja, Bruce Willisnek meg a Ponyvaregényben, ha csak a "Hol az órám?" részt nézzük, komolyan mondom már azért az egy jelenetért is Oscart érdemelne.
Megmondom őszintén szerintem erről a listáról a legtöbb ember megérdemelné az Oscart. Sok olyan film illetve színész kapott Oscart, aki megérdemelte, de sajnos mégtöbben vannak, akik megérdemelték és mégsem kaptak. Nagyon gyakran igazságtalan ez az egész. De legfőképpen az első három helyezet, akiknél szerintem szégyen (és nem nekik), hogy nem kaptak Oscart. Bradnek és és Edwardnak is a Harcosok klubjáért (IS), szerintem simán járna Oscar, számomra ez egyértelmű. Johnnyhoz meg szerintem nem kell semmit hozzáfűznöm. Ja, Bruce Willisnek meg a Ponyvaregényben, ha csak a "Hol az órám?" részt nézzük, komolyan mondom már azért az egy jelenetért is Oscart érdemelne.
2011. augusztus 19. 17:33
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline |
Johnny Depp megérdemelné!!
2011. augusztus 19. 17:38
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 997 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline |
Szerintem mindannyian megérdemelnék az Oscar-t, főleg Gary Oldman. Csodálom, hogy még nem kapott. A cikk pedig fantasztikus lett, House Of Wax.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
S-tella
2011. augusztus 19. 17:39
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Fantasztikus cikk! Az itt felsorolt színészek mind említésre méltóak, mégis Gary Oldman és Edward Norton a legfájóbbak számomra. De már sokszor mondtam, a legkülönlegesebb alakítások túl extrémek a konzervatív Akadémiának, nem szabad bízni a döntésükben. Egy egyszerű játszma, ahol a tisztelet, a kor és a háttér számít. Nem hogy a színészek, a rendezők is sokszor nélkülözve vannak, Scorsese például! Vagy hogy David Finchert először a Benjiért jelölték?! Röhejes! A díjak nem jelentenek semmit. Például 2005, az Ütközések, könyörgöm, a mezőnyben hány jobb film volt? Egy teljesen szubjektív illetve érdekek által befolyásolt döntésről van szó, mégis a legnagyobb elismerésként tartják számon.
Köszönet.
Köszönet.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.