Justin Bieber Hollywood leggazdagabb tinije
2011. augusztus 19. 22:17
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline |
Hát Kapja be... komolyan mondom hová fajul ez a világ??? Az én családom halálra dolgozza magát ahoz képest hogy apám tehetséges gitáros... és ez a kis B**i otthon ül és csak vakarássza a go**-it és így keres pénzt? Semmit nem tett a világért. Anyuci pici fia... hogy nem szekálják ezért Hollywood-ban? hát ezért fog a viág össze omlani... az ilyan senki házik miatt mint JB... -.-"
Számomra felfoghatatlan, hogy egy 10 (!!) éves gyereknek miért adnak 4 millió dollárt, azaz majd 800 millió forintot... Van esze annak az embernek, aki leokézza? És a szülei? Szánalmas, hogy Will Smith ilyenhez hozzájárul...
A Bíboros meg a kis 8-13 éves lánykák szülei pénzét zsebelte be, az idősebb korosztály inkább röhög rajta, mint hogy felnézzen rá.
A Bíboros meg a kis 8-13 éves lánykák szülei pénzét zsebelte be, az idősebb korosztály inkább röhög rajta, mint hogy felnézzen rá.
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline |
wow..mondjuk gondoltam hogy justin és miley az eljén lesz..de selenan meglepődtem..azt hittem hoigy azért ennél többet keres..de mondjuk nekem az is bőven elég lenne..
2011. augusztus 19. 22:19
Na ha már ennyi pénze van igazán segíthetne az éhezőknek meg a rászorulóknak..Ahelyett,hogy mindenféle baromságra költi..
2011. augusztus 19. 22:22
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline |
Hát nem semmit! És Justin gázsija, nah az...
Naomi92, ez igaz, de ők is rengeteget segítenek, amiről szintén szokott lenni cikk, és meg is dolgoznak a pénzért!! Igaz ez "csak" szórakoztató ipar, de háát, ... ez is munka, és valakinek ez az "élete", és ezt szereti csinálni!!
Naomi92, ez igaz, de ők is rengeteget segítenek, amiről szintén szokott lenni cikk, és meg is dolgoznak a pénzért!! Igaz ez "csak" szórakoztató ipar, de háát, ... ez is munka, és valakinek ez az "élete", és ezt szereti csinálni!!
2011. augusztus 19. 22:22
c...... ennyiből az afrikai gyerekek már eheztének is vmit....
2011. augusztus 19. 22:23
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Selena azért ebben az évben albumot ad ki, utsó szériát mutatják be a sorijának, filmet forgatott, turnén van, szóval sokkal többbet fog keresni, bár sztem ez is sok. Mileynek meg csak a Hannah Montanaból van ennyi pénze, hiába írnak ezt-azt!
2011. augusztus 19. 22:33
Ha a vagyona felét nekem ajándékozná, meg sem érezné, de az én családomnak nagyon jól jönne...
2011. augusztus 19. 22:37
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
lola97122
Szép kis összegek, Bieber bőven tudna segíteni az afrikai gyerekeknek.
ha nekem ennyi pénzem lenne tuti hogy adományoznék
Szép kis összegek, Bieber bőven tudna segíteni az afrikai gyerekeknek.
ha nekem ennyi pénzem lenne tuti hogy adományoznék
2011. augusztus 19. 23:22
Mily meglepő..., de most azért ne már. Mármint, ki ez a kiskölök? Senki, egy kis bálvány, akit 3 év múlva lesöpör majd a még több bálvány. Én mondom, hamar elfog tűnni, ha mégsem, akkor se lesz ennyire híres.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.