Ez most mi?!?!
Nem lehet őket összehasonlítani, de mind1!!
Elvishez hasonlították Lady Gagát
2011. augusztus 20. 16:49
Lehet hogy (még) nincsenek egy szinten, de Gaga egyszer odáig fog jutni mint sok más sztár.
2011. augusztus 20. 16:56
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
ez kábé olyan, mint mikor Katy Perry-t Michael Jackson-hoz hasonlították... nem, ez rosszabb...
2011. augusztus 20. 17:12
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
ez tiszta hülyeség.szelikét angelina joliehoz,bíbörkét justin timberlakehez,katy perry-t michael jacksonhoz...elvishez alig lehet zenészt hasonlítani,attól,hogy gaga most mindig a címlapokon van,és annyi fanja van,még nem lesz belőle elvis presley.
gagával úgy vagyok,hogy a just dance korszaka körül totál jó volt,ha olyan maradt volna,akkor tényleg igényes és jó zenész válhatott volna belőle.ma inkább már csak egy médiaszemélyiséget látok benne.
gagával úgy vagyok,hogy a just dance korszaka körül totál jó volt,ha olyan maradt volna,akkor tényleg igényes és jó zenész válhatott volna belőle.ma inkább már csak egy médiaszemélyiséget látok benne.
2011. augusztus 20. 17:13
Idézet (Xiaoyu @ 2011.08.20. 15:58)
Grt
Újra egy értelmes hozzászólás.Szerintem Gaga nem az a fajta kit kenyérre lehetne kenni.Viszont szerintem nem hasonlít.
2011. augusztus 20. 17:16
Szerintem nagyon nem tart még ott. Igazából nem is lehetne egy szintre emelni őket, mivel nemcsak nem azonos a műfaj, de a viselkedésük is ég és föld. Elvist királyként tisztelik, Gagát meg botrányhősnőként tartják számon. Vagy valami hasonló, feltűnési viszketegségben szenvedő énekesnőként. Tudom, hogy ez a Gaga-stílus, de őket nem lehet egy rongy alá venni.
2011. augusztus 20. 17:42
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
A kettőt még csak össze se lehet hasonlítani
2011. augusztus 20. 17:50
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline |
Hát ez kb olyan mint hogy Katy Perry Michael Jackson útodja, vagy amikor Beyoncét hasonlította a férje szintén MJ-hez. Csak gratulálni tudok az ilyen kijelentésekhez, és azoknak is, akik ugyanezen a véleményen vannak. Jaj nem telik el nap Lady Gaga cikk nélkül...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.