Elvishez hasonlították Lady Gagát
2011. augusztus 21. 12:36
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Erre már nem is tudok mit mondani....
2011. augusztus 21. 13:12
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline |
2011. augusztus 21. 13:28
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Szegény Elvis .. Ezt a szégyent.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Vegas
2011. augusztus 21. 14:03
csokismogyoróúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 156450 offline |
jézusom o_o össze se lehet hasonlítani ezt a két embert.. szegény Elvis o.o
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 21. 14:20
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline |
num1Kolosszus
Te nem nézel Tv-t v a zene világban sem vagy otthon GaGa eddigi albumai töretlen sikernek örvendenek minden kislemez majdnem mindenhol 1# lett kicsit szétnézhetnél magad körül,Csúfosan megbukott nah ez tényleg hülyeség volt xDDD
Te nem nézel Tv-t v a zene világban sem vagy otthon GaGa eddigi albumai töretlen sikernek örvendenek minden kislemez majdnem mindenhol 1# lett kicsit szétnézhetnél magad körül,Csúfosan megbukott nah ez tényleg hülyeség volt xDDD
2011. augusztus 21. 14:22
zsolt1812új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 145619 offline |
superBee
Szerintem nem kéne Gagát Elvishez hasonlítani.soha nem lesz olyan mint Elvis.
Ezt nem tudhatod ha GaGa 20 év múlva is itt lesz és vezeti a slágerlistát fizetsz nekem egy vodkát:D
Szerintem nem kéne Gagát Elvishez hasonlítani.soha nem lesz olyan mint Elvis.
Ezt nem tudhatod ha GaGa 20 év múlva is itt lesz és vezeti a slágerlistát fizetsz nekem egy vodkát:D
2011. augusztus 21. 15:23
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Amúgy tényleg töretlen a sikere amióta befutott, és így egyszer már unalmas lesz az, hogy úgyis el fog tűnni meg ilyenek, ha a negyedik album is ilyen sikeres lesz meg a kislemezek is akkor már azért lehet mondani, hogy ő is sokat tett le az asztalra és megérdemli mert foylamatosan dolgozik ezért. Ha a népszerűsége meg sikere marad akkor végül tényleg akkora lesz mint a legnagyobbak. Mert a tehetsége megvan hozzá.
2011. augusztus 21. 15:54
neki legyen igaza bár én bízok is benne, hogy hatalmas sztár lesz. lehet nem akkora mint elvis, mert azért neki abban az időben hatalmas hírneve volt és van még most is. de merem remélni, hogy gaga karrierje még most fog csak felfelé ívelni vagy megmarad ezen a ponton! egyébként kíváncsi vagyok az albumra, ha már ilyen sztárok nevei csendülnek fel rajta
2011. augusztus 21. 15:55
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Elismerem, hogy Gaga tehetséges, de azért ő még fényévekre van Elvistől...
2011. augusztus 21. 17:15
Érdekes, mindenhol, ahol én néztem, borzasztó kritikát kapott ez az album, de lényegtelen. A kritikusoknak és a Billboard-osoknak hiába tetszik, ha a köznép lefújogatja.
zsolt1812: nem, valóban nem nézek tévét, mivel tele van Gagához hasonló szennyel, amit még egyesek képesek zenének nevezni. De az, hogy nem nézek tévét, nem jelenti azt, hogy tájékozatlan vagyok.
zsolt1812: nem, valóban nem nézek tévét, mivel tele van Gagához hasonló szennyel, amit még egyesek képesek zenének nevezni. De az, hogy nem nézek tévét, nem jelenti azt, hogy tájékozatlan vagyok.
2011. augusztus 21. 21:28
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Nem szeretném bántani Tony Bennettet, de én már láttam nála-Gagánál- tehetségesebb előadót. Tudjátok mi a zene? http://www.youtube.com/watch?v=dipFMJckZOM
Szegény Elvis Presley forogna a sírjában ha ezt meghallaná! Bár igaz, hogy minden századnak meg van a maga tehetséges embere, mint pl. a 20. századnak Elvis(és még megannyian), de 21. században Gagánál vannak tehetségesebbek. Katie Melua, Gabriella Cilmi... Hallottátok már őket? Nem értem, hogy Gaga híresebb náluk.
Szegény Elvis Presley forogna a sírjában ha ezt meghallaná! Bár igaz, hogy minden századnak meg van a maga tehetséges embere, mint pl. a 20. századnak Elvis(és még megannyian), de 21. században Gagánál vannak tehetségesebbek. Katie Melua, Gabriella Cilmi... Hallottátok már őket? Nem értem, hogy Gaga híresebb náluk.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 23. 01:35
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Jéé mennyi ember van aki sokkal jobban ismeri gagát, és kb annyira ért a zenéhez mint Tony Bennett....beszarás, biztos jobban tudjátok tizenéves fejjel, h ki hol tart a zenébe!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.