Lindsay Lohan beperelte Pitbullt, amiért egyik dalában becsmérlően énekelt róla.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan beperelte Pitbullt
2011. augusztus 21. 11:49
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
2011. augusztus 21. 11:51
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Ennyi perelés.
2011. augusztus 21. 11:53
Ez hülyeség, LiLonak szerintem lehetne jobb dolga is, mint pereskedni, én szeretem őt, de talán most azzal kéne foglalkoznia, hogy ne találjanak nála füvet, vagy ne kapják rajta ittas vezetés közben...
2011. augusztus 21. 11:54
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ugyan már
Lindsay-nek is kell most megint valami amivel botrányba kerülhet , ez csak arra megy ki.
Ez a csaj nem bírja ki ha egyszer nem szól róla semmi Én a helyében meghúznám magamat egy ideig , erre nem , elkezd pattogni
Lindsay-nek is kell most megint valami amivel botrányba kerülhet , ez csak arra megy ki.
Ez a csaj nem bírja ki ha egyszer nem szól róla semmi Én a helyében meghúznám magamat egy ideig , erre nem , elkezd pattogni
1 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09
2011. augusztus 21. 11:55
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Hát nekem a csaj nagyon-nagyon nem jön be.
2011. augusztus 21. 11:56
ezzel semmit sem fog elérni nem értem minkek kell beperelni
2011. augusztus 21. 11:56
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
uncsi már a sok per.......................................................
2011. augusztus 21. 11:59
Ez nem meglepő. Abban a dalban egy sorban említi meg Pitbull. Akkor meg mit pattog?
A sok botrányos hülyesége helyett inkább csinálja a lemezét, vagy színészkedjen, ne ilyenekkel maradjon címlapon.
A sok botrányos hülyesége helyett inkább csinálja a lemezét, vagy színészkedjen, ne ilyenekkel maradjon címlapon.
2 felhasználónak tetszik:
dóóra,
Miley-fan09
2011. augusztus 21. 12:00
én imádom azt a számot, szerintem csak azért akar perelni mert sokat kaszálhat rajta. 'lilo' hírneve és megbecsülése a béka s*gge alatt van,nem hiszem hogy ettől valaki jobban megbecsülné...
2011. augusztus 21. 12:01
Ez aztán a rohadt hosszú cikk, gratulálok hozzá.
Egyébként jól teszi Lindsay, hogy bepereli - ennek a Pitbull-nak annyi bőr van a pofáján, amit igazán nem engedhetne meg magának. Én spec. a rappet utálom a legjobban, pontosan az ilyen emberek miatt: a nők az ő szemükben nem mások, csak tárgyak, akiket éjszakánként ki lehet használni egy-egy menetre Szerintem ez viszataszító, a zeneiparnak azonnal meg kellene szabadulnia az ilyen szemetet gyártó, tiszteletlen emberektől.
Oké, ez most olyan volt, mint hogyha a nagyi oktatott volna egy sort, de ettől még nem kevésébe igaz.
Egyébként jól teszi Lindsay, hogy bepereli - ennek a Pitbull-nak annyi bőr van a pofáján, amit igazán nem engedhetne meg magának. Én spec. a rappet utálom a legjobban, pontosan az ilyen emberek miatt: a nők az ő szemükben nem mások, csak tárgyak, akiket éjszakánként ki lehet használni egy-egy menetre Szerintem ez viszataszító, a zeneiparnak azonnal meg kellene szabadulnia az ilyen szemetet gyártó, tiszteletlen emberektől.
Oké, ez most olyan volt, mint hogyha a nagyi oktatott volna egy sort, de ettől még nem kevésébe igaz.
2011. augusztus 21. 12:01
Szerintem nem kellene ezzel foglalkoznia. Menjen inkább tegye végleg helyre magát, és kezdjen újra színészkedni.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.