Lindsay Lohan beperelte Pitbullt
2011. augusztus 21. 18:18
|
|
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline
|
Hát azért én megértem Lindsay-t, mert én sem nézném jószemmel, ha engem "szidnának" egy számban! Habár jó szám, de megérdemelné Pitbul. CCsak azt nem értem, hogy miért csak őt?Ne-Yo?
2011. augusztus 21. 18:41
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
huhuhu
2011. augusztus 21. 19:00
O.o hát én szeretem azt a számot, de lindsay helyében én se örülnék ennek.. szóval kártérítést kapjon, de a zene jó, szal ne tiltsák bee
2011. augusztus 21. 19:27
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
Ne tiltsák már be,olyan jó szám!
2011. augusztus 21. 19:29
Remélem nem tiltják be ,mert nagyon szeretem ezt a számot
elég a kártérítés
2011. augusztus 21. 20:00
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Azért a betiltás kicsit erős.Elég lenne csak a kártérítés és akkor mindketten jobban járnának.Amúgy meg nem Pitbull az egyetlen aki belecsempészte a dalába a nevét és hasonlók ezzel semmi bajom csak akkor azokkal miért nem foglalkozik?
2011. augusztus 21. 20:08
A rapperek egyik dolga az, hogy beszóljanak egy adott sztárnak. Szerintem semmi különös nincs benne, főleg Pitbullnál meg sem tudok lepődni.
Azt pedig várhatja, hogy betiltsák, több ezer embernek akkor is az lesz a kedvenc zenéje...
Azt pedig várhatja, hogy betiltsák, több ezer embernek akkor is az lesz a kedvenc zenéje...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: