Kontaktlencse vagy szemüveg?
2017. január 07. 18:48
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Számomra a kontaktlencse macerás, a szemüvegemmel teljesen kivagyok békülve, már úgymond "kiegészíti" az arcom, ha nincs rajtam bizonytalanabbnak érzem magam. De egyszer lehet kipróbálom a kontaktlencsét is, mert az angoltanáromnak az van, és szerinte sokkal jobb, mint a szemüveg. ^^
2017. február 05. 20:17
Ha nekem rossz lenne a szemem és kéne választanom akkor a kontaktlencse
2017. október 15. 21:51
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline |
kontaklencse bar mostanában divat lett a szemuveg
2017. október 24. 23:45
CintiMermaidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.14. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 261346 offline |
Nekem nincs szükségem egyikre sem.Amúgy a szemüveg jöhetne szóba csak.
2017. október 30. 15:12
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Mindkettõt használom. Kontaktlencsét suliban szoktam, valamint fontosabb eseményeken, szemüveget hétvégéken, szünetekben inkább. Nem mondanám, hogy bármelyiket is elõnyben részesíteném, mindkettõt szeretem, habár a kontaktlencsére kicsit több gondot kell szakítani, és valljuk be, nem olcsó mulatság. Szemüveg viszont nagyon csinos lehet, persze csak akkor, ha megfelelõen választjuk ki. A legjobb természetesen az lenne, ha egyiket sem kéne használnom.
2017. október 30. 19:59
Hát én mióta az eszemet tudom csak szemüveget használok. Szerintem a kontaklencse kezdi elveszíteni az eredeti funkcióját. Mármint nagyon sokan csak menőzésből és naivitásból hordanak. Mármint azért teszik, hogy más ne lássa hogy ő szemüveges, mert ő szemüvegben csúnya, mert a szemüveg nem menő, nem jó abban bulizni, stb......
Persze, tisztelet a kivételnek ezt mondanom sem kelljen.
Persze, tisztelet a kivételnek ezt mondanom sem kelljen.
2017. december 04. 17:54
Sokan mondják, hogy jól áll a szemüveg. És én is így gondolom. Szóval a szemüvegre esküszök.
2018. április 08. 19:51
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 36499 Csatolások: 21012 Azonosító: 252965 offline |
Szemüveges vagyok és soha nem váltanék kontaktlencsére.
Számomra praktikusabb reggel csak felkapni a szemüveget, este pedig levenni.
Ráadásul nélküle már szerintem egész furán nézek ki, így maradok ennél.
Régen amúgy is mindig szemüveges akartam lenni xd
Számomra praktikusabb reggel csak felkapni a szemüveget, este pedig levenni.
Ráadásul nélküle már szerintem egész furán nézek ki, így maradok ennél.
Régen amúgy is mindig szemüveges akartam lenni xd
2018. november 01. 22:20
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline |
Amióta eszemet tudom szemüveget hordok sosem tartottam cikinek ez egy eszköz amire szükségem van a minden napi élethez mert nélküle végem. Egyszer megkérdezte az orvosom nem e szeretnék kontaktlencsét azonnal nemmel válaszoltam. Nem tudom elképzelni hogy a szemembe matassak, nagyon rossz a látásom még kárt tennék magamban.
2019. május 27. 16:18
Eddig én is azt mondtam volna, hogy soha nem fogok kontanktlencsét hordani, de mostanában elgondolkoztam rajta. Az edzésekre lassan muszáj lenne szemüveget hordani, de az nagyon kényelmetlen és folyton leesik (vagy én vagy a szemüveg ). Mondjuk a szemturkálós rész nekem sem tetszik, viszont osztálytársamnak van, és neki semmi problémája nincs vele.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.