Cristiano Ronaldo barátnője az Our Idiot Brother című mozifilm New York-i premierjén fakadt ki a sajtónak, mert szerinte mindenki butának tartja a szépségiparban dolgozókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Irina Sheik: „A modellek nem hülyék”
2011. augusztus 24. 09:15
Nem mozgok valami otthonosan a modellvilágban, de Irina valamiért mindig szimpatikus volt számomra. (Nem úgy, mint a barátja.) Véleményem szerint ő az egyik legtalpraesettebb modell, ami ebben a nyilatkozatában is meglátszik.
2011. augusztus 24. 09:18
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
aaa.... én erre csak annyit tudok mondani ,hogy szerintem a többségnek nem az a véleménye amit ő mondott, legalább is nekem nem de lehet ,hogy nincs igazam
2011. augusztus 24. 09:23
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
én a modelleket nem tartottam soha hülyének,bár el kell ismernem,én mindigis úgy voltam velük,hogy inkább a smink érdekli őket,nem az üzlet.ezzel nem azt mondom,hogy ők buták,mielőtt valaki félreérti.
szerintem irina tényleg eszes lány ezek alapján,de abban biztos vagyok,hogy okosabb és normálisabb,mint a pasija..
szerintem irina tényleg eszes lány ezek alapján,de abban biztos vagyok,hogy okosabb és normálisabb,mint a pasija..
2011. augusztus 24. 09:26
naná hogy nem mindeggyik modell hülye! a modell világban is több csoport van! fashion és a glamour modellek ! általában a fashion modellek jó nagy részen több nyelven beszél mivel világszerte ide-oda utazgatnak..legtöbbjük tényleg tanult! náluk ez szinte követelménynek is számít! hiszen a chanel vagy gucci nyilván nem akarja magát ostoba nőkel képviseletetni! de ott van a glamour modellek ága ( playmatek) ők se feltétlenül hülyék hiszen minden csoportból van ilyen is meg olyan is! de náluk modjuk biztos hogy nem olyan fontos hogy nyelveket beszéljenek mint egy-egy nagy divatcég modelljei! azért met valaki szép és ebből él az NEM HÜLYE!!!
(SAJÁT VÉLEMYÉNY)
(SAJÁT VÉLEMYÉNY)
2011. augusztus 24. 09:45
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Személyes tapasztalatból tudok nyilatkozni, és sajnálatos módon ez alapján cáfolnom kell a hölgyet. Ismerek nem egy lányt, aki modellkedéssel keresi a pénzt, de olyan sötétek, hogy az már fájdalmas. Egyikükről például tudom, hogy alig bírták átrugdosni az érettségin (!!!). Nyilván vannak itt is kivételek, de a kivétel erősíti a szabályt ( ). Szóval nem minden modell buta, de a többség sajnos úgy tűnik, eléggé... Az meg szerintem nem okosság, ha beszél 1-2 nyelvet. Pákó is nagyjából megtanult magyarul, na és.?!
És az sem egyenlő a tudással, ha egyetemre jár, meg diplomát szerez. Ma már boldog-boldogtalant felvesznek. Remek példa tőlünk Zimány Linda. Ismerősöm többször járt vele egy kurzusra és mondta, milyen sötét a csaj. Meg hogy folyton buktatták... Hány éve is csinálja a jogot..? Nem könnyű, az tény, de több ismerősöm is már a 2. diplomáját szerzi a jog után, de ő még mindig ott van... Na mindegy... Ez az én véleményem.
És az sem egyenlő a tudással, ha egyetemre jár, meg diplomát szerez. Ma már boldog-boldogtalant felvesznek. Remek példa tőlünk Zimány Linda. Ismerősöm többször járt vele egy kurzusra és mondta, milyen sötét a csaj. Meg hogy folyton buktatták... Hány éve is csinálja a jogot..? Nem könnyű, az tény, de több ismerősöm is már a 2. diplomáját szerzi a jog után, de ő még mindig ott van... Na mindegy... Ez az én véleményem.
2011. augusztus 24. 09:48
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.24. 09:45)
Egyikükről például tudom, hogy alig bírták átrugdosni az érettségin (!!!).
Vajon mit kellett megtennie, hogy átengedjék?
2011. augusztus 24. 09:55
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Nem szeretek előítéletesnek lenni, de sokszor én is az vagyok. Biztosan vannak okos modellek, akik üzletasszonyként is megállják a helyüket. Talán akad köztük irodalmilag művelt is, ebben sem kételkedem. Sok tehetséges ember eladta már magát azért, hogy pénzt keressen. Inkább azt mondanám, hogy sok buta lánynak az az álma, hogy modell legyen, mert azt hiszik ott elég ha szépen mosolyognak és máris hullanak az ölükbe a milliók. Valljuk be, egy szép lány hamarabb ellustul, hiszen elég, ha szép, miért olvasna akkor könyveket, miért képezné magát? Persze ez is csak általánosítás, láttam már olyan gyönyörű nőket, akik a tetejébe még műveltek és olvasottak voltak. Sőt, matekzseni modellt is láttam már. Van példa ilyenre is, meg olyanra is. A modellek negatív megítélése abból fakad, amit a tévében látunk, márpedig a tévében sok hisztis, ostoba, felszínes modellt mutatnak. A normálisak gondolom nem hoznak annyi pénzt, mint a hisztisek.
2011. augusztus 24. 10:00
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline |
Igaza van!! Szerintem se hülyék a modellek. Hisz általában mint 2 nyelvet beszél angol és a saját anyanyelve - kiv. ha angol vagy amerikai származású
én tökéletesen egyetértek Irina-val
én tökéletesen egyetértek Irina-val
2011. augusztus 24. 10:37
wertzuiovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 144707 offline |
Grace Benning: Persze hogy vannak szép és okos nők is. A kettő nem zárja ki egymást. Legtöbbször amúgy azért állítják be a modelleket hülyének, mert irigyek rájuk, és azt már túl soknak éreznék, ha a szépségük mellet még okosak is lennének. Meg talán azért, mert a kifutón általában kifejezéstelen arccal mászkálnak, mivel úgy kell nekik, és sokan azt gondolják, h nincs is személyiségük, csak arra jók, h mutogassák magukat. Pedig ugynolyan emberek, mint bárki más. Nem tehetnek róla, h szépnek születtek. Sőt kihasználják ezt, és végülis mért ne tehetnék? Ez az ő döntésük. Régebben én is utáltam a modelleket, pont a bulvár lapok miatt, meg amiket hallottam róluk, de szoktam nézni interjúkat és rengeteg rokonszenvves, okos modell is van.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2011. augusztus 24. 11:08
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Én a modelleket nem hülyének tartom, csak túl magabiztosnak, akik túlságosan elszállnak maguktól.
2011. augusztus 24. 11:24
Én meg úgy vagyok vele, hogy oké elhiszem, hogy nem hülye mind, de azért vannak és ne állítsa senki, hogy nincsenek, mert még az orvosikaron is található egy-két "nagyagy" A másik én szerintem nem kell túl sok ész a modellkedéshez, oké az alakjukban rengeteg munkájuk van, és elismerem, hogy nem könnyű szakma, de sok észt tényleg nem igényel... Sajnálom, ez a véleményem..
Sally Sparrow
2011. augusztus 24. 11:36
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
Sally Sparrow egyetértek.
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.