A rajongók döntenek Selena Gomez új illatáról
2011. augusztus 24. 22:09
Biztos, hogy nem fogok írni, mert lehet ezért is beperelne. Én szerintem a büdös wécé illata lenne a legjobb választás, igazán illik Szelenítához.
2 felhasználónak tetszik:
adry1415,
cukorbogyo
2011. augusztus 24. 22:13
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline |
szerintem hányásillatú legyen! elegem van már ebből a csajból, minden nap vagy 5 cikk felkerül róla. még jó, hogy van limit....
1 felhasználónak tetszik:
Emily O.
2011. augusztus 24. 23:03
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline |
Volt már egy parfümje??? Tényleg? nem is tudtam
Amúgy hs jó illata lesz és nem adják drágán(tuti drága lesz mert Selena (és a rajongói) "alkotta meg" akkor még talán meg is veszem.
Amúgy hs jó illata lesz és nem adják drágán(tuti drága lesz mert Selena (és a rajongói) "alkotta meg" akkor még talán meg is veszem.
2011. augusztus 24. 23:09
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline |
meg lehet venni valahol az első parfümét?
2011. augusztus 24. 23:28
volt már egy parfümje? nem is hallottam róla.olyan rég volt már Selenás cikk.Bárcsak én is elmehetnék
2011. augusztus 24. 23:43
Nem tudtam hogy volt parfümje de nem is érdekel .
2011. augusztus 25. 00:42
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline |
szerintem felesleges mert amikor kiadják rá egy 1 hónapon belül már a kutyát se fogja érdekelni
2011. augusztus 25. 00:54
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
"Olyan illatot szeretnék, amitől a rajongóim különlegesnek érezhetik magukat"
biztos igen erős-büdös szaga lesz..
biztos igen erős-büdös szaga lesz..
2011. augusztus 25. 01:59
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline |
nem tudom selena látszik szereti a rajongoit és probálja nekik elmagyarázni hogy ők is lehetnek olyan mint ő de ez itt bukik mert mindenki másban jó és mindenki más nem lehet mindenki ugyan olyan mint ő mert vannak nála rosszabak és jobbak is
2011. augusztus 25. 07:55
Idézet (Regie1997 @ 2011.08.24. 23:28)
volt már egy parfümje? nem is hallottam róla.olyan rég volt már Selenás cikk.Bárcsak én is elmehetnék
Rég volt már selenás cikk?
Mindennap megjelenik róla valami,hisz ő a középpont..
2011. augusztus 25. 08:07
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
tök jó olvasgatni a hozzászólásokat:˝milyen aranyos,kedves,mennyire szereti a rajongóit˝.ez csak pluszbevétel neki,nagyobb hírneve lesz a parfümnek!annyira utálom,amikor szelike nekiáll álszenteskedni,hogy ő milyen aranyos és kedves,miközben így csak mégtöbb pénz áll a házhoz..
egyébként meg így meg se kell mozdulnia,a rajongók ˝elkészítik˝ helyette az illatot,miközben ő nyugodtan ül egyhelyben.
valamint azt se tartom meglepőnek,hogy megint csinál egy parfümöt:most nagy divat,látta,hogy a ˝szerelmének˝ mekkora lett a bevétele és a hírneve belőle.így megintcsak hozzájut pluszpénzhez,a hírneve mégnagyobb lesz,és méginkább megmarad az aranyos,szende,szűzies lány imidzsénél..
egyébként meg így meg se kell mozdulnia,a rajongók ˝elkészítik˝ helyette az illatot,miközben ő nyugodtan ül egyhelyben.
valamint azt se tartom meglepőnek,hogy megint csinál egy parfümöt:most nagy divat,látta,hogy a ˝szerelmének˝ mekkora lett a bevétele és a hírneve belőle.így megintcsak hozzájut pluszpénzhez,a hírneve mégnagyobb lesz,és méginkább megmarad az aranyos,szende,szűzies lány imidzsénél..
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.