Átverték VV Gigit
2011. augusztus 25. 10:28
Domcsilollyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 155303 offline |
nem azért,de ha én a barátnőmnek odaadok több százezer forintot akkor vissza is kérem
2011. augusztus 25. 12:55
Bella.xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 153325 offline |
miaz h ez van?
csak bele kéne gondolni h milyen szar lehet neki az h a legjobb barátnőjét elvesztette akit már kituggya milyen régota ismer, ráadásul ugy h az a lány már kituggya miota hazudik, veri át és használja ki gigit. ha nem bizott volna benne nem adta volna kölcsöna pénzt.
be vallom én sem birom gigit de én bele tudok gondolok h most ő milyen állapotban lehet.
jo igaz énsem értem h minek mondta most ezt el itt mindenkinek de ha már elmondta akkor egy kis részvétet csak tudunk neki adni.
csak bele kéne gondolni h milyen szar lehet neki az h a legjobb barátnőjét elvesztette akit már kituggya milyen régota ismer, ráadásul ugy h az a lány már kituggya miota hazudik, veri át és használja ki gigit. ha nem bizott volna benne nem adta volna kölcsöna pénzt.
be vallom én sem birom gigit de én bele tudok gondolok h most ő milyen állapotban lehet.
jo igaz énsem értem h minek mondta most ezt el itt mindenkinek de ha már elmondta akkor egy kis részvétet csak tudunk neki adni.
2011. augusztus 25. 13:26
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Emberek! Lehet, hogy szerepelt a Való Világban és mondjuk ha néztétek nem volt nektek szimpatikus, de gondoljatok már bele, hogy nektek milyen érzés lenne, ha a legjobb barátotok, akiben kb egy életen át megosztottatok egymással mindent, együtt nevettetek, most elárulna és rájönnétek, hogy az egész hazugság volt? Biztos nagyon jó érzés lenne nektek is..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 25. 14:25
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1578 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline |
CASSIE3 véleménye az én véleményem is.Vonatkoztassatok el attól,hogy kiről van szó,mert ez SENKINEK sem esne jól nyilván...ő sem érdemelte meg.
Aki azt mondta,h így járt,nekik mindannyiuknak üzenem:Te is járhatsz még így!
Aki azt mondta,h így járt,nekik mindannyiuknak üzenem:Te is járhatsz még így!
2011. augusztus 25. 14:28
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Sok mindenkivel előfordulhat a mai világban,sajnálom.
2011. augusztus 25. 18:33
Miss.Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 148041 offline |
na mielőtt mindenki a VV4-ről kezdene hablatyolni mondanám hogy ez a valóságshow elmúlt! Kit érdekel hogy akkor és akkor mi történt ne hisztizz a múlt miatt! hiába síránkozol...nem lehet rajta változtatni ez megtörtént és kész!
És az még egy nagy téma hogy honnan is volt neki a show előtt annyi pénze...remélem tudjátok a választ mert semmi kedvem részletezni...ez a csaj sem egy angyal azt vegyétek figyelembe...Nem jó érzeés én értem és nagyon nagyon sajnálom annak ellenére hogy milyen uni szimpatikus volt de a kemény munkája ( xD ) árán megszerzett pénzét nem visszaadni az azért pofátlanság -.-
És az még egy nagy téma hogy honnan is volt neki a show előtt annyi pénze...remélem tudjátok a választ mert semmi kedvem részletezni...ez a csaj sem egy angyal azt vegyétek figyelembe...Nem jó érzeés én értem és nagyon nagyon sajnálom annak ellenére hogy milyen uni szimpatikus volt de a kemény munkája ( xD ) árán megszerzett pénzét nem visszaadni az azért pofátlanság -.-
2011. augusztus 25. 19:28
Valamiért nem tudom sajnálni,megérdemelte.Most csak azért árulta el ezt az egészet,hogy visszakapja a pénzét.Komolyan kereshetne egy normális munkát és máris megoldódna minden.Különben is ismert emberről beszélünk,van pénze nem igaz hogy nem bír meglenni pár száz ezer nélkül.Lehet hogy a barátnőjének szüksége volt a pénzre.
2011. augusztus 26. 08:05
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Nem szeretem mert elég álszent de azért nagyon sajnálom hisz rossz ha az embernek ilyen barátja van .
2011. augusztus 26. 15:38
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline |
igy jártál ez a te bajod nem az enyém
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.