Eminem depressziós?
2011. augusztus 26. 17:16
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 26. 18:01
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem szeretem eminemet,de azért az eddigi élete során sokat szenvedett.lehet,hogy most jön ki rajta,de ez az egész engem őszintén szólva nagyon meglepett.mindigis erősnek látszott kívülről,de ezek szerint korántsem az..
2011. augusztus 26. 18:50
Szerintem a hapek meg csak pénzt akar keresni azzal, hogy ilyeneket állít Eminemről. Tudjátok, hogy milyen jól fizetnek az amerikai újságok egy ilyen cikkért?
2011. augusztus 26. 18:51
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mondjuk én annyira nem bírom, ha egykori, vagy jelenlegi kollégák nyilatkoznak egy adott híresség magánjellegű dolgairól. Senkinek semmi köze hozzá, ha pedig mégis, akkor majd Eminem elmondja.
Egyébként mikor olvastam a címet rögtön Proof jutott eszembe, nagyon rossz lehet neki nélküle, annyira jó barátok voltak...Nyugodj békében, Proof.
Egyébként mikor olvastam a címet rögtön Proof jutott eszembe, nagyon rossz lehet neki nélküle, annyira jó barátok voltak...Nyugodj békében, Proof.
2011. augusztus 26. 18:55
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Szegény, szegény! Annyira nem értem miért kell nyilatkozni a sztárok magánéletéről!
2011. augusztus 26. 19:19
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Szegény de ezt a skylart nem bírom annyira mert miért kell másról nyilatkozni .
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.