Mivel ilyen témát nem találtam, gondoltam nyitok egyet. Én kiskoromban évente 1x, jó esetben 2x eljuthattam a cirkuszba. Szerettem, bár engem leginkább az állatos számok tudtak lekötni, meg a bohóc, a többi kevésbé.
Volt egy nagyon hosszú szünet, hogy egyáltalán nem voltam, és pár éve megint rendszeres cirkuszlátogató vagyok, ha tehetem, akkor több társulatot is elmegyek megnézni, ha nálunk turnéznak.
Most már mindegyik szám le tud kötni, bár azt sikeresen megállapítottam, hogy a cirkuszi számok tényleg úgy vannak kitalálva, hogy az egész család találjon magának valami érdekeset. A gyerekek az állatokat, az apukák az artista lányokat és a többi hölgyeményt rövid szoknyácskában, vagy testhez simuló dresszben, az anyukáknak meg ugyanez, csak férfi-kiadásban. A bohóc meg úgy nagyjából mindenkinek bejön - kivéve akik félnek tőle.
Cirkusz
2011. augusztus 27. 20:10
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
2011. augusztus 27. 20:14
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Köszi 'Sally' (ha hívhatlak így), hogy megnyitottad nekem/nekünk ezt a remek témát. Én is imádtam kiskoromban cirkuszba menni. Az elefántok és a fókák voltak a kedvenceim a kötéltáncosokat meg mindig irigyeltem, hogy, hogy a fenébe nem esnek le.
Viszont már legalább 7 éve nem voltam cirkuszba, mert anya mindig azt mondja;
"Minek akarsz te cirkuszba menni. Van abból itthon is elég!"
2011. augusztus 27. 20:23
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (olsenfan.. @ 2011.08.27. 20:14)
KÖszi 'Sally' (ha hívhatlak így), hogy megnyitottad nekem/nekünk ezt a remek témát. Én is imádtam kiskoromban cirkuszba menni. Az elefántok és a fókák voltak a kedvenceim a kötéltáncosokat meg mindig irigyeltem, hogy, hogy a fenébe nem esnek le.
Nagyon szívesen a témát. Én a vadmacskákat szerettem a legjobban, de abból keveset láttam. Most viszont rajongok a lámákért. A kutyás számokat is szeretem, de csak akkor, ha megkímélnek az uszkároktól... Szerencsére akad pár társulat, akiknél nem (csak) uszkárok vannak. Legutóbb pont tegnap voltam cirkuszban. Voltak ugyan uszkárok, de láttam dalmatákat, bernáthegyiket, golden retrievert, komondort, jack russell terriereket...
Fellépett a Duo Stoichev is, na, nekem most ők voltak a kedvenceim!
2011. augusztus 27. 20:28
Én elég rég nem voltam cirkuszban, viszont nem emlékszem, hogy valaha is lett volna kedvenc számom. Pesten is voltam egyszer, de amikor kicsi voltam akkor mindig az aktuális idelátogató társulatot néztük meg. Lekötött, de nem volt a kedvenc időtöltésem, most valószínűleg nem nagyon ülnék be ilyen előadásra
2011. augusztus 27. 20:29
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Kis koromban rendszeresen jártunk cirkuszba, de ami ebben a legrosszabb, hogy az ég világon semmire nem emlékszem belőlük. Egy valami maradt meg bennem, és azok a bohócok. Tőlük mindig féltem, olyan ijesztőek. Viszont majd a közeljövőben szeretnék elmenni megint, mert állítólag kicsinek nagyon élveztem, és szerintem most is élvezném.
2 felhasználónak tetszik:
olsenfan..,
Sally Sparrow
2011. augusztus 27. 20:31
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Én idén voltam vízicirkuszban. Nem volt rossz, annak ellenére, hogy félek a bohócoktól .(Leszámítva Shawn Crahan-t ). Bár, itt a bohóc inkább nevetséges volt, mint ijesztő. Nagyon szeretem az állatokat, de soha nem díjaztam, ha valamilyen cirkuszi mutatványhoz használják fel őket.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2011. augusztus 27. 20:32
Idézet (Cynthia @ 2011.08.27. 20:28)
Pesten is voltam egyszer.
Én is. Nem volt rossz, csak fura volt, hogy nem sátor... Emlékszem, akkor kaptam egy kék arapapagájos, műanyag-pálcikás lufit... Nagyon sokáig megvolt!
2011. augusztus 27. 20:38
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.27. 20:31)
Én idén voltam vízicirkuszban. Nem volt rossz, annak ellenére, hogy félek a bohócoktól .(Leszámítva Shawn Crahan-t ). Bár, itt a bohóc inkább nevetséges volt, mint ijesztő. Nagyon szeretem az állatokat, de soha nem díjaztam, ha valamilyen cirkuszi mutatványhoz használják fel őket.
A Beluccin? Ők nálunk is voltak nemrég, de valahogy nem vonzott ez a "kalóz-show"nak eladott valami. Maradok a hagyományos cirkusznál. Nekem a kalóz fogalma kimerül Sandokanban.
Én is így voltam ezzel elég sokáig. Állatkínzásként tartottam nyilván, de most, felnőtt szemmel már látom, hogy nincsenek bántva ezek az állatok. Az ostorral sem rá csapnak, csak hangjelzésként funkcionál.
Tegnap láttam Sandrát is a porondon. Ő az az indiai elefánt, aki anno játszott a James Bond filmben.
Volt már valakinek "szerencséje", hogy behívják a manézsba? Gyerekként nem féltem a bohócoktól, mert általában a szülőket és a fiatal párokat szokták szívatni, nem a gyerekeket. Most már be vagyok sz@rv@, nehogy engem szúrjanak ki... A megfelelő távolságból jól mulatok a nevettetőkön, csak nekem ne kelljen odamenni...
Lady Suzy
2011. augusztus 27. 20:40
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 20:38)
A Beluccin? Ők nálunk is voltak nemrég, de valahogy nem vonzott ez a "kalóz-show"nak eladott valami. Maradok a hagyományos cirkusznál. Nekem a kalóz fogalma kimerül Sandokanban.
Ami azt illeti fogalmam sincs
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.27. 20:38)
Én is így voltam ezzel elég sokáig. Állatkínzásként tartottam nyilván, de most, felnőtt szemmel már látom, hogy nincsenek bántva ezek az állatok. Az ostorral sem rá csapnak, csak hangjelzésként funkcionál.
Én sem gondolom állatkínzásnak, csak szerintem az állatoknak a szabadban a helyük.
Sally Sparrow,
Lady Suzy
2011. augusztus 27. 20:41
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.27. 20:40)
Ami azt illeti fogalmam sincs
Én sem gondolom állatkínzásnak, csak szerintem az állatoknak a szabadban a helyük.
Ezzel viszont teljesen egyetértek. Na, ezért haragszom például az állatkertekre...
UnhappyMeals,
Lady Suzy
2011. augusztus 27. 20:45
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.27. 20:31)
Nem tudom. Én sose féltem a bohócoktól. Pedig mint már említettem kiskoromban nagyon sokat jártunk cirkuszba és számtalan bohócal találkoztam de nem féltem tőlük soha. Sőt! Mindig imádtam megnyomkodni a piros orrukat!
Sally Sparrow
2011. augusztus 27. 20:47
Őszintén bevallom, hogy nekem a cirkusz a mai napig kimaradt az életemből. Régen nem mentünk, mert sosem akartam és a mai napig nem érzek késztetést arra, hogy elmenjek. Nem tudom miért, de engem sosem vonzott a cirkusz.
2011. augusztus 27. 20:58
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Imádok cirkuszba járni, nagyon nagyon sokszor voltam már!!
Ő itt az egyik sulis társam, cirkuszba dolgozik, nagyon nagyon ügyes!!!
Ő itt az egyik sulis társam, cirkuszba dolgozik, nagyon nagyon ügyes!!!
Sally Sparrow
2011. augusztus 27. 22:36
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Én egyszerűen imádtam cirkuszba járni! Kedvencem is volt ám, az Eszményi Cirkusz nevezetű előadássorozat, mely ugyebár Eszményi Viktória műsora volt. Meg is találtam most a magnókazettát, amit vetettem, hogy itthon is tudjam hallgatni a dalokat, táncolni rá. Később volt artista ismerősöm is, nem is tudom, mi lehet vele
Ez a topik nagyon jó ötlet volt, én is el szeretnék menni megint cirkuszba.
Sally Sparrow,
Lady Suzy
2011. augusztus 28. 08:28
Idézet (Domcicc @ 2011.08.27. 22:36)
Én egyszerűen imádtam cirkuszba járni! Kedvencem is volt ám, az Eszményi Cirkusz nevezetű előadássorozat, mely ugyebár Eszményi Viktória műsora volt. Meg is találtam most a magnókazettát, amit vetettem, hogy itthon is tudjam hallgatni a dalokat, táncolni rá. Később volt artista ismerősöm is, nem is tudom, mi lehet vele
Nekem a Csinn-Bumm Cirkusz van meg bakelitlemezen. Én azt hallgattam rongyosra kiskoromban.
Domcicc
2011. augusztus 28. 13:36
hát,én már voltaam,és az nagyon tetszett.
remélem eljutok majd többször is.
remélem eljutok majd többször is.
2012. március 21. 09:53
Látta már valaki az Eötvös Cirkusz műsorát, amivel most turnéznak? Milyen?
2012. március 21. 17:49
Korábban én is voltam párszor cirkuszban,az elmúlt időszakban sajnos nem igen tudtam ezt megoldani,időm is kevés volt rá.Engem mindig is az artista számok kötöttek le a legjobban,számomra azoknak a látványa,előadásmódja volt a legkülönlegesebb, a leginkább figyelemfelkeltő. Ami az állatokat illeti kisgyerekként szerettem őket de mostanra már teljesen más véleménnyel vagyok erről az egészről,arról hogy állatoktól várják el különböző trükkök megtanulását..nem tartom helyesnek.A bohócokkal nincs bajom bár be kell valljam,nem minden poénjuk jön át számomra,hol nevetek hol meg csak nézek hogy most mivan
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.