Angelina Jolie és Brad Pitt Hollywood egyik leghíresebb sztárpárja. Nemrég a színésznő egy német magazinnak nyilatkozott, amiből kiderült, kapcsolatuk alapja nem a hűség.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brad Pittnek szabad a flört
2011. augusztus 30. 09:36
Egy forgatási kép aztán marha sokat ér. Ennyi erővel azt mondom, hogy Zoe Saldana és Bradley Cooper hetek óta járnak, mert a The Words forgatásán egymás szájában keresték a szerelmet. >_>
2011. augusztus 30. 09:37
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline |
Elég érdekes hozzáállás. Amit most írok önző dolognak hangzik, de szerintem az embernek általában olyan az alaptermészete, hogy akibe szerelmes azt csak magának akarja és akarva akaratlanul féltékeny rá valamilyen szinten.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 30. 09:44
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Hát valami csak van abban, amit mond, mert már elég régóta sikeres kapcsolatban élnek.
De szerintem, ha két ember szereti egymást, akkor természetes, hogy hűségesek lesznek egymáshoz, ez így a normális.
De szerintem, ha két ember szereti egymást, akkor természetes, hogy hűségesek lesznek egymáshoz, ez így a normális.
Grace Benning
2011. augusztus 30. 10:02
Ahogy jól esik nekik úgy csinálják Bár én nem szeretném ha valami nő miatt tönkre menne a házasságuk
2011. augusztus 30. 10:10
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Ha nekik így esik jól, csinálják. Ha másként nem tudják összetartani az ellaposodott kapcsolatukat, csak ha kavarnak másokkal is, hát legyen. Csak ne gondolják, hogy ez alapvetően normális. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő egy kapcsolatban, azt sem mondom, hogy egy alkalom mindenképpen megbocsáthatatlan, de ebből rendszert csinálni szerintem gáz. Az ember, ha szereti és tiszteli a párját, nem kavargat másokkal. Én sok-sok éve vagyok foglalt és soha nem csaltam meg a páromat. Egy alkalommal sem és nem azért mert szent vagyok, csupán azért, mert úgy gondolom, ez igenis alap dolog egy kapcsolat szempontjából.
2011. augusztus 30. 10:10
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline |
Szerintem ha szeretik egymást, akkor hűségesek lesznek egymáshoz.
Grace Benning
2011. augusztus 30. 10:12
Teljesen egyetértek Angie-vel. Szerintem sem legyen két ember túlságosan egymáshoz láncolva, hiszen éppen a szabadsághiány fogja őket szétrepíteni. Egy kis flört szerintem még simán belefér egy házasságba, ha tudom, hogy a párom engem szeret.
2011. augusztus 30. 10:27
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
:thumbup:
2011. augusztus 30. 10:28
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 997 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline |
Ha szeretnék egymást, akkor biztos nem ezt nyilatkozta volna Angie. Ez nem normális felfogás. Vagy lehet, hogy csak így akart kikászálódni az alól, hogy a férje egy másik csajjal kavar. Nem tudni.
2011. augusztus 30. 10:44
lehet,de nem hiszem,hogy csalnák egymást,már csak a gyerekekből kiindulva sem,ha nem szeretnék egymást,nem vállaltak volna ennyi gyereket,szerintem példamutatóak a mai sztárvilágban
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.