Súlya miatt támadják Demi Lovatót
2011. szeptember 22. 11:23
Nagyon jól néz ki. Attól még, hogy valaki nem csontsovány lehet gyönyörű.
2011. szeptember 22. 17:15
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Idézet (Andy1996 @ 2011.09.22. 17:12)
Szerintem mű cicije van, de amúgy jól áll neki ez a husikásabb alak, de azért a régi jobb volt..
Hát szerintem most jobban néz ki,mert inkább maradjon "husisabb",mint fogpiszkáló.
2011. szeptember 24. 11:20
Tehát,ha jól értelmezem:
Demi azért "duci" mert van melle...érdekes elgondolkodás...
Demi azért "duci" mert van melle...érdekes elgondolkodás...
2011. szeptember 24. 15:28
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Teljesen igaza van, az ilyen beszólásokra nem kell odafigyelni, és ha így érzi jól magát a bőrében, hát had tegye, különben is jogos, mert egyáltalán nincs semmi baj az alakjával, szerintem még jól is áll így neki
2011. szeptember 24. 21:12
Nanooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 154910 offline |
szerintem is kicsit meghízott de nem áll neki rosszul , és ezt férre ne értsétek mert nem azt mondom hogy jol áll neki a kövérség de eggyátalán nem baj hogy így néz ki . Szerintem : )
2011. szeptember 24. 22:09
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline |
A lehető legőszintébben mondom... írom: ha pasi lennék, csorgatnám a nyálam egy ilyen csaj után.
Az összes szupermodell egy csokorban elmehetne a sunyiba, mert nem azok az igazi nők, hanem akik úgy néznek ki, mint a képen Demi. Sugárzik a szemeiből a magabiztosság, az egészséges énkép, formás az alakja, szép kerek rajta minden. Nem kövér, tény, hogy nem is egy lesoványodott őzike.
Békaphatja az összes kritizáló: Demi észbontóan gyönyörű nő lett.
Az összes szupermodell egy csokorban elmehetne a sunyiba, mert nem azok az igazi nők, hanem akik úgy néznek ki, mint a képen Demi. Sugárzik a szemeiből a magabiztosság, az egészséges énkép, formás az alakja, szép kerek rajta minden. Nem kövér, tény, hogy nem is egy lesoványodott őzike.
Békaphatja az összes kritizáló: Demi észbontóan gyönyörű nő lett.
2011. szeptember 25. 09:48
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Kokonuth: egyet értek teljes mértékben
Jól néz ki így, nem értem, miért kell piszkálni. Amúgy is, a pasik többsége szereti, ha a lányokon lehet valamit fogni, és nem csontkollekció az egész csaj.
Ha pasi lennék, tuti inkább őt választanám, és nem a vézna modelleket.
Jól néz ki így, nem értem, miért kell piszkálni. Amúgy is, a pasik többsége szereti, ha a lányokon lehet valamit fogni, és nem csontkollekció az egész csaj.
Ha pasi lennék, tuti inkább őt választanám, és nem a vézna modelleket.
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2011. szeptember 25. 11:06
Szerintem tök jóll áll neki! Sokkal csinosabb így mintha valami fogpiszkáló méretű lenne!
2011. szeptember 25. 12:22
Jessica99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.22. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 147805 offline |
most akkor meg mi van ha egy kicsit meghízott??? Komolyan mondom, néhány rosszindulatú ember olyan hülye dolgokon tud fennakadni!!! Unatkoznak és ezzel szórakoznak hogy másokat leszólnak! De azért én megnézném hogy ők milyen "pálcika vékonyak" hogy Demit fikázzák! Amúgy meg mit akarnak? Nem is látszik rajta és a teste tökéletes! Szerintem Demi nagyon szép, és akik ilyeneket írogatnak azok csak féltékenyek rá!
2011. szeptember 26. 18:39
viritrend❀Mrs. Efron❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.30. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 161 Azonosító: 159676 offline |
És, ha meghízott? Kit érdekel??? Én sem vagyok egy Miss Amerika, de még ha vékony lennék, akkor sem érdekelne, hogy ki hány kiló, vagy hogy néz ki. Azoknak, akik piszkálják, mert nem anoreksziás:
Bllleee, térjetek észhez!!!!!
Bllleee, térjetek észhez!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.