Starity

Kokonuth profilja

Kokonuth white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. március 03.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Lakhely
  • Hajdú-Bihar megye
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Zenei stílusom
  • Mióta "kenem-vágom" az angolt (:P), nem szívesen hallgatok ilyen nyelvű dalokat, ezért folyamatosan kezdek visszatérni a japán-koreai bandákhoz, újabban a house zenéhez is, mert abban se szólalnak meg. :D
  • Imádom
  • Cseresznyefa virágot fényképezni közelről, az energiaitalokat (milyen szánalom, ugye? :D), a görög és a japán mitológiát, és persze a két kutyámat, Lili és Miley hercegnőt.
  • Utálom
  • Van egy dolog, amitől annyira félek, hogy már utálom, ez pedig a poloska. Nem az, amelyikkel lehallgatnak, hanem az, ami repülés közben olyan hangot ad ki, mint egy helikopter, aztán meg jól neked csapódik, hogy BAMM! Fuj. :)

~Aoi, aoi ano sora...~

Kokonuth
Utoljára aktív: 2012.10.27. 19:07Státusz módosítva: 2012.02.21. 23:11

Mi újság nála?

2012.05.07. 15:03Kokonuth új cikket írt.

2012.02.27. 06:06Kokonuth és mostantól barátok

2012.02.21. 19:07Kokonuth új cikket írt.

2012.02.21. 14:02Kokonuth és mostantól barátok

2012.02.19. 00:12Kokonuth új kedvence Adam Sandler

Bemutatkozás


Kula básan: Hellló-bellló! 


 

Úgy döntöttem, hogy mivel a Starity egy sztárokkal, ce-le-bek-kel hírbe hozható oldal, az én profilom is olyan arculatot kap, mely méltó... i d e ! 

 

    A most elkövetkezendő bemutatkozót igyekszem a minimalitás szűk keretei közé szorítani. Ez ritkán jön össze, meglátjuk, most mi lesz a helyzet. ; )

 

Ugyebár becses, valódi nevem Nikolett volna, de a legtöbben -minő döbbenet!- Nikinek hívnak. Itteni nevem -melynek okát előttem is rejtély fedi- K o k o n u t h, ám ragaszkodom az előnyös  K o k o becenévhez. Öhm, ezzel nem a drogra vagy a Fosterék háza képzeletbeli barátok repcsi-pálmafa kakukkjára szeretnék sanda utalást adni, ez csak a tagnevem szimpla becézése. 

Idén tavasszal töltöm a második X-et, jelenleg tanuló üzemmódban van az életem, de már rettenetesen várom, hogy magam mögött hagyhassam ezt a korszakot. Igazán szeretnék már részese lenni az örökké nyüzsgő, ámde gonosz nagyvilágnak. 

Jövőbeli terveim között szerepel a külföldön való -ideiglenes?- letelepedés, helyszín gyanánt Londont, Dortmundot esetleg Bécset tekintem. Ez még a ~music of the future~ nemes egyszerűséggel. ;)
Minimalizált bemutatkozóm ezzel le is zárult. Most pedig, ha kíváncsi vagy rá, némi betekintést szeretnék adni a kedvenceimről, rajongásom tárgyairól, filmekről, sorozatokról, mesékről... meg hasonlókról.

 

Néhány fontosabb dolog még:

  • annyire jófej vagyok (>.<) hogy ha valaki szavaz rám, automatikusan visszaküldöm a szavazatot, és természetesen részletes véleményben részesítem a saját odalával kapcsolatban. :))
  • nem mozgok annyira aktívan a Fórumos beszélgetések között, általában olvasni jövök fel ide, nem kommentálni, ám ritkábban, de ez utóbbi is megesik. 
  • a profilommal kapcsolatban: bármit, amit itt látsz, én készítettem. Nem került sok klikkembe, de azért mégis saját. Nem bánom, ha máshol használod fel, de azt ne felejtsd el, hogy az egyéni stílusnál nincs különlegesebb emberi vonás. Tulajdonképp én is összeszedhetném innen-onnan, de igényes vagyok az ilyen dolgokban, igénylem, hogy a kép engem tükrözzön, a saját stílusomat. Szerintem megéri a fáradtságot, próbáld ki! :) 

    

 

 


R a c h e l   W e i s z 


Őt A múmia című kalandos film keretein belül ismertem meg, és már ott teljesen magával ragadott az a kellemes báj, amit ez a lady természetes úton képes megosztani azzal, aki nyitott rá. Én az voltam. Sok filmen át követtem a munkáját, és miután 1-2 kivételével mind zöld utat kapott, egyértelművé vált előttem, hogy ő a kedvenc színésznőm. :) Talán fontos szerepet játszott a magyar származása is, nem tudom. De az biztos, hogy az eleganciáját, kecsességét nem osztogatják minden sarkon a nőknek. Egyszerre szenvedélyes és illemtudó, olykor butácska, máskor intellektuell szerepekbe bújik, igényesen választja meg ezeket a karaktereket, elsősorban nem a világhírnévre hajt. Számomra pedig ez testesíti meg egy olyan színésznő alakját, akire méltan mondható: ő egy példakép.

 

 

Adam Sandler

testesíti meg számomra a humort, a kacagást, a felhőtlen jókedvet, ami nem illékony, nem száll el hamar: az ő komédián mindig lehet nevetni, mindig örömet okoz, és soha nem csalódtam még egyetlen munkájában sem. A szakma veteránjává nőtte ki magát ez a cseppet sem George Clooney jellegű sármőr, szerintem mégis tulajdonában áll egyfajta mágikus hatalom, ami a Vénusz Csapda erejével vonzza magához az ártatlan nők figyelmét, és egyszercsak HAMM! bekapja, majd meg is tartja magáénak valamennyit. :D Én legalábbis beleestem a csapdájába, de ami azt illeti, eszem ágában sincs kimászni belőle. Legkedvesebb filmjeim tőle (eszembejutási sorrend): Nagyfiúk, Távkapcs, Csontdaráló, Vizesnyolcas, Ne szórakozz Zohannal!, Sátánka, Az 50 első randi... hm, és még sorolhatnám valamennyi filmjét, de kb. ezek azok, amelyeket bárhol, bármikor megnéznék, ha épp úgy kívánná az élet. :)

 

 

Jersey Shore


Fogalmam sincs, miért kezdtem el nézni, már arra sem emlékszem, mikor történt, csak azt tudom, hogy az elejétől kezdve imádom. Mi az oka? Mai rohanó világunkban az embernek nehéz blablablablaa... :D Nem. Nem akarom hatványozva elmondani, ami annyira egyszerű, hogy 1 mondatban is le tudom írni: nem akarja megváltani a világot, ezáltal nem kell olyan összefüggésekre koncentrálnom 40 percig, amelyeknek méélységesen mély mondanivalójuk van, vicces, balhés, partizós, könnyed, hangulatteremtő -  i m á d o m! Köbö ennyi. :)

 

 

F r i e n d s

Az amúgy sem sok sorozat közül, melyeket 4 éves (eddigi) internetes pályafutásam alatt sikerült nyomonkövetnem,(merthogy 2009 előtt ősember voltam, nem tudtam, mijazanet! :O) minden tagommal belezúgtam, spontán elröhögöm magam, mikor valamely képkockája beugrik, a főszereplők közül nem tudnék kedvencet mondani, mert mind egy igazi egyéniség a maga nemében, és mint ilyen: 6 abszolút kedvenc. :) Joey, Monica, Rachel, Ross, Chandler és Phoebe, ők a Jóbarátok.
Nem találtam azóta se ilyen különleges helyzetkomédia műfajú sorozatot. Szerintem abszolút elnyerte a number1, az arany, a gyémánt díjat. Akárhányszor képes lennék végignézni mind a 10 évadot.

Nem részletezném, de megemlítem néhány további kedvenceimet, amelyek nem voltak rám akkora hatással, ám mégis kiérdemelték, hogy ide kerülhessenek: Férjek gyöngye, Odaát, A dadus, Lost, Két pasi meg egy kicsi és Csillagkapu Atlantisz. Némely sorozatot ezek közül csak egy-egy karakter miatt kedveltem meg igazán (pl. dr. Rodney McKay személye), megint mást pedig az egészen egyedi, páratlan témája miatt (a Lost misztikuma).

A következő két bejegyzés nem filmet, vagy sorozatot fog tartalmazni. Filmekkel igazándiból úgy vagyok, hogy megnézem őket, és amelyik tetszik, azt később is megnézem. Sok filmet láttam már, de ilyen szempontból nem vagyok nagy veterán a témában. Jó, vannak örök kedvencek (Vissza a jövőbe 1-2-3, Grinch, Mátrix -szigorúan csak az első rész- stb.), de ezek nem játszottak olyan szerepet az életemben, mint:


 

N-a-r-u-t-o

Igen, igen, lehet kacarászni, hasat fogni, eldőlni, blabla. Igen, ez egy mese. Pontosabban anime. Ám nem akármilyen! :)
Egy kedves osztálytársam és barátnőm ismertetett össze a műfajjal ezen a rajzfilmen keresztül, s tett abszolút hűséges rajongójává. A Naruto volt az én elsőm. :P
Mert számomra olyan értékeket képvisel, melyekkel a filmes iparban nem találkoztam. Legalábbis ilyen mértékben nem. Igazából nehéz szavakba öntenem, miért szeretem annyira, de megpróbálkozom. :)
Számos olyan karakterrel rendelkezik, akikkel azonosulhattam. Valamiért még a mellékszereplők is kaphatak akkora hangsúlyt, hogy akár őket kedveljem meg jobban, semmint a főszereplőket. Esetemben így is történt. (Az én legkedvesebb szereplőm így Gaara lett.) A barátok végsőkig kitartanak egymás mellett, mondhatni nem ismerik azt a szót, hogy "feladni", még az utolsó utáni pillanatokban is képesek kihozni magukból a maradék csepp erejüket. Ez jellemző általánosságban a Naruto szereplőire.
Az eszmék mellett temérdek mennyiségben van jelen a humornak az a fajtája, amikor az embernek be kell fognia az orrát, hogy ne szakadjon ki belőle az ordítás, így olyan hangokat hallatt, mint egy mutáns aligátorbébi, amelyik az anyja szájából karattyol. :D
Páratlanul szép a rajzolás, a színvilág egészen egyedi, rendkívül igényes és szépen szerkesztett képkockákat láthatunk valamennyi epizódban. Ráadásul a betétdalai -számomra- a legszebb keleti zenék, amiket hallottam. Yasuharu és Toshio olyat alkotott, ami szívetszaggatóan gyönyörű. Melegen ajánlom bárkinek! :)

 

Na-na


Ezt más miatt szeretem. Egy egészen másféle világ, itt nincsenek ninják, bijuuk vagy chakra: ez az életről szól, a szerelemről, a csalódásról, két fiatal lány véletlenszerű találkozásáról és hogy miként fonódott össze a két Nana élete olyan szorosan. A japán humor itt is bőven előfordul, valamennyi betétdalát imádom. Szertartásosan meg szoktam nézni évente legalább 2-szer, de előfordult már 3-szor is. :) Sajnos az animét nem fejezték be, ezért angol manga olvasására kényszerültem, de végül is nem bántam meg. Viszont kiderült, hogy a mangaolvasás nem az én világom. :D

 

Ennyit szerettem volna megosztani. Nem véletlenül részleteztem pont ezeket az animéket, vagy azt a sorozatot, színészt, színésznőt... Nehezen tudok megszeretni valamit igazán, de ha ez bekövetkezik, azért ragaszkodni fogok, iránta végletekig hűséges maradok. Én úgy gondolom, hogy ezek a művek, emberek 20-30 év múlva is szívmelengetően fognak hatni rám, így mindenképp itt a helyük, a profiloldalam bemutatkozó dobozában. ;)

És mivel szabadidőmben kedvemet lelem gif képek készítésében, néhány sajáttal szeretnék búcsúzni, egyben megköszönni, hogy végigolvastad a fenti irományomat.  

 

 

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ 

 

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤  

 

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤  

 

 

 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤   

 

さ よ う な ら - S a y ō n a r a !  



Kedvenc sztárok

1 Rachel Weisz
2 David Hewlett
3 Tom Hiddleston
4 Michael Shanks
5 Natalie Portman
6 Jay Baruchel
7 Kevin James
8 Miley Cyrus
9 Freddie Mercury
10 Ashton Kutcher
11 Donatella Versace
12 David Blue
13 Cillian Murphy
14 Jennifer Aniston
15 Richard Dean Anderson
16 Angelina Jolie
17 Scarlett Johansson
18 Robert Downey Jr.
19 Hugh Jackman
20 Nicole Polizzi
21 Bruce Willis
22 Bereczki Zoltán
23 Janicsák Veca
24 Charlie Sheen
25 Vin Diesel
26 Péter Szabó Szilvia
27 Nicolas Cage
28 Christian Bale
29 Jeffrey Dean Morgan
30 Kate Walsh
31 Patrick Dempsey
32 Josh Holloway
33 Emma Watson
34 Jackie Chan
35 Jet Li
36 Ian McKellen
37 Sean Connery
38 Katherine Heigl
39 Hayao Miyazaki
40 Maggie Gyllenhaal
41 Kelly MacDonald
42 Ralph Fiennes
43 Jensen Ackles
44 Jim Parsons
45 Gary Oldman
46 Dominic Monaghan
47 Jorge Garcia
48 Michael Emerson
49 Alexander Skarsgård
50 Anna Paquin
további kedvencek

Barátok

reichi
reichi

új tag

Cher Sugar
Cher Sugar

Rihanna Navy

Üzenőfal

Ellie Andrews Szió! Látom rég nem jártál erre, de remélem még fogsz. :) Nagyon rég nem beszéltünk, gondoltam megkérdem hogy vagy. :) Sajnos az utóbbi időben túl sok minden jött össze nekem és nem sokat voltam online én sem, de kicsit lelkifurim van, mert eltűntem. :(

2012.03.20. 15:03

Balog Laura Szia!Mizu?hogy vagy?mit csináltál ma?

2012.02.26. 17:05

Balog Laura Oké ha meglesz te leszel az első :))

2012.02.25. 18:06

reichi Hát igen, tényleg. Nem akarok elfogult lenni meg ilyenek, de pl. ha azt nézzük csak az ilyen amerikai sztárocskák 'trúúú fanjai' ilyen túlzóak. Nem a hírességekkel van bajom, a legtöbbjüket én is kedvelem, de ha megnézed mondjuk a jrock, kpop, animemanga satöbbi fanokat, a legtöbbjüket elsősorban nem az érdekli, és nem arról cikkeznek, hogy átfestette-e az aktuális kedvenc a haját vagy nem..:DDD De persze, olyanok akik túlzásba viszik a rajongást, minden fandomban vannak. És igen, én vagyok a profilképen, ha azt kérdezed.:D Miért ? (amúgy bocsi, legutóbb nem olvastam el a végét a komidnak, azért nem válaszoltam.:D)

2012.02.25. 18:06

Detta Szia szavaztam:) Nagyon tetszik a bemutatkozásod a kis animációk a végén meg aranyosra sikeredtek:D és látom van 1-2 közös kedvencünk pl.:Naruto,Jersey Shore, Adam Sandler

2012.02.25. 12:12