Rengeteg sztár szokott le már a drogról, de sokan bele is haltak. Vajon a túl nagy népszerűség vezeti őket ehhez a folyamathoz?
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztárok és a drog
2011. augusztus 31. 17:46
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 31. 17:51
belieber11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.30. Hozzászólás: 488 Csatolások: 19 Azonosító: 151974 offline |
Ezen én sem lepődtem meg
2011. augusztus 31. 17:54
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline |
Hát igen.. én mindegyikőjükről tudtam.. :S Azért sajnálom őket, de a lényeg, hogy túl vannak rajta és boldogan élnek.. kivéve Amyt. :S Lady Gagának igaza van! Senki ne nyúljon drogokhoz, soha!
2011. augusztus 31. 17:58
R.A.G.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 104 Csatolások: 1 Azonosító: 129731 offline |
Hát,sajnálatos,de a múlt az múlt,annak kell rülni,hogy abbahagyták.Ezt becsülöm bennük! Ezen nem kell meglepődni,mert attól még mindegyikük lehet,hogy jó ember.De a világon mindenkivel előfordulhat,hogy egyszer elgyengül,és droghoz nyúl.
2011. augusztus 31. 18:01
redcarpetúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 132353 offline |
az, hogy valaki híres, nem ok. a színészet is csak egy munka, ami annyival több, hogy neki nem kell aggódniuk a fizetésük illetően, nincsenek anyagi problémáik, mint egy hétköznapi embernek. a legnagyobb bajuk, ha nem tudnak fenntartani egy luxusvillát. mindannyian maguk akartak híresek lenni, senki sem kényszeríthette őket. akármikor abbahagyhatnák...
furcsa, hogy vannak normális hírességek is, akik nem nyúlnak szerekhez attól, hogy a figyelem középpontjában vannak.
nevetséges még őket sajnálni.
furcsa, hogy vannak normális hírességek is, akik nem nyúlnak szerekhez attól, hogy a figyelem középpontjában vannak.
nevetséges még őket sajnálni.
2011. augusztus 31. 18:13
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline |
Jó, hogy az itt olvasottakban a sztárok nagy része leszokott... Erőt adhatnák ezzel más függőknek...Mindenesetre a drog az egyik legrosszabb dolog amit ember kitalálhatott...
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.