Melyik (volt) a kedvenc meséd / rajzfilmed?
2013. április 08. 14:51
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Rengeteg kedvencem volt, de amit ki tudok emelni az a Kérem a következőt, másszóval Dr. Bubó. A mai napig szívesen nézem, mostanában az M2-n megy, amikor van időm, akkor meg is szoktam nézni.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 22. 16:51
kékcsillámpónivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 200226 offline |
Mikor kisebb voltam akkor a Micimackó,Vizipók csodapók,Kisvakond és még sorolhatnám rengeteg volt ♥ mikor nagyobb lettem inkább a Disney meséket néztem.Hanna Montana Varázslók a Waverly Helyről(vagy hogy kell írni )
2013. április 23. 20:15
Pán Péter és az Oroszlánkirály
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 23. 20:15
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Én még mind a mai napig nézem azokat a meséket, rajzfilmeket, amiket kiskoromba. Jó, a Telatabikról már leszoktam, de azért néha megnézem DVD-n.
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
TizzyHeart
2013. április 24. 18:09
Hát én kicsi koromban oda meg vissza voltam a Lazy Town rajzfilmért. De amit egészen pici korom óta szerettem mostanáig az a Pindúr Pandúrok. Bár mostanában inkább a Phineas&Ferböt nézem..
2013. április 24. 18:17
- Klasszikus Disney mesék
- Kacsamesék
- Csipet Csapat
- Denver, az utolsó dinoszaurusz
- Hupikék törpikék
- Vizipók
- Maja a méhecske
- Dr. Bubó
- Mekk Elek az ezermester
- Mi újság a Futrinka utcában?
- Kisvakond
- A legkisebb ugrifüles
- Misi mókus kalandjai
- Magyar népmesék
- Mesék Mátyák királyról
- Nils Holgersson
- Panda maci kalandjai
- A bátor lovacska
- Bob és Bobek
- No megállj csak!
- Tom és Jerry
- Tini Nindzsa Teknőcök (az 1987-es rajzfilmsorozat)
Hú, sok volt, és még mindig szeretem őket. ^^
- Kacsamesék
- Csipet Csapat
- Denver, az utolsó dinoszaurusz
- Hupikék törpikék
- Vizipók
- Maja a méhecske
- Dr. Bubó
- Mekk Elek az ezermester
- Mi újság a Futrinka utcában?
- Kisvakond
- A legkisebb ugrifüles
- Misi mókus kalandjai
- Magyar népmesék
- Mesék Mátyák királyról
- Nils Holgersson
- Panda maci kalandjai
- A bátor lovacska
- Bob és Bobek
- No megállj csak!
- Tom és Jerry
- Tini Nindzsa Teknőcök (az 1987-es rajzfilmsorozat)
Hú, sok volt, és még mindig szeretem őket. ^^
2013. április 24. 18:46
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
-Tom és Jerry
-Micimackó
-A három jóbarát és Jerry
-Spongyabob
-Babar
-Szörny.Rt
-Micimackó
-A három jóbarát és Jerry
-Spongyabob
-Babar
-Szörny.Rt
2013. június 04. 13:14
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
Én a Disney egész estéseit imádtam, de a legnagyobb kedvencem a Hercules^^
2013. június 04. 19:21
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline |
Áh,én annyi mesét néztem,hogy fel nem tudnám sorolni mindet.De nagyon a szívemhez nőttek a Disney klasszikusok,főleg A kis hableány,(imádtam Eric herceget ) és a Szépség és a Szörnyeteg,de nem hagyhatom ki a Winx Clubot sem,amit nagyon sokáig istenítettem.Persze szerettem a nem túl lányos meséket is,mindig röhögtem a Tom és Jerry-in és a Hupikék törpikéket sem vetettem meg.Oh és a Tininindzsa Teknőcöket sokszor utánoztam,ami hatalmas rosszul végzett szaltózással ért véget,majdnem kitörtem a derekam.
2013. június 04. 19:30
Én olyan sok mesét néztem kiskoromban, hogy tényleg nem tudom felsorolni az összeset, ez miatt pedig egy picit lelkiismeret-furdalásom lesz, mert mindegyik mese nagyon sokat jelentett számomra. Bár, én a mai napig szoktam nézni meséket, sőt. A szívemhez nőttek a Disney klasszikusok, mint például Ariel, Aladdin, Hófehérke és a hét törpe (jaj, Kukát hogy imádtam! ), Csipkerózsika, Hamupipőke, Szépség és a szörnyeteg, Mickey egér, Micimackó és még sorolhatnám. Abszolút nagy kedvencem volt a Pindúr Pandúrok, vagy a Teletabik, de ott van a Totally Spies is. Én soha nem voltam Winx és Whitch rajongó (vagy mi), azokat sosem szerettem. Jaj, úristen, az Oroszlánkirályt ki ne hagyjam, nálam ofc, hogy ez a mese trónol a képzeletbeli ranglistámon. Varázslatos mese, tényleg. Vagy Scooby-Doo, esetleg Tom és Jerry! Áááh, én meseőrült voltam kiskoromban, de ez a mai napig így van. Imádtam még a Barbie-s meséket is, meg minden ilyen kis tingli-tanglit, ilyen például az Ed & Edd & Eddy, vagy Dr. Bubó. Na jó, érzem, hogy sok mesét kihagytam, de a lényeg akkor is ugyanaz marad.
2013. június 05. 12:47
luludisasterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153111 offline |
a fox kids ről és a jetixről, valamint a régi CN-ről rengeteg kedvencem volt
Pindúr Pandrúrok, Dexter,Tom és Jerry, Bolondos Dallamok, Marsupilami,Szuper robot majom csapat, Arthur,Sonic X,született kémek,Andy a vagány, 3 jóbarát és Jerry, Winx, kémkutyák
ezek a mostani disney-s hulladékok nem érnek SEMMIT.!
Pindúr Pandrúrok, Dexter,Tom és Jerry, Bolondos Dallamok, Marsupilami,Szuper robot majom csapat, Arthur,Sonic X,született kémek,Andy a vagány, 3 jóbarát és Jerry, Winx, kémkutyák
ezek a mostani disney-s hulladékok nem érnek SEMMIT.!
2013. augusztus 04. 20:39
Nyomi szerencsétlen utazásai,Arthur és Spongyabob
Ezekkel egész nap el voltam!
Ezekkel egész nap el voltam!
2013. augusztus 05. 21:58
Lolka és Bolka,Dr.Bubó,Vili a veréb...ilyesmik...
2013. augusztus 06. 18:47
Leginkább Spongyabob. <3 De igazából a többi Disney mese is a szívem csücske volt.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.