Nekem rengeteg volt,de az egyik kedvencem a Witch volt,még a képregényeket is kértem anyukámtól
Melyik (volt) a kedvenc meséd / rajzfilmed?
2012. február 07. 19:15
Uhhh rengeteg volt!De a kedvenc mesém a Scooby-Doo volt,és a kedvenc rajzfilmem általában a Walt-Disney mesék voltak..
2012. február 07. 19:16
Idézet (Vampiregirl1 @ 2012.02.05. 20:09)
Nekem rengeteg volt,de az egyik kedvencem a Witch volt,még a képregényeket is kértem anyukámtól
Nekem is volt egyszer egy ilyen Witch korszakom,és én megrendeltettem anyuval a képregényeket... Valahol még mindig megvannak ha minden igaz...
2 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1,
iannina
2012. február 12. 16:50
Pindúr pandúrok,Sooby-Doo,Shrek,a kishableány és a Hófehérke
2012. április 29. 22:48
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline |
Hát,... tulajdonképpen igazán sose szerettem rajzfilmeket, max animéket talán
2012. április 29. 23:12
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Oroszlánkirály.
Sally Sparrow,
Lillaa98
2012. május 01. 15:26
Az összes Disney mese! (nem az, ami a dizni csenölön megy) A régi Nickelodeon sorozatai. Igaz, azok nem mesék.
2012. május 01. 15:28
Idézet (Avril4ever @ 2012.05.01. 15:26)
Az összes Disney mese! (nem az, ami a dizni csenölön megy) A régi Nickelodeon sorozatai. Igaz, azok nem mesék.
Nekem is pint ezek
2012. május 01. 15:45
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline |
Még nagyon kicsi koromban ezeket néztem: Arthur, Sharon naplója, Hunyor-major, Teletabik, Bátor a gyáva kutya, Dexter, Hupikék törpikék, stb. Némelyiket még ma is szívesen nézem.
Aztán jött a Fox Kids - Jetix korszakom Három jóbarát és Jerry, Született kémek, Louie élete,Andy, a vagány, WITCH, Bigyó felügyelő. Bevallom nekem ez volt a kedvenc korszakom, és nagyon mérges lettem amikor átváltották Disney csatornára!
És most... Family Guy, Simpson család, SpongyaBob, és az eredeti Disney mesék (pl. Alice csodaországban, Hamupipőke, Pán Péter, stb.)
Filmet is nagyon szeretek nézni, de valahogy a mesék mindig is közelebb álltak hozzám!
Aztán jött a Fox Kids - Jetix korszakom Három jóbarát és Jerry, Született kémek, Louie élete,Andy, a vagány, WITCH, Bigyó felügyelő. Bevallom nekem ez volt a kedvenc korszakom, és nagyon mérges lettem amikor átváltották Disney csatornára!
És most... Family Guy, Simpson család, SpongyaBob, és az eredeti Disney mesék (pl. Alice csodaországban, Hamupipőke, Pán Péter, stb.)
Filmet is nagyon szeretek nézni, de valahogy a mesék mindig is közelebb álltak hozzám!
thunderbird,
Vegas
2012. május 01. 15:56
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
Hamupipőke örök kedvenc
2012. május 07. 22:30
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5320 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline |
Artúr
Pindur pandurok
Bátor a gyávakutya
Sharon naplója
Tomas a gőzmozdony
Süsü a sárkány
Magyar népmesék
Pindur padurokat a Báror a gyáva kutyát Artúrt Magyar népmeséket még most is meg nézem netten vagy ha 1x 2x nagy ritkán le agyák a tévébe!
Pindur pandurok
Bátor a gyávakutya
Sharon naplója
Tomas a gőzmozdony
Süsü a sárkány
Magyar népmesék
Pindur padurokat a Báror a gyáva kutyát Artúrt Magyar népmeséket még most is meg nézem netten vagy ha 1x 2x nagy ritkán le agyák a tévébe!
2012. május 08. 11:14
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Az Oroszlánykirály 1-2.
Meg mindenféle magyar, illetve régi mese, pl.: Vuk, Kukori és Kotkoda, Kisvakond, Mézga család, Mazsola és Tádé, Futrinka utca, Dr. Bubó, Varjúdombi mesék, Vili a veréb, Szaffi, Hercegnő és a kobold, Mekk Elek, Pampalini, Barbapapa, stb.
Meg mindenféle magyar, illetve régi mese, pl.: Vuk, Kukori és Kotkoda, Kisvakond, Mézga család, Mazsola és Tádé, Futrinka utca, Dr. Bubó, Varjúdombi mesék, Vili a veréb, Szaffi, Hercegnő és a kobold, Mekk Elek, Pampalini, Barbapapa, stb.
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. május 08. 11:51
k.timike 22♡I am fabulous♡™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 307 Azonosító: 145579 offline |
Én még mindig szeretem a meséket
Disney rajzfilmből bármit képes vagyok megnézni
Disney rajzfilmből bármit képes vagyok megnézni
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.