Melyik (volt) a kedvenc meséd / rajzfilmed?
2012. július 27. 21:05
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
Kedvenc mesém a Vadon Hercegnője♥. 6 éves koromban minden héten ki kellett venni a videótékából és most is fejből tudom a szövegét. A másik kedvenc pedig a Totoro♥. Meg persze a többi gyönyörű mese Hayao Miyazaki-tól.
2012. július 28. 15:39
Idézet (vdorina96 @ 2012.07.05. 17:55)
Milyen hülyeség.Mi az hogy nép butitó marhaságok.Hahó mese azokat a kisgyerekekne vannak nem nép butitás,mégse nézhetnek a pici komoly filmeekt meg mitudom én mit.És habár már nem nézek meséket de szerintem a legjobb korszak az életben amikor még olyan kicsi az ember amikor a mese nézős korát éli
Hagyd! Ő valószínűleg sosem nézhetett mesét, csak komoly arab, meg török tanulságos filmeket.
Én amúgy még felnőtt fejjel is odavagyok a mesékért. A jó mesékért, amiknek szép a grafikájuk, érdekes a történetük, és még tanulságosak is. Szerintem a klasszikus mesék mindenkinek szólnak, nemcsak gyerekeknek. Én még ma is simán megnézem a Hófehérkét, a Bambit, vagy a Hupikék törpikéket, vagy a Magyar Népmeséket. Felnőtt vagyok, de nem szégyenlem.
2012. július 28. 15:55
Idézet (christina1D @ 2012.07.27. 17:27)
Nekem a W.i.t.c.h. volt a kedvenc rajzfilmem, de szerettem a Totally Spiest, Kis hableányt, Micimackót, Barbie rajzfilmeket is
Micimackó, Garfield, Kukori és Kotkoda, Boci és Pipi, Mazsola és Tádé, Tom és Jerry, Pindúr Pandúrok, Sharon naplója és a Kishableány.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2012. július 28. 16:05
Nekem a Scooby Doo, Tom és Jerry, W.I.T.C.H., Bolondos Dallamok, Garfield
2012. július 28. 16:58
Alszi666HIMster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.27. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 241 Azonosító: 170194 offline |
Én kiskoromban nagyon mesefüggő voltam, de a mai napig is ugyanúgy megnézek olykor egyet szívesen és nem szégyellem. Szinte mindet néztem de nem ezeket a 3D-eket. A Disney mesékből mind,de legjobban ami meg maradt örök kedvencnek: Az oroszlánkirály ,Toy Story, Tarzan, Mulán, Suzy és tekergő, Micimackó, Pocahontas, Macskaarisztokraták, Anasztázia, Dumbó, Aladdin, Herkules,...áh igazából az összes. Magyar népmesék, Szaffi, Vuk, Szilaj.
Tv-ében meg szintén rengeteg volt pl: ami régebbi a Hé Arnold!, Hódító hódok, Bolondos dallamok, Louie élete, Oggy és a svábbogarak, Boci és Pipi, Pindúr pandúrok, Jonny Bravo , fecsegő tipegők, Simpson család, Tom & Jerry, Justice League, Billy és Mandy találkozása a kaszással, Bátor a gyáva kutya, Ed,Edd és Eddy, Görcsikrek, Samurai Jack, SpongyaBob ,Inuyasa, Dragon Ball ,és stb stb stb most így ennyire emlékszem. De ami így filmben is volt és anno imádtam a Roger nyúl a pácban,meg a Zűr az űrben Michael Jordan-al és a Looney tunes-al.
Tv-ében meg szintén rengeteg volt pl: ami régebbi a Hé Arnold!, Hódító hódok, Bolondos dallamok, Louie élete, Oggy és a svábbogarak, Boci és Pipi, Pindúr pandúrok, Jonny Bravo , fecsegő tipegők, Simpson család, Tom & Jerry, Justice League, Billy és Mandy találkozása a kaszással, Bátor a gyáva kutya, Ed,Edd és Eddy, Görcsikrek, Samurai Jack, SpongyaBob ,Inuyasa, Dragon Ball ,és stb stb stb most így ennyire emlékszem. De ami így filmben is volt és anno imádtam a Roger nyúl a pácban,meg a Zűr az űrben Michael Jordan-al és a Looney tunes-al.
2012. augusztus 01. 14:18
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Hát, van egypár kedvenc mesém, van amit most is szívesen nézzek
Régi nagy kedvencek: Bambi,Hercegnős mesék ,Barbee,Susy és Tekergő 1-2,Nemo,Oroszlánkirály 1-2-3,Timon&Pumba,Tom&Jerry,Micimackó,scooby doo,Vacak,Alice csodaországba,Shrek,Vuk,Grimm mesék,Szörny RT,Szaffi,Ludas Maty,Szilaj,Anasztázia,Dumbó,Aladdin,Magyar népmesék,Bolondos dallamok,Pindúr pandúrok,Kis hableány,Kukori és Kotkoda,Hupikék törpikéket,Dzsungel könyve,101 kiskutya,Mézga Család...hát most több nem jut eszembe
Amit még most is meg nézzek : 101 kiskutya,Oroszlánkirály 1-2-3, Bambi 1-2, Timon&Pumba,Tom&Jerry,scooby doo (bár többnyire filmbe),Vacak, Alice csodaországba (filmbe, mesébe egyaránt),Shrek 1-2 (a többi része már annyira nem tetszett),Vuk,Nemo,Szörny RT,Szilaj,Szaffi,Anasztázia,Dumbó,Bolondos dallamok,Kukori és Kotkoda,Mézga Család...most ezek jutottak eszembe
Ez a lista valószínűleg hiányos, úgy hogy úgy nézzétek Ja, és a mesékre szükségünk van, és az hogy nagyobb lettél nem azt jelenti hogy nincs szükséged rájuk. Ezeken nőttünk fel többnyire, (jó én még mindig gyerek vagyok ) akkor nem kéne leszólni. Ez a fórum téma pedig kiváló öttlet volt, úgy gondolom.
Régi nagy kedvencek: Bambi,Hercegnős mesék ,Barbee,Susy és Tekergő 1-2,Nemo,Oroszlánkirály 1-2-3,Timon&Pumba,Tom&Jerry,Micimackó,scooby doo,Vacak,Alice csodaországba,Shrek,Vuk,Grimm mesék,Szörny RT,Szaffi,Ludas Maty,Szilaj,Anasztázia,Dumbó,Aladdin,Magyar népmesék,Bolondos dallamok,Pindúr pandúrok,Kis hableány,Kukori és Kotkoda,Hupikék törpikéket,Dzsungel könyve,101 kiskutya,Mézga Család...hát most több nem jut eszembe
Amit még most is meg nézzek : 101 kiskutya,Oroszlánkirály 1-2-3, Bambi 1-2, Timon&Pumba,Tom&Jerry,scooby doo (bár többnyire filmbe),Vacak, Alice csodaországba (filmbe, mesébe egyaránt),Shrek 1-2 (a többi része már annyira nem tetszett),Vuk,Nemo,Szörny RT,Szilaj,Szaffi,Anasztázia,Dumbó,Bolondos dallamok,Kukori és Kotkoda,Mézga Család...most ezek jutottak eszembe
Ez a lista valószínűleg hiányos, úgy hogy úgy nézzétek Ja, és a mesékre szükségünk van, és az hogy nagyobb lettél nem azt jelenti hogy nincs szükséged rájuk. Ezeken nőttünk fel többnyire, (jó én még mindig gyerek vagyok ) akkor nem kéne leszólni. Ez a fórum téma pedig kiváló öttlet volt, úgy gondolom.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2012. augusztus 01. 23:58
Nagy mese rajongó voltam.Pár kedvencem:Tom&Jerry,Micimackó,Shrek,Scooby Doo,Bolondos Dallamok,Hupikék Törpikék,Gumimacik,Phinies és Ferb,Spongyabob,Pindúr pandúrok,Boci és Pipi,Ed Edd&Eddy..és még nagyon sok van csak most ennyi jutott eszembe
2012. augusztus 10. 11:05
szocs hannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 146 Azonosító: 176580 offline |
Scooby-Doo!!
2012. augusztus 11. 18:51
Micimackó. És persze a régebbi hercegnős Disney (ORIGINAL) mesék.
2012. augusztus 20. 20:55
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Rengeteg van,amiket nem sorolnék,de az örök kedvencem,amit soha semmi sem előz meg az az Oroszlánkirály!
2012. augusztus 21. 00:01
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
Nekem nagyon sok kedvencem van.
Micimackó az örök kedvenc és Malacka. De nagyon szeretem az Oroszlánkirályt, Mackó testvért, főleg az állatos meséket pl:Bambi.
A Barbie filmeket is szeretem.
A tündéres mesék közül pedig a Winx és Witch a kedvencem.
Micimackó az örök kedvenc és Malacka. De nagyon szeretem az Oroszlánkirályt, Mackó testvért, főleg az állatos meséket pl:Bambi.
A Barbie filmeket is szeretem.
A tündéres mesék közül pedig a Winx és Witch a kedvencem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.