Hamis idolok
2011. szeptember 02. 16:02
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Nagyoon király a cikk!!! Nekem mondjuk több példaképem is van!! Az anyukám, Miley, Justin és Selena. Tudom, h ebből 3 sztár, és rajongok értük, de, ha mondjuk az egyik elkezdene cigizni, nem követnéém!!! Sőőt, ha valaki elkezd dohányozni mellettem, arrébb megyek, mert ki nem állhatom, ha saját akaratomon kívül passzívan kell szívnom a füstöt!! De példának tekintem Miley gyönyörű hangját, Selena színészi képességét, és Justin elszántságát!! Anyukámnak meg szinte minden cselekedetéét!! Hiszen, ha valaki (tényleg) tehetséges egyszerű ember nehéz úton minden követ megmozgatva az álmát élheti, mint a sztárok, akkor azt mondom, h ez ebből a szempontból példa mutató!! Hiszen, ha valakit a Disney is "fedez fel" akkor is elment a meghallgatásokra, keményen helyt állt, megtanulta az összes szöveget és/vagy dalt és (jó esetben) van tehetsége a dologhoz. Justin-nak meg nagyon elszántnak kellett ahhoz lenni, h a youtube-on Keresztül "befusson". Egyáltalán egy a millióhoz volt az esélye ahhoz, h egy menedzser rá klikkel a videójára és tetszik is neki. Ezután meg akadályokkal teli úton véghezvitte élete álmát!!! És szerintem, az nagyon is példa mutató, hogyha vki nem csak álmodozik, hanem meg is valósítja a vágyait!! Anyukámnak meg tudom, h nagyon sok erő kell ahhoz, h fel tudjon nevelni engem!! És képzeljétek el, nem mindig leány álom!! És ha valamelyik példaképemnek (itt a hírességekre gondolok) van valami botrány akk én nem fogom követni!! Ami tetszik nekem az adott illetőn azt vagy követem, vagy pedig nézem, h neki milyen jó és ennyi. De, ha vmelyikük vmi olyat vesz mondjuk fel ami nekem nem tetszik akk nem fogom utánozni!!! Ami a cikkben van azzal mondjuk némelyikben egyetértek!! De ez az én véleményem volt!! Ha neked más én azt tiszteletben tartom és kérlek ti is tegyetek így!!
2011. szeptember 02. 16:05
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.02. 15:18)
Úgy 5 éves lehettem, amikor az akkori szuper sorozatban, a Dallasban meghalt Jock, aki nagyon emlékeztetett a saját nagypapámra. Nagyon sírtam. De az anyukám leült az ágyam szélére, megsimogatta a hajam és elmagyarázta, hogy a bácsi valójában nem halt meg (de, valójában meghalt, de ez most lényegtelen), ez csak egy filmsorozat, kitalált történet és ezek az emberek nem léteznek a valóságban.
Nem halt meg, visszajön a rebootba Már azt hittem soha nem látom többé, és tessék, hát nem visszajön?
Visszakanyarodva a témához. Évekkel ezelőtt is voltak az embereknek példaképei, ami nem is baj. Hiszem azt, hogy mindenkinek szüksége van egy példaképre, legyen az sztár vagy nem, jó valakire felnézni és rajongani érte, egy bizonyos szintig. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy ők is emberek, nem tökéletesek, teljesen mindegy, hogy a médiában hogy mutatják be őket. Arról se feledkezzünk meg, hogy léteznek más emberek is, tehát nem muszáj egyetlen emberként tekinteni rá és isteníteni. A sztárok cselekedetei olyanok amilyenek, ők is csak emberek, persze elkeserítő, ha a kedvencünkről kiderül ez meg az, de alapból nem kell magunkat teljesen beleélni a rajongásba, mivel a legtöbb színész nem foglalkozik azzal, hogy mekkora az ő felelőssége, nem érdekli őket.
Végezetül pedig annyit, hogy tökéletes ember nem létezik, a fanok akarják beállítani a kedvencüket tökéletesnek, ami nem más, mint hamis illúzió és két székről padlóra esnek, mikor ez meg az derül ki róluk.
10 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
thunderbird,
kriszti03,
Bogszics,
An_d_a,
Sally Sparrow,
saii,
Pandus,
Black Hearth2,
Bátor Ventillátor
2011. szeptember 02. 16:08
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1119 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline |
Egy részben a cikkel nem értek egyet.Mert nem minden tinédzser akar mindenáron teljesen a kedvencére hasonlítani,követni a rossz szokásokat.A celebek meg nem mutathatnak mindig jó példát,nem segélyszervezetek ők sem. Ne értsetek félre,szeretném,ha az emberek nem követnék a drogozásukat,a dohányzásukat,és én sem csinálom egyiket sem.Amúgy meg nem feltétlenül önértékelési zavarból akarnak hipervékonyak lenni.
2011. szeptember 02. 16:10
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Hát igen
Sajnos a gyerekek és tinédzserek nagy többsége már nem az igazi értékeket nézi hanem inkább beveszi azokat a dolgokat - legtöbbször h*lyeségeket már bocsánat - amiket a média és ezek a sztárok mutatnak nekik.Így nekem tulajdonképpen nincs is példaképen sztárok közül.De ha mondanom kéne olyanokat mondanék akik a legalsó szintekről küzdötték fel magukat hiszen ők tényleg elértek valamit, vagy azokat akik esetleg már a zenetörténelemben is szerepelnek.
Az számomra nem vitás hogy a botrányok sem véletlen kerültek fel oda, ahová felkerültek.És nem tudom miért ezzel kéne felhívni magára a figyelmet mikor ezer más lehetősége lenne rá.És akkor itt jön a rövidebb, rosszabb út.Ez is azt tükrözi hogy egyes hírességek mennyire rossz példát mutatnak és ettől nekem felfordul a gyomrom, hogy a legtöbb ember mindezek a borzalmas okok ellenére olyan akar lenni mint a kedvence.Elismerem hogy vannak a szabályerősítők, akik kilógnak ebből a sorból de ez nagyon is ritka sajnos.
Sajnos a gyerekek és tinédzserek nagy többsége már nem az igazi értékeket nézi hanem inkább beveszi azokat a dolgokat - legtöbbször h*lyeségeket már bocsánat - amiket a média és ezek a sztárok mutatnak nekik.Így nekem tulajdonképpen nincs is példaképen sztárok közül.De ha mondanom kéne olyanokat mondanék akik a legalsó szintekről küzdötték fel magukat hiszen ők tényleg elértek valamit, vagy azokat akik esetleg már a zenetörténelemben is szerepelnek.
Az számomra nem vitás hogy a botrányok sem véletlen kerültek fel oda, ahová felkerültek.És nem tudom miért ezzel kéne felhívni magára a figyelmet mikor ezer más lehetősége lenne rá.És akkor itt jön a rövidebb, rosszabb út.Ez is azt tükrözi hogy egyes hírességek mennyire rossz példát mutatnak és ettől nekem felfordul a gyomrom, hogy a legtöbb ember mindezek a borzalmas okok ellenére olyan akar lenni mint a kedvence.Elismerem hogy vannak a szabályerősítők, akik kilógnak ebből a sorból de ez nagyon is ritka sajnos.
2011. szeptember 02. 16:11
selena00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 127500 offline |
sokaknak azért sztár a példaképe, mert ők is szeretnének sikeresek lenni. de szerintem senki se kezdene el drogozni azért, mert a sztárpéldaképe azt csinálja...
2011. szeptember 02. 16:17
Idézet (selena00 @ 2011.09.02. 16:11)
sokaknak azért sztár a példaképe, mert ők is szeretnének sikeresek lenni. de szerintem senki se kezdene el drogozni azért, mert a sztárpéldaképe azt csinálja...
Pedig én biztos vagyok benne, hogy erre is akad példa.
2011. szeptember 02. 16:23
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Sokan nem fogják fel, hogy a celebek sem tökéletesek, és nem kell mindenben majmolni őket, meg elhinni mindent amit mondanak.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
Bogszics,
thunderbird,
Sally Sparrow,
Pandus,
Black Hearth2,
Bátor Ventillátor
2011. szeptember 02. 16:30
Mirtusz97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133495 offline |
Kár hogy ezt a cikket a sztárok nem olvassák el
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 02. 16:30
Nagyon tetszik ez a cikk! Sok igazságot ír, de nem mindenben értek egyet...
Nah m1 nekem Selena Gomez a példaképem, és ha ő elkezdene drogozni meg nagyon botrányos lenne, akk nem biztos h annyira szeretném...tudom, most jöhet a 'nemisvagyigazirajongó' duma, de ez van...Selena előtt Miley volt a példaképem, de mióta botrányos, azóta nem szeretem annyira...
Nah m1 nekem Selena Gomez a példaképem, és ha ő elkezdene drogozni meg nagyon botrányos lenne, akk nem biztos h annyira szeretném...tudom, most jöhet a 'nemisvagyigazirajongó' duma, de ez van...Selena előtt Miley volt a példaképem, de mióta botrányos, azóta nem szeretem annyira...
2011. szeptember 02. 16:46
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
egyetértek a cikkel meg nem is, nekem Miley Cyrus a példaképem. Nemrég kiderült hogy cigizik, és már akkor is megmondtam hogy csak mert ő cigizik attól én még nem fogok. Nem érdekelnek a botrányai, olyannak szeretem amilyen.
2011. szeptember 02. 16:47
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline |
Nagyon jó lett a cikk! (:
Egyébként,nekem Emma Watson a példaképem,mert szerintem ő azok közé tartozik,akik nem attól lettek híresek mert botrányokat csináltak,hanem mert tehetséges.. (:
Egyébként,nekem Emma Watson a példaképem,mert szerintem ő azok közé tartozik,akik nem attól lettek híresek mert botrányokat csináltak,hanem mert tehetséges.. (:
2011. szeptember 02. 16:50
Idézet (viksy3 @ 2011.09.02. 16:30)
Nagyon tetszik ez a cikk! Sok igazságot ír, de nem mindenben értek egyet...
Épp ellenkezőleg. Akkor vagy igazi rajongó, ha nem utánzod majom módjára, és beismered, hogy vannak hibái. Sajnos manapság a rajongás fogalma egyet jelent a fanatizmussal.
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Bátor Ventillátor
2011. szeptember 02. 16:51
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline |
nekem nincs példaképem magamnak élek és nem akarom másra hasonlítsak vagy hasonlítsanak, saját magam vagyok
2011. szeptember 02. 16:58
Nekem Fergie, Rihanna, Shakira, Beyoncé, J-Lo és Ke$ha, Paris Hilton és Lindsay Lohan a kedvenceim és a példaképeim és Nina Dobrev és tudom, h nem a legjobb példaképek de, nekem akkor is ez a stílus tetszik ♥
2011. szeptember 02. 16:58
Bár nagyon szeretek több féle sztárt de sajnos nem tudok sztárokra példaképkén tekinteni én anyura nézek fel sokat tett a családért és ezért tisztelem . Bár azokat féltem akikeknek olyan sztárok a példa képük akiken lehet látni hogy megjátssza fejét és nem is olyan és majd egyszer botrányos lesz sajnos ez így van :S.
2011. szeptember 02. 17:09
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline |
Tetszik a cikk! Nekem mondjuk Miley Cyrus a kedvenc sztárom. Mondhatjátok, hogy ő nem a legjobb példakép, de nekem mégis ő az. Igen, vannak botrányai, de akkor mi van?! Nem vagyok olyan buta, hogy elkezdjek cigizni mint ő, meg Salviát szívjak, csak mert ő is ezt csinálja. A jó dolgokat viszont érdemes eltanulni, de fontos, hogy ne utánozzuk kedvenceinket! Csak sajnos, néha a fiatal rajongók eltúlozzák a dolgokat, és ez tényleg nem sok jóhoz vezet.
2011. szeptember 02. 17:13
Nekem Lauren Conrad,Nina Dobrev,Kendall Jenner,Ashley Tisdale és Leighton Meester a példaképeim mert nem botrányosak,jó a stílus érzékük és jól csinálják a dolgukat.
2011. szeptember 02. 17:17
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
Ismét egy cikk,ami nem igazán követi az oldal témáját. Jövőre a kutyatenyésztés alapjairól olvashatunk majd?D mindegy.
Sokan mondják hogy nem kell a példakép,legyünk önmagunk,ez szerintem butaság,a fiatal embernek még nem alakult ki a személyisége,és ugye az ember utánzással tanul. Szerintem csak annyi gond van,hogy nem a megfelelő sztárokra nézünk fel,vagy nem azt utánozzuk,amit kellene. Például a disney-sztárok, Demi,Miley,velük kapcsolatban a drogot meg a bulikat tanulják el,és nem a kemény munkát,amitől sikeresek. Vagy például Angelinát istenítik,de nem a magabiztossága,hanem atehetsége miatt,ami szerintem nem nagyon van neki.Ráadásul a fiatalok olyanokat istenítenek,akik nem tettek le semmi emlékezeteset az asztalra. Twilight,Gossip girl sztárok,akiknek 10 év múlva nem fogunk emlékezni a nevükre. (szerintem...bárcsak ne így történne) Bár ilyen sztárok az én kedvenceim közt is megtalálhatóak,de az hogy kedvenc,ne jelentse azt,hogy példakép. Szerintem sokan nincsenek is tisztában a példakép szó jelentésével,aki a kedvencük,egyböl példaképüknek is tekintik.
Én a példaképeimnek egy-egy tulajdonságát tanultam el:Clémence Poesy nyugodt,de mindig jókedvű,nem jártatja a száját fölöslegesen,inkább csak figyel, mindíg ad magára,nem csak alkalmakon,stbstb. ezer évig tudnám sorolni,szerintem a fiatal lányoknak ő tökéletes példakép lehetne. Mae West és Jessica Burciaga iszonyat laza,semmit nem vesznek komolyan, Anjelica Houston pedig okos,tapasztalt,érett és nagyon elegáns. Én ezekből próbáltam kialakítani egy személyiséget,és szerintem sikerült. Azt tudom még tanácsolni,hogy ne egy embert majmoljunk,mert akkor csak másolatok lehetünk,több emberben találjuk meg azokat a dolgokat,amik nekünk tetszenek....
Sokan mondják hogy nem kell a példakép,legyünk önmagunk,ez szerintem butaság,a fiatal embernek még nem alakult ki a személyisége,és ugye az ember utánzással tanul. Szerintem csak annyi gond van,hogy nem a megfelelő sztárokra nézünk fel,vagy nem azt utánozzuk,amit kellene. Például a disney-sztárok, Demi,Miley,velük kapcsolatban a drogot meg a bulikat tanulják el,és nem a kemény munkát,amitől sikeresek. Vagy például Angelinát istenítik,de nem a magabiztossága,hanem atehetsége miatt,ami szerintem nem nagyon van neki.Ráadásul a fiatalok olyanokat istenítenek,akik nem tettek le semmi emlékezeteset az asztalra. Twilight,Gossip girl sztárok,akiknek 10 év múlva nem fogunk emlékezni a nevükre. (szerintem...bárcsak ne így történne) Bár ilyen sztárok az én kedvenceim közt is megtalálhatóak,de az hogy kedvenc,ne jelentse azt,hogy példakép. Szerintem sokan nincsenek is tisztában a példakép szó jelentésével,aki a kedvencük,egyböl példaképüknek is tekintik.
Én a példaképeimnek egy-egy tulajdonságát tanultam el:Clémence Poesy nyugodt,de mindig jókedvű,nem jártatja a száját fölöslegesen,inkább csak figyel, mindíg ad magára,nem csak alkalmakon,stbstb. ezer évig tudnám sorolni,szerintem a fiatal lányoknak ő tökéletes példakép lehetne. Mae West és Jessica Burciaga iszonyat laza,semmit nem vesznek komolyan, Anjelica Houston pedig okos,tapasztalt,érett és nagyon elegáns. Én ezekből próbáltam kialakítani egy személyiséget,és szerintem sikerült. Azt tudom még tanácsolni,hogy ne egy embert majmoljunk,mert akkor csak másolatok lehetünk,több emberben találjuk meg azokat a dolgokat,amik nekünk tetszenek....
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.