Starity

selena00 profilja

selena00 white white  
  • Csatlakozott
  • 2010. május 18.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • 1997. július 19.
  • Lakhely
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Rajzolás, weblapszerkesztés, grafikázás, úszás, kutyázás.
  • Zenei stílusom
  • Pop,nyugodt zene,rock(selena gomez)
  • Imádom
  • Photoshop, PFS X, kutyám, családom, kedvenceim
  • Utálom
  • Az ízlésficamot :)
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

selena gomez ♥ egész jól sikerült az első, bár jobb is lehetne...

selena00
Utoljára aktív: 2013.12.26. 13:01Státusz módosítva: 2011.08.26. 20:08

Mi újság nála?

2012.05.19. 17:05selena00 és wickystar98 mostantól barátok

2012.05.19. 17:05selena00 és WatsonNiky mostantól barátok

2012.02.26. 10:10selena00 és Selly Marie Gomez1 mostantól barátok

2012.02.04. 10:10selena00 és Kis Selena mostantól barátok

2011.12.16. 10:10selena00 és mostantól barátok

Bemutatkozás



Sziasztok! Én BeŁŁa vagyok, a valódi nevem Szilvi.Én elolvastam Xony profilját, és ajánlom nektek is, mert mindenben totál igaza van! Ha az ismerősöm szeretnél lenni Facebookon, akkor írj és megmondom a nevem!

Ez itt sztáros rész lesz, készülj fel! Szóval én nagy rajongója vagyok Selena Gomez-nek, Taylor Swift-nek meg még rengeteg tehetséges embernek :)!A sztárokkal kapcsolatban még lenne pár dolog. Írnék egy kis kritikát 6-7 sztárról:
Selena Gomez:
Imádom ezt a lányt! Szép, okos, tehetséges. Mostanában bántják a legtöbbet, és csodálkozom. Min? Azon, hogy amikor Miley volt a rossz, akkor Selenát istenítették, most meg már őt is szidják? Nem tudom mi van veletek emberek...senkit se kéne bántani..És kívánom neki hogy legyen boldog Justin Bieber-el!
Miley Cyrus:
Bár megváltozott a stílusa, ugyanolyan tehetséges ő is. Emelett szép és okos lány is, tanul az életből. Régen olyan sokat bántották, szerencsére fordult a kocka :)Remélem boldog, és mindig legyen az!
Justin Bieber:
Régen nem szerettem, a zenéjét sem hallgattam. Amikor Selly-vel kezdett járni, megkedveltem egy kicsit, mert a Sel íránti szeretete meggyőzött. A zenejét most sem hallgatom, de ő is legyen boldog Selz mellett!
Taylor Swift:
Egy nagyon szép, mondhatni gyönyörű és tehetséges lány/nő. Régen nem annyira szerettem, de az utóbbi fél évben ez megváltozott. Most egyszerűen imádom. Nagyon nagyra tartom, még egy ilyen nincs mint ő. A példaképemmé vált.
Vanessa Hudgens: Szeretem ezt a csajt. Tehetséges, szép meg minden. Imádtam a High School Musicallel együtt, majd megútáltam és most megint ott kötök ki, hogy az egyik kedvencem. Botrány, botrány...kit érdekel???? De most komolyan, egy sztárt azért szeressünk már, mert tehetséges! És ő az, szóval (L)
Nina Dobrev: Még csak nem rég szerettem meg, de sajnálom, hogy előtte nem figyeltem fel rá. Szerintem nagyon tehetséges, szép és egészséges is, hiszen a neten vannak olyan képek, hogy éppen edz és már hallottam olyat is, hogy azt mondta, vigyáz a bőre egészségére. Jó példakép lehetne mindenkinek. Én nagyon szeretem, és felnézek rá :)
Malese Jow: Szerintem egy elbűvölő lány. Már láttam pár filmben, de a Vámpírnaplókban nagyon megszerettem. Nekem nagyon szimpatikus lány, tehetséges és szép is. A Vámpírnaplókban alakított karaktere is tetszik :)
Ashley Tisdale: Most kapok észbe, hogy Ashről még nem is írtam! Hú de buta vagyok, mert őt is nagyon szeretem! Valódi tehetség, imádom úgy ahogy van. Rendkívül szép és nagyon természetes, smink nélkül is megmarad a gyönyörűsége. Már azóta szeretem őt, mióta megláttam a HSM-ben, mert nekem ott Ő volt a kedvencem, nem pedig Vanessa, ahogy sokan másoknak, bár Nessát is nagyon szeretem :)
Ezek lettek volna a kritikáim. Ha nem tetszik ne szólj be mert úgy sem veszem le őket! 

És kezdeném a rendes bemutatkozásomat. Azt már említettem, hogy Szilvinek hívnak. Az interneten csupán BeŁŁának becézem magam, mert nekem tetszik ez a név is. 13 éves vagyok. Még a barátaim körében is tévhit, hogy Selena Gomez a példaképem. Taylor Swift az, akit ezzel megtisztelek, és szerintem valóban megérdemli, hogy rajtam kívül is még sokak példája lehet. Nagyon szeretem az állatokat, van is egy kutyám és 2 nyuszim. Sokszor szoktam lemenni a tó partra, hogy a hűs levegőn fussak a kutyusommal. Valójában nem szeretek futni, de kutyával még ez is öröm :D A kedvenc sportjaim közé tartozik az úszás, görkorcsolyázás(télen persze jégen korizom), tollasozás, és talán a lovaglás is. Vresenyszerűen sosem szeretnék sportolni. Ha már a jövönél járunk, megjegyezném, hogy szívesen lennék színésznő(de nem tévében!) De állatokkal is szívesen foglalkoznék. Ha esetleg ez a kettő nem jönne be, gondoltam már arra is, hogy gyerekorvos legyek. Szerintem ezek a legizgalmasabb munkák, persze kinek a pap, kinek a papné. A külsőmről azt kell tudni, hogy az arcom nem túl pattanásos, de mindig ápolom és ha meg is jelenik egy pattanás, sosem kezdem el piszkálni! Sima feketés-barnás hajam van és viszonylag elég alacsony vagyok. Ezt a témát már be is fejezem, és rátérek valami másra. Azt nem tűröm, hogyha bárkit is szidnak akár legyen az ismeretlen, barát, akár sztár, de senki sem lehet tökéltes. Azt nem várom el, hogy mindenki egy véleményen legyen velem(bár szeretem ha igazam van), de paraszt módon senkinek sem kell leordítani a másik fejét. Elég sok barátom van, értük mindig kiállok, de ha nagyon nincs igazuk, szépen és nem ordítva megmondom nekik, és megbeszéljük, tisztázzuk a dolgot. Most más nem jut eszembe, ami még fontos lehetne, szóval be is fejezem a mondókámat. 

"Mottóm": Ne vessd meg azokat, akiket még nem is ismersz!

Nézz be a blogomra és olvasd a történetemet, ha tetszett a profilom és szimpatikus vagyok!: 
Történetem- én írom!
Blogom- és pár cikkemet is ide rakom be!

Ezt a kedves ajándékot pedig reni1999-től kaptam! Köszönöm szépen!

Kedvenc sztárok

1 Selena Gomez
2 Taylor Swift
3 Ashley Tisdale
4 Nina Dobrev
5 Malese Jow
6 Vanessa Hudgens
7 Demi Lovato
8 Candice Accola
9 JoJo
10 David Henrie
11 Jennifer Lopez
12 Brenda Song
13 Jennifer Tisdale
14 Cole Sprouse
15 Debby Ryan
16 Dylan Sprouse
17 Avril Lavigne
18 Hayden Panettiere
19 Miley Cyrus
20 Tiffany Thornton
21 Jason Dolley
22 Justin Bieber
23 Nick Jonas
24 Britt McKillip
25 Cheryl
további kedvencek

Barátok

kdorina99
kdorina99

új tag

Bettici
Bettici

új tag

titok
titok

új tag

kesty
kesty

Dreamer

Üzenőfal

eszti136 Szia!^^ Szavaztam, mert tetszik a profilod.

2016.09.05. 16:04

Pretty L.Liars Szia,Szavztam ésd jelltem!:)

2014.07.28. 14:02

szia nagyon szép a profilod szavaztam jelöltem :D

2013.07.04. 11:11

Selena Gomez Fun szavaztam és jelöltem,nagyon tetszik a profilod!!

2013.01.29. 16:04

selena gomez55 szavasztam

2012.09.04. 13:01