Újabb tinédzser hódít a YouTube-on
2011. szeptember 06. 18:08
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Amikor elolvastam a cikket, legelőször az jutott eszembe, megint egy tehetségtelen tinisztár?! De félretéve az előítéleteimet, meghallgattam a videót. Azonban nem kellett volna... Ugyanolyan mint a többi ,,tehetségé'' semmi különleges nincs benne.
1 felhasználónak tetszik:
coke.
2011. szeptember 06. 19:50
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
nekem egyszerűen nem tetszik! 
Rebecca sem fogott meg annyira sőt...
nem értem minek kell ennyi embernek énekelnie ha nincs meg hozzá a tehetsége mert a mai újonnal felfedezett énekeseknek a felének semmi tehetsége sincs és azért lesz hallgatható a dal amit énekel mert tele van számítógépes rásegítéssel. egy kicsit kevesebb tehetség = boldog és még több józene szerető ember!
Rebecca sem fogott meg annyira sőt...
nem értem minek kell ennyi embernek énekelnie ha nincs meg hozzá a tehetsége mert a mai újonnal felfedezett énekeseknek a felének semmi tehetsége sincs és azért lesz hallgatható a dal amit énekel mert tele van számítógépes rásegítéssel. egy kicsit kevesebb tehetség = boldog és még több józene szerető ember!
2011. szeptember 06. 21:18
|
|
docziorsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 128137 offline
|
nagyobb a fustje mint a langja
...ertse ezalatt mindenki amit akar..
2011. szeptember 07. 16:04
|
|
Biabébyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 151229 offline
|
nekem eggyáltalán nem tetszik!!!!!!nincs semmi hangja!!!!!!piffff.......ohhhh....borzasztó zene füleimnek!!!omg!!!!!!borzasztóóóóó!!!!!!!!!szerintem maradjon táncos
hátha abban jobb!!!
2011. szeptember 07. 16:12
|
|
Biabébyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 151229 offline
|
és a klipp????semmiröl nem szól.csak ugy nyugszanak le,hogy orditanak egy marha nagyot...ezt vettem le belöle....uristen!!!!!!!!!!!!!!!!midjárt én is rakok fel a netre egy videót,és 3 nap,már a hirességek piros szönyegén sétálhatok...ide jutott ez a világ...
szégyen...
2011. szeptember 07. 16:19
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Ezek nem bírják felfogni ép ésszel, hogy rájuk a világon senki sem kíváncsi? Vagy csak ennyire celebek akarnak lenni? Rikácsoljanak a fürdőszobában, vagy ha annyira szeretnék kínozni a többieket, akkor a családi összejöveteleken, de ne kínozzák már vele az egész világot!
2011. szeptember 07. 16:26
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
szerintem egyszerűen szánalmas és kész... Azt a Blacket sem értettem mitől lett ekkore sztár, de ez van... tiszta gépzene, komolyan mondom Hatsune Miku hangja is élethűbb ennél-.-
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.