Válásáról nyilatkozott Marc Anthony
2011. szeptember 03. 11:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszönöm nagyalbi, hogy megírtad ezt a cikket! Végre lehet olvasni Marcról is, hiteles forrásból. 
Szerintem egyébként ez nem a teljes igazság, de jól van ez így, nincs közünk hozzá. Jennifer nagyon megkínozta Marcot, méghozzá a gyerekeket felhasználva, és ez nagyon nem volt szép tőle. De ezt majd lerendezik ők egymás között. Mi pedig várjuk inkább róluk a friss, ropogós zenei híreket.
Szerintem egyébként ez nem a teljes igazság, de jól van ez így, nincs közünk hozzá. Jennifer nagyon megkínozta Marcot, méghozzá a gyerekeket felhasználva, és ez nagyon nem volt szép tőle. De ezt majd lerendezik ők egymás között. Mi pedig várjuk inkább róluk a friss, ropogós zenei híreket.
1 felhasználónak tetszik:
nagyalbi
2011. szeptember 03. 12:00
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Sajnálom nagyon szép pár voltak
.
2011. szeptember 03. 12:11
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem most megint lehet találgatni,hogy melyik fél színezte ki a sztorit,vagy tagadott le dolgokat.
én nem nagyon követtem figyelemmel a válásukat,mert különöseben nem érdekel a dolog,nem az én problémám.de én úgy vagyok vele,hogy a teljes igazságot nemhiszem,hogy valamikor is megtudnánk.
én nem nagyon követtem figyelemmel a válásukat,mert különöseben nem érdekel a dolog,nem az én problémám.de én úgy vagyok vele,hogy a teljes igazságot nemhiszem,hogy valamikor is megtudnánk.
2011. szeptember 03. 13:51
Nem is tudtam hogy ő volt Jennifer férje
erre most jöttem rá xd
2011. szeptember 03. 16:29
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.03. 11:33)
Köszönöm nagyalbi, hogy megírtad ezt a cikket! Végre lehet olvasni Marcról is, hiteles forrásból.
Teljesen egyetértek Veled, ez a publikus verzió volt.
Pontosan ki tudtam szúrni az interjúban azokat a részeket, ahol Marc nem azt mondta, amit valójában érez, hanem azt, amit a békesség kedvéért mondania kell. Elég interjút láttam már vele ahhoz, hogy észrevegyem azokat az apró metakommunikációs jeleket, amelyek árulkodóak.
De szerintem is az a fontos, hogy túljutott az első nehéz időszakon és újult erővel veti magát a munkába!
Tegnapelőtt beindult az őszi turnéja, és az első, minnesotai koncertről csupa jót olvastam, mindenütt nagy elismeréssel írtak róla. Úgy tűnik, annak ellenére, hogy a közönség többségében NEM latin volt, mégis teljesen elvarázsolta őket.
2011. szeptember 04. 12:05
Nagyon sajnáltam őket
. Nagyon szép pár voltak .
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.