Én sajnos nem tudtam menni, több okból is:
- az ország másik végében lakom
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
- ráadásul mostanában volt az érettségim, amiről az utolsó pillanatokig nem derült ki, hogy melyik nap is lesz pontosan.
Egyébként Sebi ezt twittelte most. ♥
Sébastien Lefebvre @SebLefebvre
We are in Hungary!
Simple Plan
2012. június 29. 14:02
Húgom volt kint, azt mondta, h BAROMI jók voltak
Idézet (Miah008 @ 2012.06.28. 15:36)
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
- ráadásul mostanában volt az érettségim, amiről az utolsó pillanatokig nem derült ki, hogy melyik nap is lesz pontosan.
We are in Hungary!
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
We are in Hungary!
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2012. június 29. 18:34
Idézet (Krissy 98 @ 2012.06.29. 16:55)
Azt elhiszem.
Ha kell tudok hozni pár képet a koncertről
Ha kell tudok hozni pár képet a koncertről
Én nagyon örülnék a képeknek.
2012. június 29. 18:37
Csajok!
Elkezdtem egy SP-sztorit írni. A második résznél tartok. És van egy weboldalam, amit a Húgommal szerkesztek, és azon agyaltam, h felteszem oda.
Ti mit gondoltok erről?
Elkezdtem egy SP-sztorit írni. A második résznél tartok. És van egy weboldalam, amit a Húgommal szerkesztek, és azon agyaltam, h felteszem oda.
Ti mit gondoltok erről?
2012. június 29. 20:01
Idézet (Chelsy @ 2012.06.29. 18:37)
Csajok!
Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?
Engem érdekelne a sztori és a weboldal is. Belinkelnéd az oldalt és majd feltennéd oda a sztorit is?
Egyébként most találta egy együttest, a Hedley-t és szerintem, ha nagyon jók, kicsit a Marianas Trench-hez tudnám őket hasonlítani. Néha őrültek, néha teljesen érzelgősek, de szerintem nagyon jók. Mondjuk, eddig csak néhány dalukat hallgattam meg, ezekből ítélve szerintem még a MT-nél is poposabbak, de majd utána nézek a többi számuknak is.
Addig is egy kis ízelítő:
2012. június 29. 20:03
Ott a weboldal az aláírásomban
Az Online Dreams az
Ez az együttes egyébként nem is rossz
Tetszik a dal
Ez az együttes egyébként nem is rossz
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 20:01)
Engem érdekelne a sztori és a weboldal is. Belinkelnéd az oldalt és majd feltennéd oda a sztorit is?
Egyébként most találta egy együttest, a Hedley-t és szerintem, ha nagyon jók, kicsit a Marianas Trench-hez tudnám őket hasonlítani. Néha őrültek, néha teljesen érzelgősek, de szerintem nagyon jók. Mondjuk, eddig csak néhány dalukat hallgattam meg, ezekből ítélve szerintem még a MT-nél is poposabbak, de majd utána nézek a többi számuknak is.
2012. június 29. 20:07
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 20:01)
Én is szeretem a 'Hedley' nevű bandát. Bár még csak egy-két számukat ismerem de pl: a Perfect c. számukat órákig tudnám hallgatni, egyszerűen imádom és a szöveg is nagyon jó lett. Róluk tudom azt elmondani, hogy jó szövegeket írnak akárcsak a Simple Plan-es srácok.
2012. június 29. 20:09
Idézet (Miah008 @ 2012.06.28. 15:36)
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
We are in Hungary!
- magas jegyárak
- szüleim nem engedtek
We are in Hungary!
Én is sajnáltam,hogy nem tudtam ott lenni de aki ott volt,az érezze nagyon szerencsésnek magát. A képeket pedig én is várom
2012. június 29. 20:11
Idézet (pseudovirus @ 2012.06.29. 20:07)
Én is szeretem a 'Hedley' nevű bandát. Bár még csak egy-két számukat ismerem de pl: a Perfect c. számukat órákig tudnám hallgatni, egyszerűen imádom és a szöveg is nagyon jó lett. Róluk tudom azt elmondani, hogy jó szövegeket írnak akárcsak a Simple Plan-es srácok.
Én még ismerem a Cha-Chinget is, az valami iszonyat jó szám.
Meg a One Life is jó, de azért az már tényleg popos.
2012. június 29. 20:15
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 20:11)
Én még ismerem a Cha-Chinget is, az valami iszonyat jó szám.
Ki nem hagynám, máris meghallgatom. (:
Egyébként mi a jelenlegi kedvenc számotok a SP-től?
2012. június 29. 21:16
Idézet (pseudovirus @ 2012.06.29. 20:15)
Én már egy ideje a Crazyre vagyok rákattanva, szóval mostanában azt hallgatom tömegesen, de persze a többi számukat is elég intenzíven hallgatom. Neked?
2012. június 30. 01:01
A képeket próbálkozom holnap hozni, de lehet majd csak később lesz mert nem sokszor ülhetek gépnél. :/
A Hedley-t én már ezelőtt is ismertem, elég jó számaik vannak nekik is, és ők is kanadaikat.
Nekem a mostani kedvenc számom a This Song Saved My Life és az Astronaut, ez a kettő az all time favorite.
2012. június 30. 14:43
Idézet (Miah008 @ 2012.06.29. 21:16)
Én már egy ideje a Crazyre vagyok rákattanva, szóval mostanában azt hallgatom tömegesen, de persze a többi számukat is elég intenzíven hallgatom. Neked?
Nekem nagyon tetszik a Summer Paradise és a This Song Saved My Life. Ezek a jelenlegi kedvencek
2012. június 30. 14:46
Idézet (Krissy 98 @ 2012.06.30. 01:01)
A képeket próbálkozom holnap hozni, de lehet majd csak később lesz mert nem sokszor ülhetek gépnél. :/
A Hedley-t én már ezelőtt is ismertem, elég jó számaik vannak nekik is, és ők is kanadaikat.
Nekem a mostani kedvenc számom a This Song Saved My Life és az Astronaut, ez a kettő az all time favorite.
Nekem is ez az egyik kedvenc számom (This Song Saved My Life).
Általában mindennap meghallgatom, mert számomra ez nagyon különleges dal.
2012. június 30. 21:31
Bocsi a késői válaszért
A helyzet az, h egy ideje már nem vagyok akkora rajongójuk, mint pár éve, és ritkábban is hallgatom őket, de azt hiszem, az Untitled, a Promise, a Thank You, a Shut Up és a You Don't Mean Anything örök kedvenceim maradnak
A helyzet az, h egy ideje már nem vagyok akkora rajongójuk, mint pár éve, és ritkábban is hallgatom őket, de azt hiszem, az Untitled, a Promise, a Thank You, a Shut Up és a You Don't Mean Anything örök kedvenceim maradnak
2012. július 02. 02:32
Bocsi, hogy ilyen későn hozom a képeket, de csak ilyenkor tudok fent lenni. :/
Úristen..most néztem a Canada Day-i fellépésüket és sírtam, mert olyan tökéletes volt.
Úristen..most néztem a Canada Day-i fellépésüket és sírtam, mert olyan tökéletes volt.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.